מסיבת דפש מוד 07.1206

pimpf

New member
מסיבת דפש מוד 07.1206

והנה כל הפרטים... מועדון דפש מוד ישראל בשיתוף עם הליקון, מזמינים אתכם למסיבת דפש מוד ענקית במועדון הקולטורה, ביום חמישי, 07/12 החל מחצות, עם Best Of Gifts ומתנות נוספות יחד עם ה-Release Pack האחרון שכולל את ה-Best Of Vol 1, Martyr והפרומו החדש ל-Best Of Remixes Vol 1... אורן שריג ואבנר פרידמן, המפיקים והרזידנטים במסיבה משולבת עם 2 רחבות, יסובבו תקליטים ברחבה המרכזית עם רמיקסים חדשים מתוך הפרומו של Best Of Remixes Vol 1 ורמיקסים נוספים אחרים בנוסף לגרסאות אלבום, הופעות חיות, B Sides וויז'ואל על מסך ענק... יש לכם שירים מיוחדים שאתם חייבים לשמוע? לא יכולים להרדם בלי Policy of Truth? חייבים לשמוע את דייב צועק אליכם ב-Behind The Wheel? רמיקס מעולה ששמעתם פעם וחייב להיות כאן?אתם מוזמנים לאתגר אותנו במייל [email protected] ובשרשור בקשות השירים למסיבה... מבטיחים להתחשב בכל בקשה לגופה... (ז"א לגוף הבקשה, לא לגופה...) ברחבה העליונה - DJ שחף שוורץ – התקליטן, המפיק והאמרגן בסט של שנות השמונים, דארק אייטיז, גל חדש וסינתפופ... Torch שורף אתכם? בא לכם על Tarzan Boy? רוצים שאלוהים ינצור את המלכה? זקוקים למופע אופנה צבאי? בואו לבקש משחף שוורץ שירים מיוחדים במייל: [email protected] ובשרשור בקשות השירים למסיבה... צ'ייסר ראשון חינם לכולם, אלכוהול חופשי ב-Happy Hours ובנוסף נחלק לכם כרטיסים חינם למסיבה במהלך השבוע שלפני המסיבה.... בקרוב, מצעד השירים האולטימטיבי של דפש מוד – אתם בוחרים – אתם משפיעים!!! ------------------------------------------ מסיבת דפש מוד מועדון ה-"קולטורה", הרצל 154 ת"א 07/12/06 24:00 פרטים שאלות ובקשות: [email protected]

Happiest Girl

New member
ח-פ-י!!! את קוראת מחשבות?!!?

בדיוק חשבתי על זה שלא רשמת עדיין על המסיבה...

pimpf

New member
זה בהשראת אורי גלר... ../images/Emo3.gif

אז אני "היורשת"?

Happiest Girl

New member
אני הייתי מוותרת על התואר המפוקפק

אבל חשפת את זה שאת רואה את התכנית שלו! א-הא! (אוי, מורטן...
)

pimpf

New member
אה לא... האמת, שאני בכלל לא רואה את

זה, אבל כל העולם מדבר על זה, אז זה נדבק... (בחיי!
)

לKרה

New member
מחפשת עם מי ללכת למסיבה...

היי לכולם אני קוראת סמויה פה בד"כ, הייתי במסיבה לפני חודשיים והיה מדהים... מתה ללכת למסיבה היום והפעם אין עם מי להגיע, נראה לי לא לעניין לבוא לבד... אם יש מתנדבים שמוכנים להיפגש בכניסה ולהכיר לי את אנשי הפורום אני אשמח. מחכה לתגובות...

super girl 15

New member
זה לא בעייה גם אני מגיע לבד...

ושם כבר פוגשת את כולם...
אני אשמח להיפגש גם איתך..

למעלה