"מסיבה" כנסו

PsyWack

New member
"מסיבה" כנסו

הרגע חזרתי מהמסיבה אם בכלל אפשר לקרוא לזה מסיבה . התחיל נורא טוב ואשכרה חשבתי שזאת המסיבה הכי טובה שהטכני אירגן אי פעם. למסיבה הגיעו הרבה מאוד אנשים שלא קשורים לטכני ששתו ועשו באלאגן שזה נגמר באסלה כיור ומיבש ידים שבורים ממש כל הכבוד !!! בעל המקום לא חשב פעמיים וסגר ת'באסתה ועשה נכון כי תחשבו אתם בעלי מועדון והרסו לכם את השירותים וגם שהסילבסטר בפתח הוא לא רוצה לעשות שיפוצים צודק . חשבתם בזה זה נגמר ממש לא ... לאחר שכולם יצאו החוצה לרחוב התחממו הענינים כעמט מכות עם נהג מונית אבל עזבו את זה היום הגענו לשיא השפל דקירה .... אני הלכתי בחניה שם ליד תחנת הדלק ואני רואה את הילד שוכב שם חשבתי הוא שיכור או משהו התקרבי וראיתי אותו שוכב שם בשלולית הדם שלו ישר צעקתי למדריך והתקשרתי לעוד כמה מדריכים ואז התחילו לטפל בו .... איך זה הגיע לזה אינעל העולם טכני ???!!? לטכני זה הגיע ואני חשבתי דקירות בטלויזיה ועיתונים והנה לכם ... אבל מה הכי מרגיז שבדוק אבל בדוק זה התחיל מכלום ונגמר כל כך גרוע אני לא יודע מה איתכם אבל לי אישית זה הוציא את החשק לצאת לבלות בסילבסטר ובכלל למועדונים להרבה זמן ... שיהייה לכולם לילה טוב נו איכשהו החלמה מהירה

חרא!

כה אנשים יצאו לענות לחגוג ותיראו איך זה ניגמר! עכשיו תבינו המסיבות הכי טובות הן במדסיה. אוךלי אין את כול העינין של ואללה מועדון אבל לפכות אתה יודע שלא תכבל סכין בבטן

shimonev

New member
../images/Emo10.gif

שוחרי חיפה תישכחו ממסיבות בחוץ ב20 שנה הקרובות. והחלמה מהירה לנדקר. ואני מקווה שיפעלו עם אותו דוקר במלאו חומרת הדין.

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

הטעות הגדולה והיחידה במסיבה הזאת היא שמועצת תלמידים אפשרה לאנשים מבחוץ להכנס... נכון אני מבין שרוצים בנות וזה.. אבל אתם רואים מה קורה.. הם עושים מה שבא להם והם הרסו לנו את המסיבה שהתחילה פצצה!@! עכשיו אנחנו נחזור להאנגר בטכני כמו שהיה תמיד! חבל!

RockBoy2

New member
לפחות בחיפה הייתה מסיבה כלשהי..

בבאר שבע רק חילקו סופגניות ופלאפל.. ...איזה יום מבוזבז...

vladik56

New member
למה אי אפשר לדבר עם כל האנשים וזה?

פשוט אל תכניסו אנשים מבחוץ ותעשו בדיקת אלכוהול כמו שהמשטרה עושה...נו באמת..פשוט ללמוד מהטעיות

vladik56

New member
לא נראה לי שהם נשארו שם :|

בכל מקרה צריך לדבר איתם לא ייתכן שבגלל טעות שנתנו להכניס אנשים מבחוץ כל הבית ספר צריך לסבול...:/ שיבדקו אם האנשים שתויים לפי ריח הנשימה שלהם או איך הם מריחים או כמו שהמשטרה מזהה... בכל מקרה שיחלים מהר מי שנדקר

taloi

New member
נכון...

ואאיייי גם אני אין לי ממש חשק עכשיו לצאת בסילבסטר ולמעדונים=(

האם הדוקר היה שוחר?

או אזרח שלא קשור כלל לטכני? אשמח אם מישהו יפרט על הארוע נכון כתוב באינטרנט אבל זה לא תמיד אמין

ismeir

New member
תשובה....

זה היה ילד אחד שלא קשור לטכני!
אם יש לך עוד שאלות אולי יש לי תשובות לחלק מהן... ודרך אגב יודעים את זהות הדוקר הנדקר (שהוא מהכיתה שלי) חזר להכרה ואמר למשטרה שהוא מכיר בפרצוף את מי שדקר אותו זה מישהו מבת ים. הנדקר גם עבר איזה 2 ניתוחים מסובכים ועכשיו מצבו יציב!
החלמה מהירה לדודו!

DemonDog

New member
בושה!!

אני בתור שוחר מתבייש. מעניין באמת איפה היה אותו "צוות חינוכי"? החלמה מהירה לנדקר.

rami1010

New member
החלמה מהירה מאוד לנדקר

שהוא אגב חבר שלי ובאותו ערב גם רקדנו אחד לייד השני ושעה אחריי אתה שומע שהוא נדקר וברמבם זה מזה מבאס .אנשים המסיבה הייתה סבבה אל תדברו שטויות בכל מועדון שוברים דברים ואל תגידו שזה לא נכון ואתם אומרים על אלכוהול כאילו מי שפה והיה במסיבה לא שתה קצת אז אל תדברו שטויות

למעלה