מסיבת דפש מוד 09.03 מסיבת תחפושות!

• פותח הנושא pimpf
  • פורסם בתאריך

pimpf

New member
מסיבת דפש מוד 09.03 מסיבת תחפושות!

DEPECHE MODE the very special 'suffer well' party אחרי האנרגיות המדהימות של ההופעה בפראג והמסיבה של המועדון ב-Radost FX (פראג), מועדון דפש מוד ישראל חוזר לתל אביב, ישראל, ומקיים את המסיבה ביום חמישי - 09.03.06 במועדון הקולטורה, לכבוד צאת הסינגל השלישי Suffer Well (מילים ולחן: Dave Gahan) מתוך האלבום Playing The Angel שלאט לאט מבסס את מעמדו כיצירת מופת וכאחד האלבומים הטובים... אורן שריג ואבנר פרידמן (Zoo/Istanbul, Radost FX/Prague, Koltura/Tel Aviv) על ההפקה והפטיפונים עם סט דפש מוד - גרסאות 12" \ הופעות חיות \ B SIDES \ רמיקסים (DM FC IL Mix + DJ D.Balek) גרסאות אלבום ומסכי וידאו ענקיים עם הויז'ואל החדש שלכם מפראג, קליפים והופעות... לרגל צאת הסינגל החדש יחולקו פרסים ומתנות וגם... Merchandise חדש...!!! כמו כן נחלק במתנה שוברים לקעקועים ופירסינג חינם מתנת Underground Tattoo ו...החסות של Jack Daniels תדאג לשפיות זמנית בלבד... באלטרנטיבה העליונה - DJ שחף שוורץ עם סט New Wave, 80s, Dark Wave, Electro, ... מכיוון שהמסיבה הקרובה מתקיימת סמוך לפורים, ולאחר תחינות רבות מצידכם, אנחנו מכריזים על מסיבת תחפושות מיוחדת לדפש מוד, בו אתם מוזמנים לגלות יצירתיות והשקעה, להשחיז את הנוצות, הפאות והכנפיים, ואנחנו נחלק לתחפושת המקורית/יפה/יצירתית כרטיס חינם להופעה בתל אביב!!! בהצלחה (נ.ב: בקומה למעלה אפשר להתחפש גם לפיטר מרפי, סוזי ורוברט סמית'... ) :)) שימו לב - פתיחת דלתות 23:00 DEPECHE MODE the very special 'suffer well' party 09.03.06 23:00 מועדון קולטורה, הרצל 154 ת"א פרטים נוספים: [email protected]

pimpf

New member
יוההוווו...

או שאתם מתעוררים כאן, או שאתם מגיעים להייד פארק
אתם באים? מתחפשים? אף אחד לא רוצה לקבל כרטיס חינם להופעה?! ת'חרפנתם?!

מיצי007

New member
אני מגיעה

כנראה.... יש לי כבר כרטיס להופעה ואין לי תחפות שקשורה לדפש בשיט,או בכלל תחפושת אז.... אמממממ אם אפשר כרטיס ככה סתם זה יהיה נחמד

Ice machinE

New member
אני מגיע, דההההההההההה

אבל לא מגיע מחופש. עד שאני אל אקנ את התחפושת של פרנק, אין לי למה להתחפש. לכל מי שלא יודע, זה פרנק

הגר26

New member
גם אני לא מתחפשת

אבל אם אתה בא ככה, אני לא מתקרבת אלייך!!!!

pimpf

New member
אוי, איזה קושקושון חמודון...

אני מתחפשת
התחפושת באמצע הכנה

Reshefgarcia

New member
מתלבט קשות...

אני בד"כ לא ממש חיית מסיבות (לא מת על מועדונים קטניט וצפופים) אבל כשאני הולך,אני בד"ך הולך למקומות שבהם המוזיקה מאפשרת לפרוק אנרגיות יותר...מקומות כמו המוסד (למי שמכיר). אני אהיה כנה איתכם...אני לא ממש בטוח עד כמה 80 מתאים למצב רוח הזה... למרות כל האהבה שלי (במיוחד לדפש,פחות לדוראן דוראן וכאלו) אני לא יודע אם זה משהו שאהנה ממנו...דעתכם???

pimpf

New member
שזו לא מסיבת אייטיז, זו מסיבת דפש..

אנחנו ב-2006, ו-16 שנה כבר הלהקה לא באייטיז.. אחחחח כולי צער בשבילך שעדיין לא היית במסיבת דפש מוד
, ואם עד עכשיו אתה פורק אנרגיות במוסד, אז אתה באמת צריך להגיע למסיבת דפש, להבין "פריקת אנרגיה" מהי
אני מחכה למסיבות האלה בשביל להוציא אנרגיות ולהתחרפן כמו שצריך. ואז מגיע Barrel Of a Gun, In your room, Rush, Mercy In you, Freestate ועוד רבים וטובים... אתה רוצה לומר לי שלא היית מעולם במסיבת דפש??????????????????????????????

Ice machinE

New member
you should be

אני משתדל לא להפסיד שום מסיבה, וב-4 שנים האחרונות הפסדתי בסה"כ 2 מסיבות (אחת בגלל שהייתי במילואים באילת והשניה בגלל שהיא הייתה בחיפה)

pimpf

New member
אז צא מהבושה ובוא...

אין לך מושג מה אתה מפסיד... (וכשתהיה שם, לא תבין איך הרשית לעצמך עד עכשיו לא להגיע...)

Reshefgarcia

New member
בסדר...

אבל רק בתנאי שאתם מבטיחים שאין איזה טקס חניכה נוסח מופע האימים של רוקי שחייבים לעבור

הגר26

New member
פעם שעברה

ואני מאמינה שזה יהיה ככה גם הפעם, זה עלה 70 ולחברי מועדון 60. לדעתי - שווה גם 100!!

למעלה