מסטיק!!!

walk on

New member
מסטיק!!!

טוב אני יספר לך סיפור קטן ואז תביני. אני יושבת לי בסבבה על הספה עם נדב ובוכה לו שראיתי על המדרכה קיפוד מת!הוא לא הצליח להבין שזה היה מחזה נוראי. אז הוא אמר לי
תבטאי את עצמך ותציירי לי אותו. ואז נזכרתי בך! לא יודעת למה. אז מסטיק הנה הקיפוד המת. גם לך יש עכשיו אחד. ועשיתי לו גם מצבה וקבר. היה חבל לי עליו, היה לו קר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זהו קים אני לא יכולה איתך ואת עוד אומרת שאני מטורפת!!!!! ונדב בכלל מצחיק... אתם זוג משוגעים!!! נ.ב ציירת את לא תהיי!!! מתה עליך!!! אני פשוט חייבת לזוז אז נדבר אח"כ מטורפת יפה שלי.... ואוף איתך כבר חשבתי יש לך הפתעה בסגנון אביבי בשבילי....[יודעת] חחח

חחחח

לפני כמה ימים, כמעט דרסתי קיפוד אני נוסע לי לתומי ופתאום רואה משהו באמצע הכביש.. איך שאני מתקרב אליו, הוא כזה נכנס לתוך עצמו.. בסוף עברתי מעליו..

walk on

New member
עידן ומסטיק

טוב עידן כי לך הבטחתי, ומסטיק קבלי אותה גם. סוף סוף משהו חי!!! יאללה עפתי 'לישון'...

digo24

New member
ואני שונאת אותך

איך אין לך בושה לשמוע שירי אהבה, לאהוב את ה"סמל"אביב גפן ולשנוא חתולים? איזה מין בן אדם את?

InfectedM

New member
יש חוק שאומר שמי שמקשיב לאביב

חייב לאהוב חתולים? שיט, בטח פספסתי אותו.

מה הקשר??...

זה לא שהיא מתעללת בהם ובועטת בהם מתי שהיא רואה כמה ברחוב.. מה, את אוהבת את כל סוגי בעלי החיים? אנא'ערף, אולי היא לא סובלת את הפרווה שלהם או את זה שהם 'סנובים'? מה זה קשור לשלום ולאביב בכלל?

אל טינה

New member
איך את שומעת את שיריו של אביב...

למען השלום ואומרת שאת שונאת אותה בגל דעותיה??????? אוי כמה טיפשה!!!!!! אני גרה במעונות של האוניברסיטה ויש שם חתול שחור קרציה ביותר כל הזמן אם משאירים את החדר במקרה פתוח הוא נכנס מתחת למיטה ולא יוצא משם.... אני שונאת אותו!!!!!!! (תשנאי אותי גם????) אל טינה

כנסי

חתיכת פוסטמה מי את בכלל שתגידי לי אם לאהוב חתולים או לא ראשית אני לא מתעללת בהם,וגם לא מתקרבת אליהם. שנית שבי בשקט ואל תדחפי תתחת הגדול שלך לכל מקום. אז פעם באה שיש לך מה להגיד או שתדברי יפה או שתלכי לדפוק תראש בקיר! תודה... אה ושיט את תחסרי לפורום.....

למעלה