מסיבת אייטיז

one caress

New member
אז זה השם שלך?!?!../images/Emo13.gif

גילי? נעים להכיר! ולחבר השני קוראים דרור?... טוב נו, כמו כל הדברים הטובים בעולם גם DM זה סוג של התמכרות... וכנראה של-fix הבא נצטרך לחכות עוד שבועיים. החזיקו מעמד!!!!

לא יפה ללכלך

טוב מיסטר גוטי , תמשיך ללכת למסיבות המעולות שלך , אני דווקא נהנתי במסיבה בנחלת בנימין ,אחלה מוסיקה , אנשים סבבה , וקטע מגניב עם הקוקטיילים חינם .

pimpf

New member
אז אני אתחיל ראשונה...

פחחחח.... לאן נעלמתם לנו היום?? הייתם במוסד?? עדכונים בבקשה איך היה!!! הלילינבלום היה שומם......

jessy M

New member
אתם ביקורתיים ולא סלחנים.

"בליץ הפקות" היא חברת הפקות צעירה מאוד. מסיבת האייטיז ב-15.8 הייתה רק המסיבה השנייה שלנו וחבל שאתם לא יכולים לפרגן קצת לכמה צעירים שמנסים לעשות את זה בעצמם. למסיבה הגיעו 27 אנשים, היו שוטים חופשי ומי שהסכים לרקוד שם לעוד דברים חוץ מרק לדפש מוד מאוד נהנה. אנחנו מנסים להשתפר, אנחנו לומדים בדרך ובדרך הקשה כי אין דרך יותר טובה ללמוד. בתקווה שתהיו קצת יותר סלחנים ואולי גם תתנו לנו עוד הזדמנות יסמין בליץ הפקות

jessy M

New member
ההתנצלות התקבלה

ובכל אופן, בתור אחת ממנהלי ההפקה אני לא אוהבת לראות אנשים שלא נהנים מהמסיבות שלי, אז דבר ראשון אחרי שקראתי את ההודעות שלכם הלכתי לדבר עם הדי ג´אים אז אם חיפשתם הסברים, הנה הם: די ג´יי אריק נוימן היה אחראי על כל עניין הדפש, קיטש אייטיז היטיס וכו´ בעוד די ג´יי גיזמוטק היה אחראי על היותר כבדים. כך נכתב בהזמנה, כך נכתב בפוסטרים וכך הוחלט מראש בין הדי ג´אים. אריק פתח את המסיבה ופינה את מקומו לגיזמוטק בסביבות 1:30. הבנתי שהבחור אליו ניגשתם ואמר ש"הוא לא אחראי" הי גיזמוטק, התקליט המדובר היה של אריק ומאחר והוא אחראי על הכבד הוא לא ישים פץאום דפש מוד כשזה לא מתאים לו לסט. בקשר לעניין הגיל, על ההזמנה נכתב "הכניסה מעל גיל 18", ומאחר והכרתי שם את מרבית האנשים, אני יכולה להגיד לכם שלפחות כמעט כולם היו מעל גיל 18. אולי כמה שהגיעו דרך הפורומים ונראו מבוגרים נכנסו מבלי שנשים לב. ואתם יודעים מה, אם יצא לכם להיות בעוד אחת מהמסיבות שלנו ותצוץ בעיה, תשאלו את הדי ג´יי מי זו יסמין, תבואו אלי, תספרו לי את הבעיה והיא תיפתר, כי הדבר שאני הכי לא אוהבת לראות זה לקוח לא מרוצה. אני מקווה שסיפקתי הסברים לגבי אותו ערב ופתרתי בעיות עתידיות יסמין בליץ הפקות

dror r

New member
אם כך...

אז אולי הליין של המסיבות שלכם לא מתאים לי. אני לא אוהב את המוסיקה הסינט´פופית הכבדה הזאת. זה מתאים אולי לשלב מאד מאד מאוחר ולקראת סוף הערב. ולכן אני לא מוכן לשלם שלושים שקל בשביל לרקוד עד 1:30 בלילה. בפעם הבאה אני אקח את זה בחשבון. זה לא בדיוק שהשלושים שקל מפריעים לי. הנקודה היא שאתה נכנס למועדון, אתה מזמין איזה 2 בירות (אחת לפחות!) ביחד זה יוצא סכום שלא שווה לי. וכנראה שזאת הבעייה שלי. כנראה ש"גיזמוטק" או איך שקוראים לו לא מנגן את הליין שלי. בכל מקרה, כל ההתלהטות התחילה בגלל שגיל כתב ביקורת (טיפה עוקצנית) ואז עידן אורגד ענה לו בצורה מלוכלכת "מיסטר גותי, תמשיך ללכת למסיבות המעולות שלך"... זה די מה שהתחיל את ההתלהטות.

אין לי עם מי ללכת

למסיבה של DM ב29....
זה לא פייר, גם אני תקועה באמצע העיר הכי יבשה בעולם (ומיסטר אדמיניסטרייטור יכול להעיד...
), גם אין פה אפאחד ששומע את המוזיקה שלי וגם לא שווה לי לנסוע שעה וחצי לחיפה לבד ולחזור לבד... ולרקוד לבד... וכל זה אפילו בלי לשתות...

jessy M

New member
מסיבת אייטיז

ביום חמישי ה-15/8/2002 ב-Beat lounge בשיתוף עם "בליץ הפקות" נחלת בנימין 5, תל אביב electro, 80´s hits, dark wave, new wave, techno, electro industrial הגיעו בהמוניכם!

jessy M

New member
המממ.... גם לזה יש לי תשובה

אנחנו לא עובדים לפי ליינים. אנחנו אוהבים לגוון. במסיבה הבאה בכלל לא יהיה סינת´ פופ, פרטים על כך תוכל להשיג באתר שלנו. במסיבה הבאה כנראה ניקח סכום קטן יותר משלושים שקל וכמו כן, עשינו עבודת שכנוע כבדה על בעל המקום כדי לאפשר שוטים חינם כדי שבאמת לא תצטרכו לבזבז כל כך הרבה כסף. חבל שתפסול את כל מסיבות ההפקה רק בגלל שסגנון במסיבה אחת לא נראה לך. יסמין בליץ הפקות

d k d

New member
אם כך, מה החידוש הפעם?

שנדע האם שווה לבוא או לא.

jessy M

New member
אכתוב את פרטי המסיבה הבאה שוב

ביום חמישי ה-22/8/2002 ב-Beat lounge, נחלת בנימין 5, תל אביב "רייבן הפקות" בשיתוף עם "בליץ הפקות" מציגים: ערב סיקסטיז, סבנטיז, אייטיז די ג´יי ניומן - 80s´ Hits, Dark Wave, New Wave, Electro די ג´יי ציאניד - Alternative, 60s´, 70s´, Rap לפרטים - דייויד: 058-775352 הביט : 03-5167382 או באתר:

jessy M

New member
כן... רק בלי הסינת´ פופ

ועם סבנטיז וראפ. אבל מרבית הערב יהיה אייטיז. זו בעצם מסיבת יומולדת לחבר טוב של ההפקה, אז אנחנו עוזרים לו לארגן וליחצן. הוא רצה לתקלט בעצמו קצת(די ג´יי ציאניד), אבל את רוב הערב די ג´יי ניומן יעשה.

one caress

New member
< ----The dark room scene

היי חברה, האם אפגוש מישהי/ו מכם היום במסיבה בנחלת בנימין? נשמע כמתאבן טוב למנה העיקרית בחיפה...

למעלה