מסיבה

dj nr

New member
מסיבה

מסיבת היפ הופ בראשון לציון. לתיכוניסטים (קומת וי אי פי לשמינסטים) שתייה ראשונה חינם יתקלטו דיג'יים שי פלטי ועומרי אברי למועדון קוראים אמנזיה - המועדון הזה היה של רוק ועכשיו הופכים אותו למועדון של מוזיקה שחורה היו שם כבר שתי מסיבות היפ הופ והיה ממש ממש הצלחה. (המועדון נימצא באזור התעשייה החדש בראשון) אנשים באו לראות להנות לשתות ולשמוע מוזיקה טובה. לפרטים ולהרשמה מוקדמת אתם יכולים לפנות אליי באי סי קיו :174869090

ghost dogg

New member
חרא מקום

תבואו לשתות קולה אם אין לכם וי אי פי כי רק שם יש אלכוהול והמסיבה האחרונה היתה נפילה לא נהנתי תיקלוט של ראפ mtv כל הערב שירים שחוזרים על עצמם ואני יכול להמשיך אבל אין לי כוח מה כן הקולה זולה רק חמש שקל FINAL-FAM 4 ever

dj nr

New member
תשמע:

קודם כל אני לא יודע באיזה מסיבה ההיתה אבל בעיקרון המסיבות היו פצצה, וזה לא רק לטעמי דבר שני המקום הזה רק משתפר ממסיבה למסיבה אז יש למה לצפות מסיבה הזאת. ולגבי האלכוהל ב-כ-ל מקום א-ס-ו-ר למכור אלכוהל לגילי 17 ומעטה ולכן את האלכוהול מוכרים רק לגילאי 18 שיש להם כניסה לוי אי פי . בקשר למוזיקה - היו שתי דיג'ים שכל אחד ישמיע את הסיגנון שלו הכבד ואנדרגראונד והשני יותר היפ הופ mtv שבהחלט רצים טוב במסיבות ומקפיצים את הקהל. אני אומר שוב המקום עם פונטציאל ע-נ-ק והוא מנסה להכנס לסצנה הזו של המוזיקה השחורה ולפי דעתי צריך לדעת לנסות מקומות חדשים!!!!!

למעלה