מסחטה אנושית

ע פ ר ל ה

New member
מסחטה אנושית

מכירים את הימים המעייפים בו אנו מרגישים שהילדים "סוחטים" אותנו ריגשית נפשית... את הימים בהם העייפות והתסכול גוברים כל כך,ושמתחשק להתעלם ולהיעלם. בא לי לעשות פו
ףףףףף ולהיעלם... להיות דנידין דיי קורץ לי

ע פ ר ל ה

New member
you'v got a friend

when you'r down and trobled and you need some loving care and nothing is going right close your eyes and think of me and soon i will be there to brighten up even your darkest night you just call out my name... (carole king) שרה לעצמי בתקווה להתעודד,ואם אין אני לי מי לי?!
for me חחח...

סוכנת 66

New member
לא הייתה לנו אז אחריות כלפי קטנים

אנחנו היינו הקטנים. לא היינו עייפים מיום מייגע לא היו לנו דילמות חיים לא היו לנו את פיתויי החיים של היום ועוד. כשהיינו ילדים הרבה אמהות היו בבית היום הרבה ילדים עם מפתח על צוואר מחממים להם במיקרו איזו ארוחה. ההורים של היום.....50 אחוז מתוכם גרושים:)

../images/Emo45.gif אחלה הברקה..ההורים של היום

הם הילדים של פעם... אז אין לנו על מה להתלונן? כאילו מה? התפוח לא נופל רחוק מהעץ?

ליאל212

New member
כן,זה קורה יותר מדי

במיוחד כשמדובר בבן יחיד, להורים גרושים. כמו המצב שלי כל האנרגיות שלו מופנות אלי. וכשמשעמם לו.....אוייי ה-צ-י-ל-ו!!!!!!!! אני לא אפרט יותר מדי כי אז לא אוכל להפסיק לכתוב... כן, לפעמים אין כח נפשי. אבל רק שיהיה לי בריא ומאושר ושיהיה לו רק טוב

סוכנת 66

New member
כשהילדים קטנים הצרות קטנות../images/Emo13.gif

קחו אוויר הדרך עוד ארוכה ולי שיהיו בריאים יש כמההההה :)

ע פ ר ל ה

New member
אמן ואמן

כשנגמר הדלק... והדרך עוד ארוכה... מקווה שסונול עדיין פתוחה... (יום מעיק שכזה
)

לביאה11

New member
יש לך מקום לעוד אחת../images/Emo35.gif

ב....פוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הזה
לפעמים הייתי מצטרפת בלי למדוד אפילו את הגובה
אבל בשנים האחרונות, הם עושים לי פוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ףףףףףףףףףףף ונעלמים

למעלה