מסיבה ...

ערפדי

New member
מסיבה ...

!!! 5 קומות של : קומה 1 : מוזיקה אלטרנטיבית - Dj KOBI SAKA קומה 2 : מוזיקה שחורה (היפ הופ וראפ) - Dj Momy levi !!! וגם DJ עמי (הדיג´יי של סאבלימינל והצל) וDJ BABY G (מכלא 6) קומה 3 : מוזיקת שנות ה-80 -DJ MISS JABKA ו-DJ SARIT BARUCH קומה 4 : מוזיקת פאנק מטאל - DJ TAZ & ITAY קומה 5 : קומה של נרגילות , צ´אי (תה הודי) , ספות ... (והכל חינם) האלכוהול חופשי כל הערב !!! המועדון נמצא ברחוב הש"ך 12 , ת"א ... פתיחה : 00:00 , גילאי 18 ומעלה - הכניסה עם תעודות זהות - חובה !!! מחיר כניסה 75 ... לפרטים : 067-562286 בתודה ................ חן !

turrican

New member
תן יותר פרטים על האייטיז ../images/Emo13.gif

ו..75 ש"ח לא קצת יקר מדיי?

Sid76

New member
עזבו אותכם עם שטויות... זה ה-מקום:

אההה, איזה כיף שאני לא עובד השבוע.... ביום רביעי ה-1.1.2003, לרגל כניסת השנה האזרחית החדשה, וכן על פי המסורת החודשית, נערוך מסיבת כיתה ד´ נוספת, בה ינגנו חברי הליין יורופופ, יורוטראש ואייטיז קיטש. בערב תוכלו לשמוע הרכבים כמו: Duran Duran, Eurytmics, Alphaville, Ultravox, Soft Cell, Pet Shop Boys, Yazoo, Depeche Mode וכמובן יציאות שלא שמעתם מאז בית הספר היסודי. על עמדת הדי ג´´יי: 23:00 - 24:30 - טל ארגמן ביורופופ כיתה ד 24:30 - 02:00 - דן שפסה בסט סופר טראש 02:00 - 03:30 - צח זמרוני בהארדקור קיטש רביעי, כומה 2, 23:00 עד חצות 20 ש"ח, לאחר מכן 30, ולחברים 20 לכל אורך הערב

turrican

New member
נשמע ממש מדליק ../images/Emo13.gif

נשמע הרבה יותר טוב מההצעה הראשונית שעולה 75 ש"ח (למה?? לא מספיק לאנשים קשה?) אני כ"כ רוצה להגיע.. אתה יודע מה? אני אנסה לשכנע את אישתי לבוא איתי..המוסיקה זו בדיוק המוסיקה שאני רוצה לשמוע..

Sid76

New member
מקווה לראות את שניכם...

ול"לילי" - אני אבוא אם תתנו לי מספיק סיבות. כרגע שניים מתוך 4 כבר ביטלו את הגעתם... אז לבד לא בא לי להיות שם. וגם pimpf עם כל הדיבורים שלה , לא היתה בסוף ביום שישי.

DJ Dawn

New member
סיבות לבוא ל"לילי" מחר:

1. אנחנו נהיה שם. 2. אנחנו נהיה שם. 3. אנחנו נהיה שם. לא מספיק?

האלה הנמלה

צריכה לקום למחרת ב5:00 כדי לפתוח משרד ב7:00......
ובגלל זה היא הבריזה לסיד ולכם..........

DJ Dawn

New member
תשמעי (תקראי) מה אני עושה...

אני הולכת לישון ע-כ-ש-י-ו בלי קשר למאמרים שאני צריכה לקרוא או לשאר לימודים שאני דוחה. למה? כדי לא לפספס את מחר... מקסימום ישנים פחות בין שלישי לרביעי (או לא ישנים בכלל- במקרה שלך), זה הרי חד-שנתי.

turrican

New member
עכשיו עכשיו??

אז...רציתי לומר לילה טוב
אולי גם אני אבוא..

כן אבל.........

יש לי לימודים באמצע (ועוד לא עשיתי שיעורים....
) ו.... ו... ו............ אולי אני אבוא על ההתחלה, נרקוד שעתיים, נראה את כולם מתנשקים במבט מעורפל מדמעות ונלך הביתה.......... זה!!!!! והיום יצאתי עם הילד הכי יפה בכיתה!!!!!
וזהו..........

pimpf

New member
sid76 אווווף.

לצערי לא יכולתי להגיע השבוע למרות שמאוד רציתי
, Strangeluv הבריזה לי... אז סתם השתעממתי לי למוות בבית. מחר אני בטוח יוצאת והבנתי שיגיעו מלא אנשים (שעדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע...) אז מקווה שתגיע בכ"ז. חפי.

pimpf

New member
אז אולי

עד מחר תעלה אותו קצת???
בכל אופן, אנחנו נהיה בהרכב מלא, אני מקווה שגם טורה תגיע. יתחילו ב- 22:30, אז בטח יהיה אייטיז קליל
דרך אגב, איך היה ביום שישי??

Sid76

New member
לילי

אהההה, איזה כיף להתעורר על הבוקר (כשלא צריך להגיע לעבודה) , הגשם יורד, מוזיקה דיכעונית מתנגנת.... בקיצר, ביום שישי ביליתי כמעט % 90 מהזמן למטה (ומאד מאד נהנתי) , כי למעלה היה בדיוק 3 שירי אייטיז ומיד אחרי זה התחילו עם בום-בום (EBM קוראים לזה?) - סתם טכנו/אסיד/זבל....

pimpf

New member
כן אני יודעת..

בזמן האחרון הוא שם יותר ויותר אינדסטריאל ופחות אייטיז... מקווה שהיום זה יהיה שונה
אז מה הוחלט??

למעלה