מסודי

Olympic Hero

New member
מסודי

אחרי היום, אין ספק - מסודי חרץ את גורלו. עכשיו נותרה השאלה, מה הייתם עושים איתו עד סוף השנה? לייבש אותו על היציע יהיה יומרני, כי שחר עדיין משלם לו משכורת גבוהה מאוד. למישהו יש פיתרון יצרתי?

נִיסוֹ

New member
אין מה לעשות איתו...

חוץ מלייבש אותו על היציע במצב שנוצר הוא רק יזיק לקבוצה אם הוא יהיה בכלל בסגל

Benn Is Kane

New member
מקפיא אותו...

או מגיע אותו לאיזה הסכם, שאנחנו מטיסים אותו לצד השני של כדור הארץ וקונים לו שם דירה, והוא עוזב אותנו, ולא חוזר אלינו בחיים. בסוף העונה, למכור אותו.

להעיף אותו

בושה וחרפה!!שחקנים צריכים לראות את העונש שלו ולפחד!!! רונח לוי איחר בתגובות שלו,אבל עכשיו אם יסלח לו זה לדעתי יהיה בושה!!!

שתי דברים יש לי להגיד

מסודי דורש לכבד את כל החוזה שנחתם איתו .... אני חושב ששחר צריך להגיד לו אם אתה לא רוצה להגיע איתי להסכמים אני ייבש אותך ביציע עד לסוף העונה ואם נתפשר ונגיע להסכם מכובד כבר תתחיל להתאמן בנתניה ..... הדבר הטוב זה מגרשווילי ואנדרסון ... מגרשווילי המישחקים האחרונים לא עושה שום טעותת ואני מאמין או שחיפה תעשה עליו קופה רצינית בהעברת לחו"ל או שהוא יחליף בכבוד את קייסי בעוהות הבאות ... אנדרסון- איפה כל מי שיצא נגד רוני לוי שבמשחקים הראשונים הרכיב את אנדרסון בהגנה ???? לפי דעתי זה היה חילוף תפקידים מצוין מהקישור להגנה .. והוא עושה תעבודה שלו הכי טוב שאפשרר !!

ריך להגיע איתו להסכם ואם לא

הוא צריך להתייבש ביציע. מסודי הוא שחקן עם אופי בעייתי ובדיעבד חבל שחיפה הביאו אותו.אבל שוב,זאת חכמה בדיעבד.

lemmacantor

New member
הפיתרון הכי טוב

זה אם תהיה קבוצה שתהיה מוכנה לקלוט אותו(נדמה לי יש ליגות בעולם שיכולות עכשיו להביא שחקנים, רוסיה למשל) או שיסגרו איזה עסקה איתו על פיצויים. בכל מקרה אין לעלות אותו ולו לדקה אחת. עדיף שיקפיצו עוד ילד מהנוער

למעלה