מסיבה!!!!!!!!!!!!

מסיבה!!!!!!!!!!!!

אנשים, בתאריך ה21.8 אני עושה מסיבה ענקית לכבוד היום הולדת שלי, הפקה מטורפת, עם שתיה ראשונה חינם וארוחה חינם במסעדת קולומבוס, בהרצליה פיתוח! מסעדת קולומבוס סוגרת בשבילי את כל המתחם הענק שלה מחוץ למסעדה, ונותנת, כמו שכבר כתבתי, ארוחה חינם, ושתיה ראשונה חינם, לכל מי שיבוא לכבד אותי! חוץ ממה שכבר כתבתי, יהיו עוד ים גימיקים, דיג'יים מובחרים, פינות צ'ילאאוט, בר אקטיבי, מלא אלכוהול ומחיר כניסה סימלי, בקיצור, חובה!!! מי שרוצה לבוא, צריך להרשם אז שלחו לי למייל את השמות והטלפונים שלכם, ותקבלו הזמנה אישית! פרטים שלחו אל: מייקל וייט, [email protected] תודה רבה, אוהב אתכם, מייקל

מי זה המייקל הזה?

א. מה אין לך חברים יא יצור ביצות נושך כריות? ב. פה זה פורום אתלטיקה ולא של יצורים שכותבים שטויות. אם כבר תרשום שטויות שקשורות לאתלטיקה. ג. על חשבון מי כל השתייה הזו והאוכל, אל תגיד לי שאתה משלם למסעדה כסף בשביל שיהיה אוכל ואז אנשים יבואו כי אין לך חברים. בטח זה יעלה כסף כי אם לא אז באמת אתה משלם למסעדה הזו כסף בשביל שיהיה אוכל ויבואו אנשים ותרגיש שיש לך חברים. ד. שמע, נתראה שם. אבוא עם חולצה סגולה וג'ינס כחול כדי שתזהה אותי. ושיהיה אחלה כיבוד כי אני בא מבאר - שבע.

j f o g

New member
באר שבע

בבאר שבע יש אתלטיקה? אתה מכיר מישהוא? אתה בעצמך מתאמן?

בוקי ש

New member
לא מעט אתלטים בכלל... גם בכירים

יחסית כמו אבי טיירי לא יודע אם הם כולם מתאמנים שם, אבל הם רשומים שם. אם אינני טועה, ומצטער אם כן, גם כפיר גולן רשום בבני הנגב.

speed90

New member
אפשר לחשוב

מה אתם מתעצבנים עליו הבן אדם כולה הזמין אתכם ליומולדת שלו

למעלה