מסיבת ברית

dobison

New member
אסאדו בשילת מצוין

חגגתי שם את הבריתה של הבת שלי פשוט מצוין מומלץ

shiri76

New member
בלו מון ../images/Emo91.gif

הייתי בשני אירועים (בריתה ובת-מתצווה), ובשניהם היה מאד נעים (היו אירועים ייחסית קטנים מבחינת מספר האנשים), והיה מאד טעים!!!
. לא יודעת מה רמת המחירים, אך המקום כשר וזה ייתרון כשעושים אירוע (בשונה מה"אסאדו" שאני לא בטוחה שכשר מאחר ומופעל גם בשבת).

מסיבות

אנחנו בדקנו כמה מקומות בלו מון רק הלכתי לראות ומאד לאאהבתי איך שהמקום נראה-אבל זו אני. אפילו לא בדקנו את האוכל. יש את סנגם-אוכל הודי, תבדוק תראה אם מתאים לך. יש את ורונה ברעות-יקר בטירוף ולדעתי ללא שום הצדקה. יש את האסאדו בשילת שאנו אוהבים לאכל שם בשבתות, זה מתאים לקהל שהאסאדו בחוצ עם זבובים מתאים לו. שוב, אני אוהבת את המקום, לא חושבת שזה מתאים לאורחים מבוגרים אבל אולי אני טועה. (והכל בהנחה שהחיתוך לא יעשה שם אלא רק המסיבה). תבדקו גם מה יש בנאות קדומים, נדמה לי שיש שם משהו. אנחנו עשינו את האירוע בסוף אצלנו בחצר עם קייטרינג נהדר אוירה מהממת וזכרונות טובים.

גור אדם

New member
סנגם - לא רק אוכל הודי.

ניתן באירועים להזמין גם אוכל רגיל ולא בהכרח הודי.

קארין29

New member
ממליצה על בלו מון

ערכנו שם מסיבת ברית לקטן לפני 6 חודשים. האוכל היה ברמה, אוירה נעימה, אחלה מוסיקה. לגבי מחיר המנה - בדיוק היה מבצע לימי ספירת העומר כך שיצא זול - אני חושבת כ 80 ש"ח למנה. בזכות זה הרווחנו יפה.אבל העיקר - גם נהנו מהאירוע למרות שהיינו המארחים וזה אומר שהניהול היה מספיק טוב כך שלא היינו צריכים להתרוצץ בענייני ארגון.

למעלה