מסה - שישי בצהריים-

Tamar b

New member
מסה - שישי בצהריים-

אז אחרי התלבטות הבחירה נפלה על מסה - כבר הרבה זמן שחיפשנו תרוץ להגיע ולהתרשם, וחבל שזה לא קרה עוד קודם. הגענו בשעת צהריים מאוחרת (15:00), למקום שקט וריק למדיי, שהתאים לנו מאד, מאחר ורצינו להנות מארוחה שקטה ואינטימית. עיון קצר בתפריט העסקי והופ - איזה כייף. מכירים את ההתרגשות כשלא יודעים במה לבחור? הכל נשמע כל כך טוב. הזמנו שתי עסקיות: לראשונה בחרתי אני בפסטייה עגל מתקתקה עם פירה קוקוס. איך עושים מנה כזאת? כנראה שצריך להיות אביב משה בשביל זה! איזה עידון, והחיבור של הרכיבים - פשוט שילוב מנצח. רק הפירה בעצמו היה שווה הגעה למסעדה. לאכול ולמות. האיש בחר את מנת היום - סשימי טונה אדומה עם ירקות ושמן סומסום - וגם שם נרשמה התעלפות, כשהוא מנסה ללא הצלחה להגן על צלחתו ממני...הטונה היתה כ"כ טרייה, והנתחים נדיבים ביותר - עבים ובשרניים. נו, אין מה להוסיף! בין הראשונות לעיקריות עבר המון זמן, גם במושגים של זוג חוגג שלא ממהר לשום מקום. אורחים שהגיעו אחריינו לפחות במחצית השעה קיבלו יחד איתנו את העיקריות. פרט לכך, שירות אדיב ומשתדל. במבחן המים - ציון עובר בקושי: הגיעה כוס מים אחת בלבד בשבילי (ביקשנו: מים, בלי לומר שתי כוסות), בשעה שכוס הקוקטייל של האיש כבר נאספה מהשולחן והוא נותר חסר משקה בעליל. לעיקריות: אני הזמנתי את הריזוטו כמהין שהיה טיפה מאכזב לעומת ריזוטו אחרים (ריזוטו המוריי של אורקה הוא קנה מידה להשוואה, נכון?). המנה היתה עדינה ועשוייה היטב, אבל לי הפריעה ה-מ-ו-ן אפונה סינית חתוכה שלא צויינה בתפריט. רכיב כה דומיננטי צריך להיות כתוב לדעתי בשם המנה. יחד עם זאת, נהנתי ממנה קלילה יחסית, כמו שרציתי. האיש הצליח פעם שנייה עם מנה של נתחי פילה בציר של בלסמי וערמונים. יופי של מנה, הבשר היה עשוי מעולה (ביקשנו אותו עשוי כפי שהשף ממליץ) וכך גם הרוטב שהוגש עם פירה עשיר טעים ומחמם. מה בכל זאת הרעיש אותנו? במנה הראשונה שלי נמצאה...שערה! אחרי התלבטות אמיתית אם להתעלם ולסיים את פירה הקוקוס האלוהי או להחזיר (הייתי כבר בשלבי סיום של המנה) החלטנו להעיר, אחרי שללא ספק זו לא היתה שערה שלי במקרה. המנה נלקחה ללא אומר ואנחנו נותרנו קצת נבוכים עד לסיום הארוחה. מנה אחרת לא היה טעם לקבל, כי האיש כבר סיים את הראשונה שלו וכאמור, הייתי בשלבי סיום המנה, אבל הרגשתי שרצוי שמישהו יאמר משהו לגביי זה. בסיום הארוחה (אחרי קינוח: מעדן שוקולד וולרונה שהיה סיום כייפי ולא חוקי לדיאטה ולארוחה) ניגשה המלצרית החביבה שלנו, התנצלה על השערה ואמרה שלא ברור להם איך היא הגיעה לשם , אבל כאמור הכל יכול לקרות. שנייה אחר כך קיבלנו שני יינות קינוח כפיצוי, ו- 2 חפיסות שוקולד עם לוגו המסעדה, כיוון שהם הבינו שאנו חוגגים יום נישואין. כשקיבלנו את החשבון, הם לא רק שהפחיתו את עלות מנה הראשונה שלי, אלא גם את עלות הקינוח וכל המשקאות האלכוהוליים שלנו (קוקטייל וכוס פורט). מיותר לומר שזה היה הרבה הרבה מעבר למה שציפינו יעשו כדי לפצות על השערה הסוררת. שמחים וטובי לב יצאנו ממסה כעבור שעתיים, אחרי שכל הארוחה עלתה לנו מחיר מצחיק של...178 ש"ח, לא כולל טיפ שחושב על בסיס המחיר המקורי של הארוחה. גם ללא ההפחתה הנדיבה - התמורה למחיר הארוחה היתה שווה ומוצדקת. אוכל מדהים וחוויתי, עיצוב - אחד היפים שחווינו (כולל השרותים!!!) ושרות שגם אם דורש שיפור, הצליח לתת לנו הרגשה של אורחים רצויים. אנחנו למסה נחזור בטוח! תמר

גסטרו

New member
כל הכבוד להם ,תודה על הדיווח

אני שמחה שלאחר דיווח קטלני (בפורום אורט) שוב יש דיווחים אוהדים על המקום שאני אוהבת.

למעלה