מסחריות

Penny_Lane

New member
מסחריות

זה נהייה ממש מאוס, אם מישהו כאן לא אוהב להקה/זמר שמישהו אחר שומע אז הוא אומר: ``מסחרי/ם``, וזה הדבר הכי טיפשי להגיד על להקה או זמר- ``מסחרי``. כל דבר, כל אחד מסחרי. אחרת לא היו אלבומים לאף אחד, לאף אחד לא היו קליפים, אף אחד לא היה מתפרסם... כולם מסחריים אחרת לא הייתם שומעים על אף אחד, אז תפסיקו לומר על כל דבר מסחרי. הכל מסחרי וזאת עובדה!

JOE KALIBER

New member
אם אני לא טועה...

כבר כתבת את זה והוכיחו לך שזה בולשיט אני יחפש לך את הלינק

Penny_Lane

New member
טועה....

לא כתבתי את זה אף פעם.... יכול להיות שמישהו אחר רשם... אבל אני לא קראתי שום דבר בקשר לזה...

a_duck

New member
לא...

יש להקות שעושות מוזיקה לא רק בשביל הכסף וזה שהם בקושי מרוויחים כסף מהאלבומים וממשיכים לעשות את זה מראה שהם לא ממוסחרים...ויש כל מני מקורות שאפשר לשמוע על להקות ולא רק מהקליפים בMTV וחוץ מזה רוב הלהקות שאני שומע אין להם קליפים בכלל...ולא ראיתי אותם בטלויזיה...את/ה יודע/ת לא כל הלקות זה לימפ ביזקיט וקורן...יש עוד כמה...

Penny_Lane

New member
כמה דברים...

גם אני שומעת מלא להקות שאין להם קליפים לא ב- mtv ולא ב- vh1, לימפ וקורן זו לא דוגמא.. לימפ בכל לא נכללים אצלי בקטוגריית המוזיקה.. כל שיר שלהם נשמע בדיוק כמו קודמו... שום שינוי... אבל זה כבר נושא אחר.... קיצר, כל להקה ממוסחרת, אתה לא יכול להגיד לי שללהקות שאתה שומע אין אלבומים... כל להקה היא ממוסחרת באיזה שהיא מידה.. אין דבר כזה לא ממוסחר, כל מה שנמצא בשוק ממוסחר.

a_duck

New member
את קצת טועה...

זה שלהקה מוציאה אלבום המטרה העיקרית לא להרוויח יותר כסף....המטרה להראות לאנשים את המוזיקה שהם עושים ולהעביר את המסר...אני לא אומר שלא אכפת להם מכסף בכלל אבל אצל להקות נורמליות הכסף בא אחרי המוזיקה והם לא יעשו כל מה שאומרים להם בשביל שיותר אנשים יקנו את הדיסקים וזה נקרא לא להיות ממוסחרים...

.Metal_F

New member
אההה..

נכון ללהקות שאני שומעת יש אלבומים וכו`, אבל לא רואים ת`פרצוף שלהם בפרסומות לחלב, סניקרס, חוטיני או אלוהים יודע מה (הטרנד החדש עכשיו - בריטני עושה פרסומת לסקצ`רס, דסטניז צ`יילד לנייקי...and it goes on and on). חוצמזה שכמו שאיי דאק אמר - נכון. כולם מוציאים ת`אלבומים שלהם בשביל שאנשים יאהבו את המוזיקה שלהם. אבל חלק רוצים שיותר ויותר יאהבו את המוזיקה בשביל יותר ויותר כסף, וחלק רוצים שיותר ויותר יפנימו את המסר שהם מנסים להעביר.

MuffinMan

New member
יש הבדל

בין מסחור, ולרצות כסף כדי לחיות וכדי לעשות עוד מוזיקה. זה נכון שיש הרבה מוזיקה ממוסחרת, אבל להגיד שהכל ממוסחר זה כבר שטויות. אליאב

Penny_Lane

New member
מה שנכון נכון... :)

טוב קראתי את מה שאמרתם... ואכן הבנתי שטעיתי ולא הבנתי את ההבדל... בכל מקרה... זה די מעצבן שעל כל להקה שמישהו לא ממש אוהב כאן כולם צועקים ישר: ``מסחור! מסחור!`` וזה לא ממש נכון תמיד....

למעלה