מסורת וזהות

ליעד37

New member
מסורת וזהות

מסורת - היא מה שבונה את הפועל לאורך השנים. מסורת מביאה גם את הזהות שלנו כקבוצה. אבל כשזונחים אותה - הכישלון יגיע ! אם האוהדים ביציע אמיר ימשיכו לקלל את האפמן ומקדונלד , לא נגיע לכלום...הם צריכים להבין שהם בעצם הלב האמיתי של מלחה...אני גדלתי שם ומעולם לא התעסקתי בלקלל את מכבי , אלא בלאהוב את הפועל ! אני לא אומר לא לקלל , אבל יש צורה ומשמעות גם לקללות. כשמאלים סרטן לפיני - זה הורס אותנו . שמקווים שמקדונלד יתאבד - זה הורס אותנו. דני קליין הוא יקר וקודם כל אוהד של הקבוצה ! אני זוכר אותו מגיע למשחקים כאוהד בסוף שנות השמונים. דני הוא סמל מבחינתי ואני אוהב אותו , אבל הוא צריך לדעת שיש לו כוח גדול והוא חייב לנצל אותו כדי להשפיע על האוהדים לחזור לאהוב את הקבוצה ! אני בטוח שאם הוא רק ירצה הוא ידבר פנים אל פנים מול אותם אוהדים ביציע אמיר והקללות יפסקו ! שלושת הגביעים שהנפנו עד היום הגיעו כי להפועל היתה זהות והיא שמרה על הציביון שלה. היה לנו עם מי להזדהות . עדי , למרות שאינו ירושלמי במקור , נחשב כסמל של הפועל , בדיוק כמו פפי , ארז , דני ואורי , ויורם מנחם - כמובן ! אם היינו מבינים את כוחה של המסורת , היינו צריכים להבין את הכוח האנרגטי המחבר של אותם סמלים אלו ! כשמתחילה עוד עונה , ושוב יורם מנחם לא איתנו - זה ויתור על הזהות , ולכן ויתור על ההצלחות במגרש ( שהן הכי פחות מטרידות אותי ) ! כשיש אפשרות להחזיר את ארז כץ , אבל מסתנוורים מהכסף , ומוותרים עליו כי אולי הוא לא מספיק טוב לקבוצת המיליונים שנבנית , זה מראה שאנחנו לא מבינים את הערך המוסף של הסמלים שלנו ! ומה עם האפשרות להחזיר את פפי לעונת פרישה בבית שלו , אפילו שהוא כבר לא שחקן ? אפילו אם היה משחק 5-10 דקות למשחק , איזה אנרגיה הייתה נהיית באולם.... אין לי שום דבר נגד אף אחד בהפועל . כולם משפחה מבחינתי ! אנ אוהב את כל המערכת ומקווה שהיא תתעורר ותבין מה גורם לאוהדים לצאת עם חיוך אחרי משחקים , ולא משנה התוצאה בהם ! אני בעד הכסף הגדול של ארקדי , אבל כסף לא משנה זהות , הוא יכול רק להצטרף אליה . כסף לבד לא מביא הצלחות ! צריך לשמור על המסורת . צריך להחזיר סמלים הביתה . אני בטוח שאם ארז היה מבין את התרומה האנרגטית של יורם , הוא היה מוותר על העיקרון שהוא לא עובד עם מאמני כושר , כי הוא היה מבין שלהשאיר את יורם בבית שלו במלחה זה הצלחה של הפועל . וארז הוא חלק מהפועל היום , וזו גם הצלחה שלו . יש בנו אהבה , והיא תנצח ! וחולה עליך , עדי !!!

למעלה