מסיבות וכו'

bentalgad

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

zoioz

New member
היום מסיבה!!!!

הליין מונקי ביזז ממשיך להקפיץ. והיום מתארח אייל רוב (סוליקו) לסט Fאנק מיוחד.איתו ינגנו גם הצמד הידרו-פונו הלא הם אפיקומן ויוגו. עשרה שקלים בלבד עד חצות,( או לחברי פורום שישלחו לי מסר) לילה דאנס בר.בן יהודה 77.תל אביב

yifat99

New member
ליין פאנק ב"סמואל"

שלום אנשים אתמול 7.2.06 נפתח ליין הפאנק בבר "סמואל" היתה אוירה פגז לאמצע השבוע מוזיקה סקסית ומחשמלת, אנשים יפים... כל יום שלישי מ- 22:00 כניסה ללא תשלום מי שנרשם מקבל 20% הנחה על השתיה [email protected] בייייייי

Idioteque

New member
../images/Emo41.gifשבת הקרובה בסיטיהול

11.2.06 ליין BFC ממשיך עם רודבוי סאונד, בסט רגאיי דאב ודאנסהול

מעוניינת למכור 2 כרטיס לקולדקאט!!!!

יש לי 2 כרטיסים להיום הופעה+אופצייה לבקסטייג'!!! מי שרוצה פרטים ב0507904779 דניאל

asukeren

New member
יום שלישי ה14.02.06 מצ`ומרה בברקה

ביום שלישי ה14.02.06 להקת מצ'ומרה מגיעה לברקה באר שבע ולכם אסור לפספס.......... הולכת להיות הופעה חבל על הזמן.............................! לפרטים והזמנת כרטיסים 086284401 וד"א לכל המעוניין- אתר הלהקה: http://www.machumara.com

yifat99

New member
לילות מוזיקה שחורה,שקדים ובזוקה

הי אנשים כל יום שלישי מתחממים ב"סמואל" נחלת בנימין 85 ת"א. שווה, שווה, שווה........גרוב של אמצע השבוע כניסה חופשית לנרשמים 20% הנחה בשתיה 050/6389382

yifat99

New member
לילה של מוזיקה שחורה

הי אנשים יום שלישי 14.2.06 ממשיכים כל שבוע ליין של פאנק, גרוב, old school, מוזיקה שחורה של שנות ה-70-80 סקסיייייי באמצע השבוע כניסה חופשית לנרשמים 20% הנחה בשתייה 050-6389382 או [email protected]

elad9

New member
ערב להקות צעירות

יום חמישי 16.2 במועדון Rayman's בכרמיאל הופעות LIVE - האלה, רעש מלודי, חשיבה כמותית ו-kill the drive כניסה 20 ש"ח לפרטים נוספים: ICQ: 237117508 054-6626927 להקות המעוניינות להופיע באירוע הבא נא ליצור קשר.

ArsaWhat

New member
סקולמאסטר @ סיטיהול חיפה בשבת 18.2!

דיג'יי סקולמאסטר ייתן סט אולדסקול Fאנק בבר התחתון של הסיטיהול מ 22:00! כניסה - 20 ש"ח, אלכוהול 1+1 עד 23:00. מי שהיה בשני המסיבות הקודמות - ליקוויד פ'אנק דראם אנד בייס והרגאיי - יודע לספר כמה שמח ומפוצץ היה. אה, וגם יש את הבנות הכי יפות בעיר
יהיה חם!

ngtu

New member
איפה?

~אמן בירושלים אמן בירושלים אמן בירושלים~

skretch

New member
אויי אני מת ללכת!

רק למה עשיתם את זה 18+??? מה אתם אומרים? אני עוד 4 חודשים בן 18, ואני כנראה אבוא עם חברים שלי שהם מעל 18, יכניסו אותי?

אם אתה בא עם חברים מעל 18 - אין בעי

ה בכלל... לצערי, אלה התנאים של המקום אבל הובטח לי ש"יהיה בסדר" כלומר: בנות אין בעייה (לא פחות מ12...) בנים שנראים מעל 18 בנים שבאים עם אנשים מעל 18 אם אתם באים לבד, ואתם בנים מתחת ל18 - מקרה כזה הוא קצת בעייתי. שלחו לי מסר אישי ואני אכתוב אתכם בכניסה שאתם אורחים שלי. הכל בשביל לראות אתכם בפנים...סבבה? FUNK ON!

skretch

New member
בסוף לא הגעתי כי לא היה מי שילך

איתי, אבל תודה רבה על העזרה
אני מאוד מקווה שהליין של המסיבות ימשך, וב''ה תבוא עוד פעם לחיפה.

למעלה