מסז' בהריון

d a n i e l 9 1

New member
מסז' בהריון

שלום רב, חברה שלי רוצה להזמין מסז' בהריון אצל מישהי בשם ליהי סופרין שהיא נטורופטית, האם מישהו שמע עליה, מה דעתכם על מסז' בהריון עם שמנים. האם מותר/צריך/רצוי?

yoelnd

New member
עיסוי הרויוני

היי אין כל מניעה מלקבל עיסוי בזמן הריון ושמנים אתריים, כל עוד מדובר במטפל מומסך ויודע את העבודה, הכוונה לשיטת עיסוי עדינה ושימוש בשמנים אתריים המותרים בזמן הריון. לא ציינת באיזה חודש מדובר וההתיחסות היא גם שונה! בבריאות טובה!

d a n i e l 9 1

New member
היא בשבוע 29 +

בריאה בת 38. איך אפשר גם לברר על הבחורה שחברה שלי מעוניינת להביא כדי לעשות לה מסז'

yoelnd

New member
בירור

היי הדרך היחידה היא או לבקש מהמטפלת את הרקע שלה - איפה למדה/הכשרה ? האם היא מתעדכנת בחידושים? מה הנסיון שלה? התמחות? אולי שתיתן סיפורי מקרה? אולי לבקש שמות של מטופלות (שהן מסכימות מראש לכך!) ולשאול אותן... לשאול על הטכניקת עבודה? ואילו שמנים היא וצה לעבוד? האם היא ממשיכה הלאה גם לאחר העיסוים בזמן ההריון - ז"א עיסוי לאחר לידה ןעיסוי תינוקות? אגב, זו אחת החוויות המדהימות שלי כמטפל - לטפל בנשים הרות וממשיך בעיסוי תינוקות - עולם ויצירתו..... שיהיה בהצלחה ובמזל טוב!

ebony

New member
לא הייתי הולכת על עיסוי בהריון

אני לא מכירה את המטפלת אבל אני לא הייתי עושה עיסוי עם שמנים בהריון... הסיכון הוא גדול מידי אבוני

מצטרפת לאבוני..

גם אני לא ממליצה, זה יכול לגרום לבעיות . שתעשה עיסוי לנשים בהריון לא שמנים אתרים. חבל על הסיכון. בהצלחה.:)

למעלה