מסיבה בSKYKEF נדחתה

CUT II CUT

New member
מסיבה בSKYKEF נדחתה

עקב בעיות של רבים מחברינו להגיע השבוע המסיבה נדחתה לשבוע הבא!!!

CUT II CUT

New member
מסיבה - פירוט

למי שהיה בעבר במסיבות של SKYKEF אין מה לפרט, הכל יתנהל כסדרו רק ללא הHAMMER של יהודה-מן, אך בתוספת בריכה (בתקווה שטאף וברטוס ינקו אותה במהלך השבוע), לכל החדשים אני לא מתכוון להרוס לכם את ההפתעה אבל יהיה כיף, לכל אלה שמתכוונים לבוא עם בני\ות זוג, ראו הוזהרתם!!! לכל ב\הבני\ות זוג אשר משחררים את החצי השני שלהם למסיבה גם אתם הוזהרתם!!!

CUT II CUT

New member
מסיבה - פירוט ציוד

אפוד (זוהר) - כדי שיראו איפה הלכתם להשתין ולא ידרכו בטעות אח"כ שם. מימיה - עם משהו מחוזק (כי אלכוהל תמיד חסר) נשק - אזיקים למי שיש ורצוי גם מפתח. שקית - אטומה לנוזלים. שק"שים - למי שלא ימצא חברים ו\או אצל מי להתנחל, כמו כן נבו מזכיר כי שוטר רשאי לדרוש מכם, הנוהגים, לעבור בדיקת שכרות גם אם אינו חושד בכלום ו\או שיכור יותר ממכם. בגד ים - כי תרצו להכנס לבריכה. בגדים להחלפה - כי זה לא כיף לזרוק מישהו לבריכה עם בגד ים. הרבה מצב רוח טוב - כי צריך להתחלק עם החבר'ה. נ.ב. גם כדורי אקמול\אופטגין\נורופאן\דקסמול\תביאו לי משהו לא אכפת לי מה לבוקר שאחרי.

FlyingMoo

New member
הלו פוטופיקס וכולם! צננו מנועים!MOO

אני יודע שיחסרו לך הסטיקלייטים שלא ייזרקו עליך על הגג. אחי, אנחנו נמצא דרך אחרת לגרום לך כאבים במקומות אקראיים בגוף. ואולי, אולי אולי, גם במסיבה הזאת אני אשכח שליקקתי למישהו קסדת סטודנט שהוא החליט לשים מסיבה שאני לא זוכר. ואולי גם התחת שלי לא יכאב, ואולי גם רועי לא ימשש את התחת של מישהו שחושב שזאת בעצם מישהי, ואולי גם נבו לא יוריד לי שוב את הבוקסר מול המצלמה של סאלי, אולי הפעם אני כן אשים לב שהבריזר שיוסי מביא לי הוא רק שמינית בריזר ושבע עשרה אלף שמיניות נפט וודקה. תביאו חליפות צניחה הומואים, כדי שיהיה מה לשים מתחת לראש כשנשפכים על השולחנות. דיר באלק מישהו מלכלך לי את השטיחים של רחבת הקיפולים! גלעד אני אוהב אותך תעשה לי קיפוווווול שMOOים כחולים MOO נ.ב. צנחנים מתוקים, תמונות שלכם ב"עולם שלי" צונחים זה בנאלי. כולם יודעים שראיתם שמיים.... GRRR WOOF WOOF

miss loulou

New member
אז אין סיכוי...שנעשה אותה השבוע אהה

זה קצת בעייתי כי בעצם..ממממ...שבוע הבא אני המורה להביא את אחותי הגדולה שמגיע מצרפת לחגוג יום הולדת...בטנדם!!!!!!!!!!!!!!!!! אז חבריה אני אביא אותה אלינו...מי שלא מתנהג יפה או שעושה לי פדיחה.. שכבר יתחיל לדאוג לכיפול רזרבי!

CUT II CUT

New member
אחותך תקבל יחס של....

אחותך תקבל יחס של מלך, או מלכה, טוב נראה במקום ונחליט על מה שהיא תקבל, מה שבטוח שהיא תקבל מנה מכובדת של אלכהל. נ.ב. יין זה לא אלכהל...

למעלה