מסודר או מבולגן?

מסודר או מבולגן?

שלום לכולם, חדש כאן... בראש השנה חזרתי להרכיב פאזל לאחר שנים שלא הרכבתי, אין ספק - זה היה חסר. על מנת להתחמם לקחתי פאזל של 1000 חלקים שקבלתי, תמונה מצורפת (מתנצל על האיכות, לא הצלחתי לצלם נורמאלי). בחיפוש אחרי הוראות הדבקה הגעתי לכאן. כשפתחתי את הקופסא הופתעתי לראות שהחלקים חתוכים בכל מיני צורות וגדלים ולמעשה אין חוקיות לשום דבר, יש חלקים עם צלע ישרה שלא שייכים למסגרת, יש חלקים שעומדים אחד ליד השני ולא מתחברים וכמעט ואין חלקים "רגילים" עם אוזניים וחורים. התגובה הראשונה שלי הייתה אכזבה, אבל בדיעבד זה לא כל כך נורא, רק צריך לבדוק יותר אופציות ולהיות פתוח למיקומים מוזרים של חלקים ולבדוק כל חלק בכל זווית. בעיקר זה היה קשה בקטעים השחורים. מה דעתכם? אוהבים פאזלים עם חלקי אוזניים או עם חלקים משונים? ואיך אפשר לדעת מראש איזה חלקים מכיל הפאזל? לפי החברה? מתנצל מראש אם כבר דסקסתם את הנושא. וברוכים הנמצאים

ssyוM

New member
ברוך הבא...../images/Emo140.gif

ראשית הוא יפיפה, מ-א-ו-ד מיוחד, מהיכן קיבלת אותו? אני חושבת שצורות חלקים שונות מוסיפות לגיוון...תחשוב שיש משפחות שמרכיבות עשרות פאזלים בשנה
זה כיף ומרענן
שיהיה בהצלחה

תודה

קודם כל תודה על קבלת הפנים החמה, אתם נחמדים
את הפאזל קבלתי ממשהו שהוא שכב אצלו בארון, שכב שכב שכב, עד שהוא החליט למסור אותו והגיע אלי... הפאזל דיי ישן, מ-1980 לפי הקופסא, לא ראיתי ציון לצורת החלקים אבל אין ספק שזה מגוון.

roni 93

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

הפאזל מאוד יפה ובהחלט מיוחד. החלקים מוסיפים עניין, אני אוהבת. (חוץ ממצב של בלתי אפשרי)

jocie1

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif החלקים השונים מגוונים לדעתי

את פאזל ובהחלט מוספים ענין אתגר. בד"כ מופיע בצד הקופסא או על החלק הקדמי של פאזל הצורה של החלק. ראיתי כאלה של רוונסברגר וגם אדוקה. כדאי לבדוק לגבי כל החברות כשנמצאים בחנות. שמחה שההרכבה היתה חוויה טובה עבורך. המשך עם התחביב. מה אתה עושה עם הפאזלים שהרכבת? מפרק? מדביק? ממסגר? נשמח לשמוע עוד לגבי ההתקדמות שלך וסוגי התמונות שאתה מעדיף להרכיב.

עוד כמה תשובות

עדיין לא החלטתי מה לעשות עם הפאזל, התמונה מאוד מוצאת חן בעיני והוא נראה מקסים בגודל אמיתי, כרגע בדיונים אם למסגר ולתלות או לא. מעולם לא מסגרתי חלק, שנים שלא הרכבתי ובפעם האחרונה פרקתי. התמונות שאני אוהב להרכיב בסגנון עתיק/מיסתי/מפות עולם וכאלה. לא אוהב נופים ולא ילדים או חיות. כלומר מת על ילדים אבל לא בפאזלים
אני מאוד רוצה את הפזל הזה אבל 650 שקל??? מצאתי אותו בחצי מחיר באתר מחול אבל לא ברור לי כמה יעלה משלוח. יש פה התארגנויות על משלוח ביחד? הנחות בחנויות בארץ? למה כפול???

מממאיה35

New member
ראיתי את האסטרולוגיה

פה בחנות בניו יורק ב 100$.. אבל אין לי דרך להביא אותו לארץ.. אז אולי באמת שווה לברר על משלוח. אני יודעת שמיכאל מכאן עושה משלוחים מחול.. אולי הוא יתעורר ויבוא לתת תשובה

jocie1

New member
מחירי הפאזלים בארץ גבוהים יחסית.

מבצעים של אחד ועוד אחד, או מבצעים לקראת החגים ניתן למצוא פאזלים במחירים יותר סבירים.

די בטוח שמשלוח

יעלה המון כסף. הקופסא של הפאזל ענקית והוא גם כבד מאוד. אני לא יודע אם זה לא מתקזז בסופו של דבר.

עושה רושם כזה...

הפאזל האחרון שקניתי, לפני כ-5 שנים, היה של 6000 חלקים והוא עלה כ-100 ש"ח, אבל זה היה במחירת חיסול של חנות משחקים
אחרי שנגמור אותו ועוד פאזל של 2000 שמחכה נבדוק שוב את המחירים... או שנתחיל לחסוך מעכשיו

למעלה