מסיבת בנות

shanyefrat

New member
מסיבת בנות

שלום לכולם, הייתי שמחה לקבל רעיון למסיבת יום הולדתי אנחנו נפגשות 12 חברות למסיבת יום הולדתי ה25 בביתי כל החברות נשארות לישון אצלי בבית רציתי לקבל ממכם רעיונות כיצד להפעיל את הבנות משחקים /הפעלות המשלבות מתנה קטנה לכל אחת המשתתפות מצפה לרעיונות המקוריים שלכם.... תודה, שני :)

האם המשתתפות מכירות זו את זו?

כי אם לא, תוכלי קודםם להתחיל במשחקי היכרות שונים ואם כולן מכירות את כולן אפשר להתחיל במשחק יותר זורם. אני לא יודעת אם זה הסגנון, אבל אני הייתי שמחה לעשות כזה דבר באווירת "מסיבת פיג'מות" כשהיינו קטנות- כל אחת תבוא כבר עם פיג'מה, אפשר להקרין סרט ולעשות משחקים כמו "חבילה הגיעה" מותאמת לגדולים וכמובן גם ארוחת ערב וכיבוד. תוכלי גם לעשות סדנה לאפיית עוגיות מזל (יש מתכון של קרין גורן אם אני לא טועה, עם בצק עלים) ואז לארוז את זה בצלופן ולתת לכל משתתפת ביום למחרת. עוד רעיון זה לקנות בחנויות יצירה/ הכל בדולר למיניהן כל מיני מוצרים לציור על עץ (שלט לדלת, קופסת טישיו, תחתיות לכוסות) וכל אחת תקשט לעצמה/ תיתן בסוף למי שתבחר, אפשר לבקש מראש להביא תמונות ולשלב אותן. אם יש לך תקציב ובא לך, תוכלי להביא סדנה מסויימת הביתה- כמו תיפוף, סטיילינג, איפור, מיסטיקנית... מה דעתך?

shanyefrat

New member
מחפשת רעיון מקורי

הבנות חברות טובות מאוד, הבנות יגיעו בפיג'מות, כמובן :) לא מתאים לעשות יצירה ולא אפייה הייתי רוצה אני להפעיל אותן (להביא מישהו חיצוני שיפעיל זה לא מתאים) לדוגמא - חבילה עוברת זה נחמד מאוד - יש עוד רעיונות להפעלה? מה לרשום על הפתקים של חבילה עבורת? הייתי רוצה להעניק לכל אחת מתנה קטנה ומקורית- יש רעיון? תודה

אוקיי, אז...

הייתי עושה משחק שקשור לכל הבנות, אם כולן מכירות טוב- למשל לוח של מונופול, או טריוויה- כל מיני שאלות ומשימות שקשורות לכולן, בדרגת קושי עולה: למשל, בשאלות הקלות באיזו שנה הגיעה X לכתה בה למדנו (סתם דוגמה), ובשאלות הקשות יותר: איך קראו לבחור שבגיל X מישהי הכירה במועדון/פאב בו היינו וכמה זמן בדיוק הם יצאו? ויש בנוסף כרטיסים של בונוס/ הפתעה: למשל, לY היה מבחן קשה, קני לה בירה ותני לה 20 ש"ח. משהו בסגנון הזה.. את יכולה גם לעשות ערב משחקים של "פעם": נר בבקבוק, תופסת, לחלק לשתי קבוצות ולעשות תחרויות שונות, לפוצץ בלונים בחיבוק וכו'.. עוד משחק מגניב (שקרין גם הציעה לי לא מזמן) הוא לחלק לכל אחת פתק ועליו משפט שהיא צריכה לגרום למישהי אחרת ספציפית לומר- משהו שממש יש סיכוי קלוש שתגיד את זה (למשל אני הייתי צריכה לומר בטיול שלא חייבים הפסקה לשנ"צ ובימי שישי אין מצב שאגיד כזה דבר..). מי שמצליחה- מקבלת את הפתק של השנייה. לגבי החבילה הגיעה- רעיונות לפתקים: תני לבחורה הצעירה/ מבוגרת ביותר, לבעלת השיער הארוך, לבעלת מספר האקסים הגדול/קטן ביותר, לזו שאף פעם לא היה לה כלב, למי שהכי אוהבת שוקולד ועוד כאלו... לגבי המתנה, אם זה משהו לכולן ממך אפשר לעשות שיפודי ממתקים, שוקולד לכל אחת עם תמונה של שתיכן על העטיפה, מחזיק מפתחות עם הדפסה של תמונה של כל החבורה עליו, לאקי במבוק לכל אחת, ספל חיבוק עם שוקולד לשתייה ועוד... אם זה משהו שאת רוצה לעשות לכל אחת באופן אישי, זה יכול להיות על בסיס בדיחות פרטיות שונות- למשל שעון מעורר למי שתמיד מאחרת לך, מאפרה למי שרוצה להפסיק לעשן ועוד. בהצלחה!

shanyefrat

New member
את ענקית!

תודה, תודה תודה - קלעת בדיוק לראש שלי איזה רעיונות מקסימים תודה גדולה

בשמחה

כיף לקבל מילה טובה בחזרה... תספרי כאן איך יצא, אחרי המסיבה?

למעלה