מסיבות של מעסית אצל אריק ואן

מסיבות של מעסית אצל אריק ואן../images/Emo91.gif

במיבות שלאן ואריק כולם זורמים ומתפקדים.כדימה חברי הפורום סיפרו מזה מסיבות של אריק שכולם ילמדו מזה מסיבה
מסיבות שהנשים שולתות כדימה נשים לשילטון!!!!!!!!

אבא גאה

New member
הנשים שולתות כדימה !

כמה טימטום? לפרסם את זה בפורום "סקס וזוגיות גאה"?

campari

New member
ואיך הצלחתם לצלם בסלון שלי?

ומי עשה לכם את הסטיילינג רטרו המהמם הזה?

מסיבה אצל משפחת ואן אריק?

חשבתי שכולם כבר מתו (דיוויד, קרי וקווין). אז עכשיו הם בקטע של סקס? (הערה חשובה: הודעה זו מיועדת אך ורק לגילאי 30 פלוס)

אוי, מזמן

קודם הלך דייויד, אחר כך מייק ואחר כך קרי (וגם ג´ינו הרננדז בדרך). כשאני נטשתי את משפחת ואן אריק (שמתחרה כנראה רק במשפחת קנדי), קווין עוד היה בחיים, אבל לא הצלחתי לזהות אותו בתמונה למעלה, לכן אני מניח שגם הוא הלך בדרך כל בשר. חוץ מזה, הפייבוריטים שלי היו ג´ים קורנט (עם מחבט הטניס שלו) ופרסי פרינגל השלישי. מעניין אם מישהו בכלל עוד זוכר אותם.

אלוהים אדירים איש!

מעולם לא ראית האבקות חופשית בערוץ המזרח התיכון עם האחים ואן-אריק? זו הייתה ההצגה הכי טובה בעיר בעידן טרום-הכבלים. קרבות מבויימים ומשעשעים עד אימה (פרט למקרים המצערים בהם מישהו מת בטעות). חבורת מתאבקים שריריים הלומי סטרואידים הפליאו את מכותיהם, קפיצותיהם ושאר תרגיליהם הנבזיים זה בזה. היה קטעים!

Liroy25

New member
אפילו אני מכיר אותם!!

אני חושב שזה היה השלב בו התוודעתי להומואיות שבי, מה שבא לידי ביטוי בזקפה עצבנית בכל פעם שהייתי צופה בהם.

כל אחד ומה שמדליק אותו

לי השרירנים אף פעם לא עשו את זה, אבל תמיד אהבתי את המנהלים של המתאבקים: אנשים ססגוניים ודברניים עם נטיה ברורה לרשעות ולהומואיות.

אבא גאה

New member
טוב, אז אני כן יודע מי הם - וזיקפה

הייתי מקבל ברגע שהייתי מכבה את הטלוויזיה
איכככככס. אני אוהב אותם רכים ונעימים: ג´יימס ספיידר, וויל (מגרייס), ג´ואי (חברים), ביג ו..איידן (סקס) ועוד רבים מאוד........... אבל ממש לא שני המגעילים האלו

עכשיו אתה חכם לדבר

נראה אותך מדבר עליהם ככה כשהם היו בחיים (ואגב, הם ביקרו פעם פעמיים בארץ). וצר לי, לפי רשימת הגברים שלך אתה מעדיף אותם טפשים (ג´ואי), לא מזיינים (וויל), או סתם גומרים מהר (איידן). אם זה מה שעושה לך את זה, כנראה שאתה מאוהב בי בסתר...

.m

New member
הי! אני (עוד) לא בת 30

אבל דווקא זוכרת את קווין ואן-אריק. ונדמה לי שהיה גם אחד - אריק ואן-אריק - היה או חלמתי חלום?
mai

ELP

New member
ממממממממ...

עני לו עוהב קאלא דברים, יש יוטר מדי ענשים.... ועכשיו ברצינות, לפי סגנון הכתיבה, ואני לא מדבר על שגיאות הכתיב, אני מניח שממוצע הגילאים שם הוא בערך 15 נכון ?!?!?

shirhayam

New member
האם רק אני רואה

או שיש כאן תעויוט קטיו נורעיוט בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע :)

למעלה