מסיבות סיום

packoko

New member
מסיבות סיום

הבוקר היתה כתבה ב24 שעות של ידיעות אחרונות לגבי מסיבות הסיום שאנחנו, השמינסטים, עורכים. אחרי קריאת הכתבה תקף אותי זעזוע עמוק. האם אנחנו חיים באותה ארץ? האם השמיניסטים שעליהם דובר בכתבה הם הם אנשים שגומרים בית ספר בדיוק כמוני, עושים בגרויות בדיוק כמוני, הולכים לצבא בדיוק כמוני? מסיבת הסיום של בית הספר שלי כבר התקיימה. מסיבה צנועה יחסית לאלה המתוארות בעיתון- מילים מאת, סטנדאפיסט, כיבוד(בורקסים וקוראסונים), הלהקה השיכביתית נתנה כמה שירים וקיבלנו תעודות ושי לתלמיד. המסיבה היתה מאוד מהנה ומרגשת- וכל 87 חברי לשכבה יסכימו איתי בכך. אף אחד לא בא עם טוקסידו, או לימוזינה. אני חושב שבתי ספר המקיימים מסיבות ראוותניות כאלו לא משמחים את תלמידיהם אלא מכניסים אותם למירוץ מטורף של טיזינג."שמעת, ההוא שכר טוקסידו ב1000 שקל!"-"קטן עלי, אני קניתי חליפה של מעצב ב1500".שיחות כאלו, שאני משוכנע שרבות מהן התקיימו בין שמיניסטים, מראות יותר ויותר את התדרדרות החברה שלנו והרס הערכים עליה היא מושתתת.כסף, כוח וכבוד קובעים היום הכל.אני משוכנע שרבים מהתלמידים לא נמצאים במצב כלכלי טוב והלחץ החברתי של מסיבת הסיום מכניס אותם לפניקה. הדבר הכי מפריע בכתבה היה ללא ספק הערתה של לילך מפתח תקוה, שאמרה כי שמלת הערב שהיא מקבלת מהוריה זה ה"צ'ופר" שלה לאחר 12 שנות לימוד.על קביעה זו יש לי מספר הערות: הצ'ופר הזה לא בא מכוונה של הוריה לקנות לה צ'ופר, אלא מלחץ כבד שלה על הוריה ומהרצון של הוריה לא לאכזב אותה. מה שהם עשו לא תרם להתפתחות ילדתם אלא גרם לה לחשוב שלחץ יכול להשיג הכל. כל זה גורם לחברה שלנו להראות כמו איגוד של טרוריסטים כלכליים שלא יפסיקו מלאיים עד שישיגו את מבוקשם. חייב לבוא שינוי.שחיתות כזו שמהצד השני לילדים אין מה לאכול לא יכולה להתקיים.

super-cat

New member
אתה צודק במאה אחוז..

לדעתי כל הקטע הזה של הפגנות הראווה האלה של שכבות שלמות היא נוראית במיוחד לאור המצב הכלכלי במדינה שלנו, שהוא במיוחד אינו מזהיר. מה גם, שבטוח שלא כל השכבה שלהם היא אמידה+ אלא יש בה מגוון של תלמידים בחלקם ודאי אינם בעלי יכולות כלכליות כאלה, ונאלצים להיות תחת עול של לחץ חברתי עצום. וכך הם מפסידים הרבה, וכל השאר נהנים על חשבונם. לדעתי זה נורא.. נטלי

CLASSIFIED

New member
שמעתי על זה

סתם מנסים להיות אמריקקים.. לא יודע אם אני אקנה בכלל בגדים למסיבת סיום, כמו שכולם מסביבי קונים. ("מה?! לא קנית חליפה חדשה למסיבת סיום?!!!")

meital17

New member
אצלנו הייתה אתמול המסיבת סיום

בבית ספר עם מופע של התלמידים ועל זה עם ספר וכו' שילמנו בסביבות 200 ש"ח. אבל יש גם נשף שעליו משלמים בנפרד 200 ש"ח והוא במלון שרתון בת"א. אני לא הולכת כי אני אהיה בחו"ל אבל אני לא בטוחה אם הייתי הולכת... נכון שזאת חוויה אבל השיכבה שלי היא 400 איש ובאים בערך 200, אז בעיקרון בסוף הרוב יהיו שם אלה שרוצים לדפוק הופעה- רובם פרחות וערסים (לא כולם אבל רובם). אז אני מסכימה, לדעתי מסיבה זה אחלה ומספיק, יש אנשים שגם אם רצו ללכת לנשף הם לא יכולים ואז זה פשוט כואב בלב ויש תחושה של החמצה. אז לדעתי- נשף
מסיבת סיום
אבל לא שנייהם.

עזבו... לילך שיטחית...

היא לומדת בבית הספר שלי היא מהשיכבה שלי והיא רוצה להיות דוגמנית וואנאבי.... עזבו היא כזאת היא שיטחית לחלוטין ככה ההתנהגות שלה.... אני ממש כעסתי על מה שהיא אמרה כי זה מוציא שם רע לבית הספר שלנו כי ממש ממש ממש ממש לאאאאאאאאאאא מחייבים אותנו לבוא עם שמלות ולימוזינות וטוקסידו!!!! בקיצור יש גם אנשים שיטחיים בעולם הזה!!!

meital17

New member
זה לא העניין../images/Emo26.gif

ברור שלא מחייבים לבוא עם שמלות, טוקסידו, לימוזינות וכו'- הם לא צריכים
העניין הוא שהם לא צריכים להגיד כזה דבר כי זה מה שמצפים ממך לעשות- מצפים לבוא מאוד חגיגי כזה ומאוד מושקע. מושקע=כסף כי אחרת אתה הופך לבדיחה. מה לעשות, זה מה שהחברה והטלויזיה מכתיבים לך.

GeJuFan

New member
אותי הכי עצבן

זו ההערה שאמרה אחת המעצבות על כך שהילדים באים בוחרים ואז מתקשרים להורים שיבואו לשלם. ועוד הערתה של גלית לוי על כך שהיא תפרה לבת שלה שמלה לבנה, מזה הכל מתחיל, אני בטוחה ששמלתה של בתה של גלית הייתה מבד טוב, בטח מסטאן. אם כל הכבוד לגלית לא לכולנו יש אמהות מעצבות עילית בארץ ובגלל זה עלינו לקנות את העיצובים היקרים שלך ושל חבריך לתחום. וחוץ מזה אני מעדיפה בחור במכנס חאקי אם איזה סוודר נחמד ז'קט שחור ונעלי ערב. (יעני ג'ורג' קלוני, מה לעשות אני חולה על הגבר הזה, והנה תמונה לדוגמא, עוד אחת כבר תבוא)

למעלה