מסיבה

מסיבה../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

מטפטפים קצת היפ הופ בחזרה לאזימוט...:) יום שישי הבא ה6/12/02 יערך באזימוט GIRL POWER NIGHT ערב שיוקדש כולו לתקלוט בנות( לכל המזלזלים הם כולם בנות כשרוניות מאד) בקיצור הערב יכלול רחבה אחת סט היפ הופ/ראפ-קור/רגאיי שלי בין 12 ל2:30 אחרי זה סט פאנק רוק/סקא של טלי ועמיתו בין 2:30 ל4 ובין 4-5:30 יהיה תקלו פאנק של שיר. וברחבה השניה ירוץ כל הערב, פ´אנק מטאל-הארד קור-ומטאל קור בתקלוט אינה פריצי וחן. כניסה40 -לבנות. לבנים 10%אחוז הנחה. יש "happy hour" (פעם בשעה מס´ דקות שיחולק אלכוהול חינם לבני 18+) 16+ כניסה. בקיצור אני ישמח ראות אותכם שם,ואם יש למישהו המלצות אפשר גם להקפיץ לכיווני, בקשר לתקלוט ובקשר לסטארט אפ של הערב. בכל מקרה יחולקו הפתעות בכניסה ובמהלך הערב. הו כמה התגעגעתי! כבודוש ליאתוש.

פריקיתתתתתתתתתתתתתת

חחח סתם, נראה לי נחמד, טיפה לגוון ממסיבה של מוזיקה שחורה כול הערב . חוץ מזה לידע כללי יש היפ הופ באזימוט -בימי חמישי - דורי טריסטר מתקלט - לבני ה-20 +

אישית

אני ממש ממש לא אוהבת את התקלוטים של דורי, הוא עושה מיקסים של מיינסטרים ומה שאני רואה הוא לא ממש תורח לחקור קצת מעבר לדאנס אמ טי וי סטייל של מזויקה שחורה אבל זו רק דעתי ומה שהוא עושה כן הולך וסבבה לו! בכל מקרה בהצלחה לו! ואני ישמח לראות אותך נשמה... ולפרטים וכרטיסים מוזלים אפשר לפנות אלי. אי סי קיו 52360219 ואי מייל [email protected]

וידוי אישי ( קורע לב )

א) התעוררתי מוקדם ואני לא מצליח להירדם ב) אני שונא את האזימוט! מקום מגעיל הייתי שמה בערך 4 פעמיים בקיץ , מקום חסר אווירה , חוץ מהאפטר של החישגוזים לא נהנתי שמה , ברוב המסיבות נהנתי יותר להיות בחוץ מאשר במסיבה ג) דורי טריסטר די.גי גרוע לדעתי

Y.L.N

New member
דורי די ג´יי ענק...

אחד הטובים בארץ בתחום אם לא הטוב ביותר... אמנם הוא מנגן מיינסטרים לגמרי וזה כבר עניין של טעם אבל מבחינה טכנית של די ג´יי הוא תותח על...

מבחינת טכנית אין לי מילה רעה

לא זוכר שהוא עשה פשאלות או משהוא בסיגנון אבל אני מעדייף יותר הארדקוווווווווווור לא אוהב את כול המיקסים שלו. אבל על טעם ורייח אין להתווכח...

Killa TzzzT

New member
אחי גם אם חיפשת פאשלות אתה לא תמצא

כי מבחינת טכניקה הוא הדי ג´י הכי טוב בארץ לדעתי. די ג´י ענק וכמה שאני לא מת על מיינסטרים יש לי הערכה אליו הוא די ג´י תותח. המיקסים שלו ברמה הכי גבוה ששמעתי. והייתי בהופעה של קוואלי שהדי ג´י שלו (לא היי טק) גם היה תותח ועשה מיקסים טובים, ואני עדיין חושב שדורי יותר טוב ממנו.

אני לא בא למסיבה ומחפש פשלות

בתיקלוט , ורשמתי ואני לא זוכר פשאלות או משהוא כזה , כי אצל די.גי´ס אחרים אני כן. ואיך היה בהופעה של טאליב?

mumtaz

New member
marry cherry!!!

תעשי לי טובה תשלחי לי הודעה באייסיקיו או במסרים שאני אדע שאת בחיים

Mc Bang

New member
אני לא רוצה שתחשבו שאני שובניסט אבל

תשאירו תיקלוט לגברים בנות למטבח!!! :)

Mc Bang

New member
אני לא רוצה שתחשבו שאני שובניסט אבל

תיקלוט תשאירו לגברים בנות למטבח!!!