ההתנצלות התקבלה
ובכל אופן, בתור אחת ממנהלי ההפקה אני לא אוהבת לראות אנשים שלא נהנים מהמסיבות שלי, אז דבר ראשון אחרי שקראתי את ההודעות שלכם הלכתי לדבר עם הדי ג´אים אז אם חיפשתם הסברים, הנה הם: די ג´יי אריק נוימן היה אחראי על כל עניין הדפש, קיטש אייטיז היטיס וכו´ בעוד די ג´יי גיזמוטק היה אחראי על היותר כבדים. כך נכתב בהזמנה, כך נכתב בפוסטרים וכך הוחלט מראש בין הדי ג´אים. אריק פתח את המסיבה ופינה את מקומו לגיזמוטק בסביבות 1:30. הבנתי שהבחור אליו ניגשתם ואמר ש"הוא לא אחראי" הי גיזמוטק, התקליט המדובר היה של אריק ומאחר והוא אחראי על הכבד הוא לא ישים פץאום דפש מוד כשזה לא מתאים לו לסט. בקשר לעניין הגיל, על ההזמנה נכתב "הכניסה מעל גיל 18", ומאחר והכרתי שם את מרבית האנשים, אני יכולה להגיד לכם שלפחות כמעט כולם היו מעל גיל 18. אולי כמה שהגיעו דרך הפורומים ונראו מבוגרים נכנסו מבלי שנשים לב. ואתם יודעים מה, אם יצא לכם להיות בעוד אחת מהמסיבות שלנו ותצוץ בעיה, תשאלו את הדי ג´יי מי זו יסמין, תבואו אלי, תספרו לי את הבעיה והיא תיפתר, כי הדבר שאני הכי לא אוהבת לראות זה לקוח לא מרוצה. אני מקווה שסיפקתי הסברים לגבי אותו ערב ופתרתי בעיות עתידיות יסמין בליץ הפקות