מסה
שני חברים הציעו לי להעתיק לשרשור חדש, אז קיבלתי בשמחה
כבר בטלפון המארחת היתה נחמדה והסבירה לנו איך להגיע למסעדה בלי להתקל בעבודות שנעשות בכבישי ת"א. הגענו בקלות לפי ההוראות. ביום שישי בצהריים עדיין יש עסקיות, מה שנראה לי די נדיר, בייחוד במסעדה ברמה כזו. זה יתרון ענק בעיני כסועדת. הזמנו למנות ראשונות פסטיה וכיסוני גבינה. לפני שהמנות הראשונות הגיעו קיבלנו סלסלת לחם יחד עם שמן זית וחומץ בלסמי, ממרח לימון כבוש, פסטו, סלסה, סלט חצילים וכדורוני חמאה מתוקים. היינו זוג עם ילד וקיבלנו ארבע פרוסות לחם שנעלמו במהירות. מלצרית זריזה הביאה לנו פרוסות נוספות עוד לפני בחשבנו לבקש. בכלל השירות היה מצויין. כשהגיעו הראשונות התברר שטעו בהזמנה והביאו לנו פטה כבדים במקום פסטיה. קיבלנו את הפטה OTH ונאמר לנו שהפסטיה תגיע מאוחר יותר. מנת הילדים שהזמנו לילד הגיעה עם הראשונות. כיוון שהוא לא אוהב פירה אני אכלתי את הפירה (האלוהי) שלו. יצא שהגעתי למנה העיקרית כמעט בלי מקום בבטן ולצערי פשוט ארזנו אותה. זה בטוח לא יעשה לה טוב, אבל לבעל היה מה לקחת היום לעבודה... אהבתי במיוחד את הפרטים הקטנים - ממרח הלימון הכבוש היה מעניין ומיוחד מאוד. ג'לי היין שבא עם פטה הכבד היה מצויין והבן שלי השתלט עליו. הפסטיה באה עם פירה קוקוס - תוספת עדינה שהשתלבה עם הפסטיה והוסיפה לה עוד נופך אקזוטי. הסלט הקטן שהוגש עם מנת הילדים, הפטה והאנטריקוט היה משובח במיוחד. היו בו עלעלים שלא זיהיתי הוהא היה פשוט מקסים. העיקרויות היו טובות. לקחנו אנטריקוט (בתוספת תשלום) וחתיכות פילה עם פטריות. כמו שכבר ציינתי אני די ויתרתי על אכילת המנה, אבל מה שטעמתי היה לטעמי. בעלי והבן שלי מאוד נהנו ממעדן שוקולד ולרונה. אני לא ממש חובבת שוקולד, אז לאחר טעימה קטנה ויתרתי. היה שוקולדי מאוד. לסיכום - מסעדה נעימה ביותר, בו הסועד מקבל יחס מצויין ותמורה מצויינת. אנחנו נהנינו מאוד
שני חברים הציעו לי להעתיק לשרשור חדש, אז קיבלתי בשמחה