מסיבות סוף שנה

m i t a l y

New member
מסיבות סוף שנה

הנה מסתיימת לה שנת הלימודים ובכל בתי הספר חוגגים את סיום השנה. במקביל, בבתי ספר מסוימים מתחילות אסיפות הורים המתארגנות לשנה הבאה. איך היו ההורים שלכם? האם היו הולכים לישיבות או היו באים לימי הורים? האם היו הולכים למסיבות סיום שנה?

גלבועא

New member
בוודאי ובוודאי היא הלכה

כמו שגם אנחנו הולכים. מעורבות הורים היא תנאי להצלחה בלימודים.

pf26

New member
ודאי שהגיעו

למסיבת סיום יסודי ותיכון, לימי הורים, כל מה שצריך. ואני? איך לפעמים... להופעות/הצגות/מסיבות הולכת תמיד, לאסיפות הורים משתדלת מאד. מעניין איך יהיו "ימי הורים" בצבא, שמעתי שיש דברים כאלה בימינו.

גלבועא

New member
בטח שיש

אנחנו היינו בסיום הקורס הצבאי של הבת, גם חמותי הגיעה וגם בני בא. היה מדליק, מצחיק נורא ונחנקנו מצחוק מכל תופעת האמהות הדאגניות והשרוטות, שלא נדע.

הורי, לעולם לא הופיעו במסיבות ביה'ס

שלי. לא באו לימי הורים, רק אם היו מוזמנים במיוחד על ידי המורה. זוכרת רק פעם אחת שבאו לחגיגת הספר בכיתה א', מאז לא השתתפו בשום דבר.

רות ואצלי ההורים בכלל לא לקחו אותי

לכתה א'. השכנה שהבת שלה למדה איתי והייתה חברה שלי לקחה את שתינו. בכלל לא היה איכפת לי. ממש לא נטרתי הורי. הורי לא האמינו בשטויות האלה, ולכן לא עשו שום דבר שלא התאים להם. ואני כיבדתי אותם על כך. אף פעם לא הרגשתי מסכנה שהורי לא הגיעו למסיבות בית ספר. לעומת זאת הם הגיעו לקחת את תואר הבי איי שלי מהאוניברסיטה כי אני הייתי אז בחו"ל. הם היו מאוד גאים בזה. כל המחזור שלי דיברו איתם והם הרגישו מלכים בזכותי. ממש פירגנתי להם. בכייף למה לא?

alona 9

New member
אמי הגיעה לרוב,לאסיפות ומסיבות שלי

אני זוכרת שאבי הגיע למסיבת סיום הגן של בתי.. היא מאד אהבה אותו אך כשראתה אותו נאלמה דום,סרבה להשתתף בהצגה,ובשירה, אני זוכרת שמאד ריחמתי עליה ...ועליו,
אולי הייתי צריכה לבקש ממנו לעזוב.

maybesure

New member
מעורבות

הורי לא היו מעורבים במיוחד בקהילת ביה"ס. הלכו רק למה שחייבים: ימי הורים בלבד. בשנים הראשונות בקיבוץ- השתתפו גם בכל המסיבות / חגים. כשעזבנו נוצרה איזו זרות, ודווקא אני מבינה מדוע לא הרגישו מחוברים. היום נראהשהם עושים חוויה מתקנת בכך שהם מצטרפים אלינו לכל טקסי הסיום בבתיה"ס של ילדינו-נכדיהם. ביומיים האחרונים הם כיבדו את שני ילדי בטקסי הסיום שלהם.

אצלינו בגני הילדים ובבית הספר אין

מקום לסבים והסבתות וגם לא לאחים. רק להורים,

למעלה