מסיבה בדסמ'ית

G מאסטר

New member
בשום אופן לא מומלץ ללכת לבד , בטח לא כנישלטת..

שלא תמצאי את עצמך קשורה וחסרת אונים עם
חבורה של אנשים זרים שממש לא
התכוונת להיות איתם..

newcharm

New member
כמובן..

כי כל אישה שתיכנס למסיבת בסדמית מייד נקשרת ע"י חבורת אנשים זרים.
התגובה שלך עושה שירות רע לעולם הזה ואם כבר מעידה אולי רק עליך.
&nbsp

Onemoment

New member
בלי הכללות בבקשה

אף קושר שמכבד את עצמו לא אתלה ואפילו לא אקשור בן אדם שהוא לא מכיר, לא דיבר איתו, לא הסביר לו כללי בטיחות והתנהגות, לא בירר את הגבולות.

אבל יש משהו במילים שלך. כי יש קושרים בלי ראש שתולים כל מה שזז בכל תנאים. כמו שיש בחורות שמוכנות לכל דבר עם כל אחד.

אבל הכללות זה לא יפה וזה פוגע מבחינתי בהתיחסות לתחום השיבארי וקשירות שבו אנחנו (גם אתה, לא?) מתעסקים.

לגבי ללכת לבד או לא זה מאוד תלוי ממסיבה. אם זאת מסיבה די סגורה ויש מעט אנשים וסלקצייה טובה זה פחות מסוכן.
כך אני הייתי כמה פעמים לבד במסיבות במוסד ובפמדומים.
אבל בחיים לא הייתי יוצאת לבד לדאנג'ן.
בחמישי יצאתי לשם עם חבר ולא היה חסרים מטרידים, גם כאלה שמגזימים.
אני מניחה שאת רוצה ללכת למיילדום הקרוב. אולי עדיף שתשימי קולר עם שם, גם אם את לא משוייכת לאף אחד. במידה ומישהו יתחיל איתך נגד רצונך תוכלי להגיד שאדון שלך לא מרשה לך לשחק, לדבר, שיגעו בך וכו'
יש גם כזה מושג כ"קולר הגנה". אולי תבקשי מאיזה שולט שאת מכירה רשות לשים את השם שלו בקולר ושישים אליך עיין מדי פעם.

A לוןA

New member
למה שמי שרוצה להטריד

יעניק יותר משקל ל"לא"+קולר מאשר ל"לא" כי לא מתחשק?
נורא עצוב שאת אומרת שנשלטת לא יכולה ללכת למסיבה בלי שמייעצים לה למצוא שולט שיפרוש עליה את חסותו.
בכלל
מי שמתחיל איתך במועדון ואת אומרת לא ולא מקשיב/ממשיך/מטריד- הרי יורה לעצמו כדור ברגל. הרי עוד לפני שהתחיל בינכם משהו הוא ממצב את עצמו כמישהו שהגבולות שלך לא ממש מעניינים אותו. אז איך אפשר להמשיך מכאן למשהו?
&nbsp
מעבר לזה, לא הייתי ממליץ לאף בחורה ללכת לבד לאף מועדון- והדאנג'ן לא יוצא דופן מהבחינה הזו- מה גם שמספר הוניליים/מריירים/סתם באים למצוא זיון שם עולה בזמנים מסויימים על כאלו שאפשר לקרוא להם- מבינים/חיים בדסמ

softone

New member
נראה לי שאחפש שולט שיפרוש חסותו שם עליי

אבל לא בקלות קושרים וחובטים בי...חחחח
הכי לא

A לוןA

New member
לא צריך להיכנס לפניקה ...

אף אחד לא יקשור אותך נגד רצונך
ולא צריך חסות של אף אחד
כמו שאף אחד לא ישכב איתך במועדון רגיל ולא צריך חסות של אף אחד במועדון רגיל
&nbsp
מה שכן
יש במסיבות האלו, כמו בכל מקום (לצערנו) את האוסף הרגיל והמחליא של מחפשי שיכורות, מסממי בחורות וכו'- ולכן עדיף ללכת עם מישהו/מישהי שאת מכירה כדי שאם שתית יותר מדי או שמישהו שם לך משהו במשקה- יהיה מי שידאג לך.

G מאסטר

New member
שמח שאתה גם חושב כמוני...וגם

הבהרת לה בדיוק את הסכנות וחוסר אחריות
להגיע לבד למסיבה כנישלטת..
ראיתי מה קורה בדאנגן לבנות שקראו את 50 גוונים ורצו לטעום שליטה...

A לוןA

New member
לא אמרתי שאני מסכים

אני לא ראיתי מישהי "קשורה וחסרת אונים עם חבורה של אנשים זרים שממש לא התכוונת להיות איתם"- מה שאתה כותב נקרא לי כמו אונס לכל דבר ועניין.
&nbsp
אמרתי שכמו בכל מועדון בתל אביב, גם שם יש את מחפשי השיכורות והמסממים, ולא מומלץ לאף אחת לצאת לבד לשום מועדון, והדאנג'ן אינו יוצא דופן מהבחינה הזו.

G מאסטר

New member
ועדיין...

אמרת את אותו הדבר ושנינו
התכוונו לתת לה תמרור אזהרה מעצם היותה נישלטת במקום זר.
לא אמרתי שראיתי אונס כזה או אחר, רק הסברתי לה
מה עלול לקרות במיקרים קיצוניים.
יש לי ידידות טובות שלדייט ראשון מבקשות
שאהיה לידן לגיבוי ולמיקרים כמו שציינת..שיכרות או סמים למינהם.

חג שמח ואחלה שנה מתוקה

softone

New member
מארגנת המסיבה הזמינה אותי

לא ידוע לי אם זה מופץ וכו
אז מצטערת לא אתן פרטים על דעת עצמי

DOMINUS1

New member
אז למסיבה פרטית את פוחדת ללכת לבד?!?!?!

מי לעזאזל את חושבת שמגיע לשם?
תעשי טובה, תשארי בבית.....

Dan_Kap_

Active member
כללי מסיבה

כדאי לך לברר מהם כללי המסיבה.
&nbsp
במרבית האירועים יש כללים שמפורסמים, בדרך כלל מראש.
&nbsp
למשל, במסיבות של אלכסיי לנשלטות/ים יש כלל שמי שיש להם שולט/ת באים למסיבה עם קולר ועליו השם של האדון/גבירה וזה סימן לא לפנות אליהם בהצעות. ומי שאין להם קולר, פנויים לפניות של שולטים/ות. בכל מקרה, לנשלט/ת יש אפשרות לומר לא ושולטים/ות נדרשים לא להציק או לחזור ולשאול.
&nbsp
בדרך כלל אפשר לפנות למארגנ/ת אם יש בעיה כמו מי שלא מבינים שלא פירושו לא...
&nbsp

למעלה