מסורות על יצורי UNDEAD

igreenwald

New member
מסורות על יצורי UNDEAD

אני פונה אליכם גם כחובב הסדרה אם כי יותר בעבר מבהווה (ככה זה כשיש לך טלויזיה עם שני ערוצים בילבד) ובעיקר כי אתם אמורים להכיר יותר מכל פורום אחר יצורי UN-DEAD בספר של ניל גיימן מתוארת יצור נשי חברותי בשם קטיפה - בעלת מראה חיוור ומגע קר בשימלת קטיפה שחורה שמפתה גברים וכשהיא מנשקת אותם היא 'שותה' את חום גופם כתוצאה מכך הם קופאים ומתים והקטיפה שבעה ומקבלת צבע אנושי ורדרד לזמן מה. האם יצור כזה או דומה לו הופיע אי- פעם בסדרות באפי ואנג'ל?

Loves Bitch

New member
מזכיר לי את נערת המומיה...

לפי שמה, אפשר להבין שזאת מומיה שמקבלת את מראה הנעורים שלה ע"י נשיקת צעירים ויניקת החיים מהם. אפשר לראות את זה דומה X: וכמובן, ערפדים בכל העולם. "שותם" את חום הגוף [הדם], בעלי מראה חיוור ומגע קר. זה מה שאני מצליחה לחשוב עליו בכלאופן.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifגם לי

זה הדבר הראשון שזה הזכיר כשקראתי את זה

igreenwald

New member
או אולי נכון יותר לשאול באיזה פרקים

נערת המומיה הופיעה?

igreenwald

New member
מה זה דומה X?

האמת כשאני חושב על מומיה אני חושב על מישהו בשלבי התפרקות מעוטרת בתחבושות שהיה גורם לבחור ממוצע לברוח אם היא מגלה עניין לנשק אותו גם בלי להבין את השלכות הנשיקה (כפור מוות) ואילו אני מתכוון למישהי שבעיקרון נראית מושכת למדי למעט עניין החיוורון, כמו כן ערפדים גם משמרים את חיותם ע"י שאיבת החיים מבני אדם אך גם מתרבים מדביקים בדרך זו (עד היום לא הבנתי מה הקריטריון האם האדם סתם ימות או יהפוך לערפד) לגביהן כאמור זה יותר נקי יותר 'רוחני' שאיפת חום הגוף להבדיל מנשיכה ודם. הגם שהם אכן יותר קרובים מששניהם קרובים להרבה אל-מתים אחרים.

Loves Bitch

New member
תשמע,

אם תראה את הפרק אתה תבין. בתחילת הפרק, המומיה, בדמותה האמיתית של...וול מומיה רקובה [
] תופסת מישהו ומנשקת אותו, יונקת ממנו את החיים, את הנעורים. ע"י זה היא הופכת לנערה שהייתה פעם שזוהי למעשה בחורה יפייפיה וצעירה. כדי להישאר בגוף הזה, בנעורים שלה, היא מנשקת צעירים, ושואבת מהם את החיים. בגלל זה, זה הזכיר לכולנו פה את מה שדיברת עליו. ובתגובה לשאלה שלך ששירשרת ליסמין, היא מופיעה בעונה שניה, פרק 4.

igreenwald

New member
תודה עכשיו זה יותר ברור

ואכן קרוב באופן מספק דמיינתי את הדמות לפני הנשיקה בדומה לדמות מהסרט THE CORPSE BRIDE

frankie83

New member
הממ..

אני תוהה אם גם מזמינים את חברי הפורום לטהר את הבית מפולטרגייסטים, רוחות רפאים, ושאר ירקות.. (או רוחות רפאים של ירקות).

מי שראוה באפי

דווקא יודע איך למנוע מערפדים הלכינס הביתה, איך להעלים רוחות רפאים איך להשיב את המתים ואפילו איך לשחזר נשמות... אז אני מניח שיכולים לקרוא לנו...

למעלה