מסיבה פראית -

מפ33יצה

New member
מסיבה פראית -

אייל מתקשר אלי, "קדימה, הולכים לחגוג", הוא אומר לי. אייל מכיר אותי כבר שנים, מרים אלי טלפון וניפגשים כשרוצים. לבשתי חולצה קצרה, וחצאית מיני שחורה,. התארגנתי, וניכנסתי לרכב שלו. הגענו לדירה יפייפיה, מעוצבת בטעם טוב, קירות בצבעים חמים, עם חלונות מוגפים בוילונות דקורטיביים, אייל ניגש במהירות לבר המשקאות, מזג לי את יאגר שאני כל כך אוהבת. שתיתי אותו, וקינחתי בבירה קרה. ריח של נרות ריחניים באויר, מוזיקה נעימה ומלטפת, הזדקקתי לעוד משקה שלא איחר להגיע. ניכנסתי לחלל החדר, הבטתי מעט בהלם מסביבי, בסלון הסתובבו להם כשלושה-ארבעה אנשים שלא הכרתי. אייל חיבק אותי אליו ואמר לי שלא אעשה מה שאני לא רוצה, חייכתי אליו עוד לא מבינה בדיוק מה נפל עלי, ומה עומד להתרחש. הוא אחז בידי מושך אותי אחריו לחדר צדדי בסוף פרוזדור. ניכנסנו לחדר, הוא הצמיד אותי חזק לקיר, הצמיד את השפתיים שלו לשלי, הלשונות שלנו כמפגש חם ורטוב כאילו משתרגים להם אחד בשני. הוא הרים את הידיים שלי, הוריד לי את החולצה, חושף שדיים, פטמות זקורות, ואת הבטן הרכה שלי, נושק לצוואר, ולאט בליקוק יורד, למטה יותר, נוגע בקצה הפטמה בלשונו, מלקק אותה ומרטיב, יונק חזק ונושך. בנתיים הידיים שלו עוטפות את הגוף שלי מכל הכיוונים, הרמתי רגל ושמתי אותה על המותן שלו, הוא הרים את החצאית שלי מסיט את התחתון, מעביר את האצבע מלמטה לכיוון הבטן, מפסק לי את השפתיים, עדיין יונק את הלשון שלי, בודק באצבעו את הרטיבות ונוגע קלות בדגדגן. השתנקתי לרגע, הראש הסתחרר, הוא ליטף את הירכיים שלי, מוריד מעלי לאט את התחתונים, נוגע ומלטף את החזה, מלטף את השיער. פקחתי את עיניי קולטת שמסתכלים עלינו, אייל לחש לי באוזן שאלו מכרים ואם ושאל אם אני מסכימה שיצפו. סימנתי לשניים מהם לבוא אליי, סימנתי להם לשתוק, וקראתי להם בשמות שהמצאתי להם.. הם התקרבו אליי, השענתי אחד מהם לעברי, ונישקתי אותו. קראתי לשני,התנשקנו הוא הצמיד את אברו התופח אלי. הם עמדו שלושתם מולי, הוראתי לאייל לפתוח את הרוכסן שלהם, לקחתי את איברו של יוסי, וליקקתי לאט עם הלשון שיראו האחרים, ויתגרו. ליקקתי מסביב לכיפה, בראש איברו הרטוב, ואחזתי בידי באיברו של עירן. אייל עמד מאחורי מלטף את ישבני. הכנסתי את האיבר של יוסי עמוק יותר לפי, מרטיבה ויונקת אותו לאט בדרכו החוצה מפי, מרגישה איך הוא מזדקר בתוך הפה שלי. הכנסתי את הזין של עירן לפה, מלקקת אותו. מלטפת את הזין של יוסי בידי הפעם. כששאר הקהל שהגיע נשים וגברים, מסתכלים עלינו מתגפפים ומתחרמנים. שניהם הזיזו את ידיי, שמו אותם מאחור. נישקו אותי והחלו לרקוד מולי מחול מענג. עירן הוריד מעלי את שארית הבגדים, החזיק את ירך ימין שלי באוויר, כשידי נתמכת בכתפיו. סימנתי ליוסי לבוא, הוא החזיק אותי בירך שמאל, כשידי השניה אוחזת בכתפו. שניהם ביחד החזיקו תלויה באוויר, שני ידי נתמכות בכתפיהם, וידיהם מחזיקות את רגלי מפושקות, מרחפות מעל רצפת החדר. כולם התפלאו והחלו לעודד אותנו. אופיר חייך אלי ניגש אלי, ליקק את הבטן שלי מעביר ידיים בכל גופי, עצור פקדתי עליו. תתרחק. סימנתי למישהו שאני לא מכירה להתקרב, וללקק את הטיפות שהחלו נוטפות ממני, הוא פיסק לי את השפתיים, מלטף את הגוף שלי בידו האחת, ובידו השנייה מלטף את הדגדגן שלי. אמרתי לאייל שאני רוצה לראות אותו מפנק את הגברים, הוא ניגש לעירן החזיק את איברו והחל להעביר את לשונו על האיבר שלו, הבטתי עליו מנשק את הזין של עירן, הרגשתי שאני מוכנה, הוא הכניס את הלשון שלו לתוכי, מסובב אותה לאט, מזיז את לשונו לכל הצדדים ומלקט ממני את הצוף שנוטף לו, כשאני עוד מוחזקת תלוייה באוויר. הוא החדיר אצבע אחת לאט לתוכי, מסובב אותה, לאט מרחיב את הפתח שבי, כולם צופים בו איך הוא מכניס את הלשון עמוק יותר לתוכי, נוגע בדגדגן שלי, מכניס אצבע נוספת לאט עמוק ועד הסוף. הבטתי על אייל, הוא עבר למצוץ ליוסי שהחזיק אותי באויר, נישק לו את הבטן, את הפטמות, נשך אותן קלות וירד למטה, החזיק באברו והכניס אותו במכה לפה ושואב לאט החוצה. הרגשתי שאני לא מסוגלת עוד, חייבת לגמור, להרגיש את הזרם שעובר בגופי,פתחתי את עיני מביטה מסביב, רואה את האנשים שבאו למסיבה עומדים, מביטים בנו ונוגעים אחד בשני ובעצמם. אייל עמד עכשיו מול הבחור שמולי, מצץ לו את הזין חזק וכיוון את התורן שלו לתוכי, מכניס את הראש של הזין לאט לתוכי, פנימה. ערן ויוסי שהחזיקו אותי משני צידי, מניעים את גופי מכניסים אותו לאט לתוכי ומחזיקים בישבני. הוא הוחדר אלי לאט, מכניס את ראש תפארתו, חודר לאט פנימה לתוכי, ניכנס לתוך המערה הרטובה, עומד ולא זז, הנעתי את אגני עליו, תשואות האנשים מעודדים אותו לזיין אותי לחדור אלי עמוק. הנעתי את האגן לצדדים ומרגישה אותו נוגע בדפנות וממלא אותי. הוא אחז במותני החל להתנשף, הם הניעו אותי למעלה ולמטה, יוסי וערן מעלים ומורידים אותי על האיבר שלו עמוק יותר, מכניסים אותו אלי עוד ועוד עמוק לאט עד הסוף הרגשתי אותו בבטן שלי ונעתי מהר עם אגני. אייל נעמד מאחורי הבחור שבתוכי, שולח ידיים מאחורי גבו אלי, החזיק במותניים שלי, פיסק את ישבנו והחל מקרב את גופו לשלי. מחדיר אותו עמוק אלי לקול התשואות שמסביב. ידיים נוספות עוברות על הגוף שלי, נוגעות בכל מקום, צובטות ומלטפות נוגעות וממששות את גופי החם והמיוזע. אייל הרפה, ומשך שוב את עצמו אלי, מכניס את הבחור לתוכי כניסות מהירות וקצרות, הבטן שלי מתחילה לאט להתכווץ, סובבתי את האגן והבחור זז. עדיין הייתי מוחזקת באוויר משני צידי כשאייל חדר אליי, והחל לנוע מהר, ניכנס, יוצא מעט, ושוב חודר חזק, מפלח את הבטן שלי. יוצא ושוב חודר, הדגדגן שלי אדום ותפוח, אני מרגישה את הגל עולה, הוא מגביר מהירות בתוכי, כולם צועקים ומעודדים אותו, אייל מגביר את הקצב, מרגישה את הזין שלו תופח יותר בתוכי, מתעבה. ממלא כל חלל שהיה משוחרר, מרחיב את הכוס שלי, מישהו מלטף את החזה שלי,התברר שהבחור שהיה בתוכי לפני אייל, עכשיו נימצא מתחתיו, שואב לו את האשכים " כןןןןןןן" צעקתי, אייל חדר אלי מהר בפראות, כולם עודדו אותנו, הרגשתי את הזרם החם של אייל בתוכי התרחבות ענקית של אברו, והכיווצים לא אחרו להגיע מתכווצת, על איברו התפוח מתגרה מהנגיעות הלא מופסקות על איברי. גמרתי, כשנייה אחריו. הם עדיין הניעו אותי על אברו, כאילו לא קרה כלום והמשיכו לשחק לי בדגדגן, אייל יצא ממני לאט, נושק לבטני. השכיבו אותי על המיטה, התיישבתי על המיטה סימנתי ליוסי וערן לעמוד מולי וליקקתי את הזין של שניהם, אחד אחרי השני.

למעלה