magellanxxx
New member
מס'ז אירוטי מפנק
את תקבלי הודעה כזו מתישהו במהלך היום,
"זכית במס'ז אירוטי מפנק!...פרטים נוספים בהמשך..."
אני אוהב את הטיזיניג הזה, אוהב לגרות
בערב אני אבקש ממך להתקלח, לשכב על הבטן על המיטה,
להשאר עם המגבת עלייך ולשים את כיסוי עיניים שיחכה לך על הכר.
החדר יהיה אפלולי מוסיקה נעימה ברקע,
אני מחכה בצד, מסתכל עלייך שוכבת, מחכה, אני לא ממהר.
לאט לאט עולה על המיטה, עומד על הבירכיים לצידך, ידיים משומנות כראוי,
מתחיל לעסות לך את העורף, נגיעות חזקות אבל מלטפות, מסז' אמיתי,
עובר לשכמות, לגב, לצידי עמוד השרה, המגבת יורדת עם ההתקדמות שלי,
אני אדלג על הישבן שלך ישר לרגליים, מעסה לך את הירכיים, השוקיות, כפות הרגליים,
עולה חזרה במעלה הרגל, מעסה את בסיס הרגל, נוגע לא נוגע בשפתיים של הכוס שלך, כאילו בטעות,
עולה לישבן, לש אותו באופן יסודי, שוב אצבעות משומנות עוברות כאילו במקרה ונוגעות לך בחור של בישבן,
ממשיך לגב, את כבר בלי מגבת, את משומנת לגמרי, אני עולה שוב לצואר, בכל הזמן הזה את עיניים מכוסות.
"תתהפכי בבקשה" אני אומר, את מתהפכת, שוכבת בלי נוע,
אני מסתכל עלייך, ממתין, רואה אותך מחכה למגע, לא יודעת מתי, איפה ואיך...
שאני מרגיש שמגיע הזמן, אני מטפטף עלייך שמן... על הבטן, על השדיים, על הרגליים,
מניח יד על הבטן שלך, מרגיש את הנשימות שלך, עכשיו הולך להתחיל הכיייף האמיתי.
הידיים מתחילות לעבור על הגוף שלך, מורח אותך בשמן, התנועות מהירות ולא מתעכבות על שום חלק ספציפי בגוף,
שאת משומנת לגמרי, אני מתחיל לעסות לך את השדיים,
בכל פעם אני אוחז בשדיים, לש אותם, סוחט אותם מסיים במשיכה קלה של הפיטמה, התנועות הופכות יותר ויותר חזקות,
אני רוצה שתתחילי להתפתל קצת, רק אז אני שולח יד לבין הרגליים שלך, התנועה מהירה חזקה,
בגלל השמן ובגלל שאני מניח שאת רטובה, אני ישר מחדיר לך שתי אצבעות עמוק לתוך הכוס,
התנועה המהירה והחזקה מפתיעה אותך, את מתכווצת ומשמיע אנחנה, היד השניה שלי על החזה שלך כאילו מרגיע אותך,
ובעזרת היד השניה אני מזיין אותך עם האצבעות, מדי פעם עולה לדגדגן שלך מעסה אותו,
התגובות שלך מכוונות אותי, המטרה שאת תגמרי חזק,
אני ממשיך... לאט לאט הרגליים שלך נסגרות, הישבן עולה למעלה, אני מרגיש איך את נוזלת על היד שלי,
אני לא מפסיק, את נאנחת, את כמעט שם "כן כן כן" את צועקת ואני איתך "כן כן..."... את גומרת...
אני מוציא את האצבעות, מלקק אותן, את לא רואה, את עדיין עם כיסוי, "אל תורידי את הכיסוי" אני אומר שיהיה ברור.
אני מתיישב עלייך, על החזה, את מרגישה שאני עירום, אני מחזיק לך את שתי הידיים ומצמיד למיטה,
אני רוצה שתרגישי את המשקל שלי עלייך, את לא יכול לזוז, אני נשען קדימה, את מרגישה את הזין שלי על הפנים שלך.
אני מזיז אותו ימינה ושמאלה ורואה איך את מנסה לתפוס אותו בחוסר אונים וללא הצלחה.
מעביר יד אחת לצוואר שלך, עם היד השניה מחזיק את הזין שלי ומכוון אותו לפה שלך,
מתחיל לנוע קדימה, לחיצות קלות על הצוואר, את נחנקת,
הזין שלי קשה, אני מאוד מגורה, מעביר את היד מהצוואר לשיער שלך, מושך אותך בעדינות אלי, שתכניסי אותי כמה שיותר לפה,
היד השניה עדיין אוחזת בזין, אני עושה ביד ומזין לך את הפה,
....אוי... זה מגיע.... אני רוצה להגיד משהו אבל לא יכול....
משחרר אנחה גדולה לאויר, את מרגישה איך אני גומר לך בתוך הפה, אני באקסטזה, ממשיך עוד קצת,
הזרע החמים זולג מהפה שלך, אני משיגעון, מתחיל להרגע, מתנשף עדיין יושב עלייך,
מוריד לך את כיסוי העיניים, מסתכל ומחייך אלייך, את מחייכת חזרה, אני מתכופף אלייך ונותך לך נשיקה ארוכה על השפתיים.
נשכב לידך, את מנגבת את הפנים עם המגבת, מסתובבת אלי ומחבקת.
את תקבלי הודעה כזו מתישהו במהלך היום,
"זכית במס'ז אירוטי מפנק!...פרטים נוספים בהמשך..."
אני אוהב את הטיזיניג הזה, אוהב לגרות
בערב אני אבקש ממך להתקלח, לשכב על הבטן על המיטה,
להשאר עם המגבת עלייך ולשים את כיסוי עיניים שיחכה לך על הכר.
החדר יהיה אפלולי מוסיקה נעימה ברקע,
אני מחכה בצד, מסתכל עלייך שוכבת, מחכה, אני לא ממהר.
לאט לאט עולה על המיטה, עומד על הבירכיים לצידך, ידיים משומנות כראוי,
מתחיל לעסות לך את העורף, נגיעות חזקות אבל מלטפות, מסז' אמיתי,
עובר לשכמות, לגב, לצידי עמוד השרה, המגבת יורדת עם ההתקדמות שלי,
אני אדלג על הישבן שלך ישר לרגליים, מעסה לך את הירכיים, השוקיות, כפות הרגליים,
עולה חזרה במעלה הרגל, מעסה את בסיס הרגל, נוגע לא נוגע בשפתיים של הכוס שלך, כאילו בטעות,
עולה לישבן, לש אותו באופן יסודי, שוב אצבעות משומנות עוברות כאילו במקרה ונוגעות לך בחור של בישבן,
ממשיך לגב, את כבר בלי מגבת, את משומנת לגמרי, אני עולה שוב לצואר, בכל הזמן הזה את עיניים מכוסות.
"תתהפכי בבקשה" אני אומר, את מתהפכת, שוכבת בלי נוע,
אני מסתכל עלייך, ממתין, רואה אותך מחכה למגע, לא יודעת מתי, איפה ואיך...
שאני מרגיש שמגיע הזמן, אני מטפטף עלייך שמן... על הבטן, על השדיים, על הרגליים,
מניח יד על הבטן שלך, מרגיש את הנשימות שלך, עכשיו הולך להתחיל הכיייף האמיתי.
הידיים מתחילות לעבור על הגוף שלך, מורח אותך בשמן, התנועות מהירות ולא מתעכבות על שום חלק ספציפי בגוף,
שאת משומנת לגמרי, אני מתחיל לעסות לך את השדיים,
בכל פעם אני אוחז בשדיים, לש אותם, סוחט אותם מסיים במשיכה קלה של הפיטמה, התנועות הופכות יותר ויותר חזקות,
אני רוצה שתתחילי להתפתל קצת, רק אז אני שולח יד לבין הרגליים שלך, התנועה מהירה חזקה,
בגלל השמן ובגלל שאני מניח שאת רטובה, אני ישר מחדיר לך שתי אצבעות עמוק לתוך הכוס,
התנועה המהירה והחזקה מפתיעה אותך, את מתכווצת ומשמיע אנחנה, היד השניה שלי על החזה שלך כאילו מרגיע אותך,
ובעזרת היד השניה אני מזיין אותך עם האצבעות, מדי פעם עולה לדגדגן שלך מעסה אותו,
התגובות שלך מכוונות אותי, המטרה שאת תגמרי חזק,
אני ממשיך... לאט לאט הרגליים שלך נסגרות, הישבן עולה למעלה, אני מרגיש איך את נוזלת על היד שלי,
אני לא מפסיק, את נאנחת, את כמעט שם "כן כן כן" את צועקת ואני איתך "כן כן..."... את גומרת...
אני מוציא את האצבעות, מלקק אותן, את לא רואה, את עדיין עם כיסוי, "אל תורידי את הכיסוי" אני אומר שיהיה ברור.
אני מתיישב עלייך, על החזה, את מרגישה שאני עירום, אני מחזיק לך את שתי הידיים ומצמיד למיטה,
אני רוצה שתרגישי את המשקל שלי עלייך, את לא יכול לזוז, אני נשען קדימה, את מרגישה את הזין שלי על הפנים שלך.
אני מזיז אותו ימינה ושמאלה ורואה איך את מנסה לתפוס אותו בחוסר אונים וללא הצלחה.
מעביר יד אחת לצוואר שלך, עם היד השניה מחזיק את הזין שלי ומכוון אותו לפה שלך,
מתחיל לנוע קדימה, לחיצות קלות על הצוואר, את נחנקת,
הזין שלי קשה, אני מאוד מגורה, מעביר את היד מהצוואר לשיער שלך, מושך אותך בעדינות אלי, שתכניסי אותי כמה שיותר לפה,
היד השניה עדיין אוחזת בזין, אני עושה ביד ומזין לך את הפה,
....אוי... זה מגיע.... אני רוצה להגיד משהו אבל לא יכול....
משחרר אנחה גדולה לאויר, את מרגישה איך אני גומר לך בתוך הפה, אני באקסטזה, ממשיך עוד קצת,
הזרע החמים זולג מהפה שלך, אני משיגעון, מתחיל להרגע, מתנשף עדיין יושב עלייך,
מוריד לך את כיסוי העיניים, מסתכל ומחייך אלייך, את מחייכת חזרה, אני מתכופף אלייך ונותך לך נשיקה ארוכה על השפתיים.
נשכב לידך, את מנגבת את הפנים עם המגבת, מסתובבת אלי ומחבקת.