מסיבה באזימוט...

double M

New member
מסיבה באזימוט...

אתמול הייתה מסיבה באזימוט שגם כללה היפ-הופ, היא גם כללה מוזיקת זבל אבל זה לא נוגע לפורום. האחראית על תיקלוט ההיפ הופ/ראפ-קור הייתה Mary janE(ליאתוש) שעשתה עבודה מצויינת, באמת אחלה תיקלוט. היתרון הכי טוב היה שהיא נתנה סט ממש מגוון ולא נתקעה רק על היפ הופ. הרבה כבוד.... נקווה שזה יקרה לעיתים יותר קרובות.

micL

New member
אתה סתם מסוקרן?

או שאתה רוצה לדעת אם אהבו את הסט שלך בג´י יותר?

"היא"

טוב מה ששמתי התחלק, בהתחלה התחלתי יחסית בדברים שקטים, ובמהלך הערב שמתי הרבה דגש על cypresshill, ועל bionic jive , dark lotusוכו... כי ראיתי שזה מה שאכל לא רע על הקהל. ושמתי, חלקים מהדיסק loud rocks שאגב ממולץ לכולם בחום. שמתי luniz, beatnuts,boot camp clik,das efx,darwins waiting room eve,foxy brown,nwa,icp,zion i,jurassic 5,styles p, nerd,finger eleven & msi חייבת לציין שמיידלס קיבל תגובת קהל ממש טובה אצל כולם. וזה לא היפ הופ פשוט מישהוב אנה וביקשה אז שמתי לה , וציפיתי שהחברה שבאו להיפ הופ יעלמו ברקע הרחבה אבל לא שמחתי רלאותש הם נפתחו לדברים קצת אחרים. ושמתי בויאקה, שבק"ס,ואת הסינגל של רואי -בי סייד למה לא לפרגן לחברים בתקלוט. הסוג קהל היה נורא מעורב, קצת חחברה מפה מהקהל של הג´י , והרבה חברה מהמועדון של נקש במקום עצמו היו בערך 150 אישבוגם זה רק כי ההסעות למועדון בוטלו ברגע האחרון. בקיצרו מקוה שעניתי לך על כל השאלות.ושאתה כבר לא סקרן. הקהל היה ברובו מאד מפרגן. ונהנתי בצורה שאין מילים לבטא. ערב מהנה לכולם ... ליאתוש.

mumtaz

New member
ואני חייב לשאול אם....

השירים ששמת של styples היה soul clap ושל הbeatnuts feat mathodman את se acabo כי אם כן אני הולך ותולה את עצמי

כפרה../images/Emo24.gif

רציתי להגיד תודה רבה למי שהגיע אתמול! אישית אמד נהנתי לתקלט שם, נהנתי מהאנשים ונהנתי לתת היפ הופ ולהכניס בו משהו קצת אחר, בתחילת הערב היה לי קצת קשה כי זה היה תקלוט ראשון, הייתי צריכה להתאים את עצמי לקהל אבל בבסך הכל אני יצאתי מרוצה מאד, ואני מקוה שיצא לי לעשות זאת שוב בעתיד הקרוב. אני מקוה שכל מיש היה נהנה כמו שאני נהנתי... ותודה על התגובה החמה. כבודוש! ליאתוש.

חיבוק גדול לך ובהצלחה בהמשך !!!

ואני יודע שאת יודעת למה שאלתי
אני כל כך שמח בשבילך שהיה לך כיף.

למעלה