מסיבות

מסיבות

היי לכולם, האם יש לכם מידע על מסיבות טובות בב"ש (ובסביבתה), חוץ מבפורום? אם לא, נדע כולנו עד כמה המצב קשה... אגב, הבנתי שהמצב קשה כבר כשמישהו התעניין במסיבה של בית הקפה "מאפיית הראשונים"... לאן הגענו??? גם המלצות על בתי קפה טובים יתקבלו בברכה (נמאס מנאפיס, יטבתה וכל שאר מקומות רוחשי אנשים בסביבתו של ביג). אם אתם מכירים בתי קפה שקטים, קטנים ואיכותיים, כיתבו בהמוניכם (או שלא?). אה כן, עוד משהו- מה ידוע לכם על הסינמטק בב"ש? מה מקרינים בו? האם הייתם שם? רבותיי, רשמים! תודה...

Superdror

New member
אמממ

לגבי מסיבות בבאר שבע והסביבה אני לא הכי יודע, אני יודע שיש את הפורום שאת ציינת, יש את להב, עומר וגם חצרים. אין לי מושג לגבי טיב המסיבות, אני לא בדיוק חיית מסיבות
בתי קפה חביבים ושקטים, אמרת לדלג על הביג אבל אני חייב לשאול בכל זאת, ביקרת בסיאסטה ? הייתי שם פעם אחת ובמקום אווירה מאוד נחמדה, אין שם ילדים שפתאום צועקים לך היום יום הולדת וכאלו דברים, במידה ולך זה מפריע, לי זה לא, המקום שקט ושוררת בו אווירה של בית קפה ולא של מסעדה להמון הרב. בעיר העתיקה יש את פטפוט, פוקו-לוקו ושאר חבריו המוכרים לכל. יש גם מקום די חדיש בשמו המורכב והארוך "בלקונה". ישבתי שם כמה פעמים, לדעתי המקום לא מעבר לנחמד, המחירים לפי התפריט מאוד יקרים. בכל אופן, השבוע אני זנחתי את המקום הזה לטובת נאפיס. הגעתי לשם עם ידידה, התיישבנו, עברנו על התפריט ולא מצאנו שום דבר מעניין, השארנו את התפריטים על השולחן ונסענו לנאפיס, היה די מבייש לעשות את זה, מזל שהיה ריק שם :) סינמטק? אין לי מושג........... דרור, מנסה להיות יעיל :)

תודה דרור

היי דרור, תודה רבה על הפרטים. כמובן שהייתי בסיאסטה. לאחרונה לא נהנתי מהמקום בגלל הלחץ שהיה בו והזמן שלקח להם להגיש את המנות. אבל בעקרון, כשהוא רק נפתח מאוד אהבתי לשבת שם... הייתה בו אווירה יחסית מיוחדת ומנות איכותיות. תודה גם על שאר ההצעות... ביי... נ.ב. אם יש לכם עוד הצעות אתם מוזמניחם להעלות.... אגב- אני חדשה בפורום, שלום לי!

למעלה