מסה + והמיזללה

מתוקה31

New member
מסה + והמיזללה

נתחיל במסה,
הלכתי לבד !!! החלטתי שנמאס לי לחפש כל הזמן פרטנרים לארוחות טובות ולכן אני הולכת לבד ( יש מתנדבים ??) . הזמנתי מקום לעיסקית בשני שעבר בצהרים.
המסעדה ממש לא הייתה מלאה ונמצא לי מקום פרטי יחסית בשולחן הארוך ללא שותפים.
מכיוון שכבר ידעתי בדיוק מה אני הולכת לאכול לא הייתי צריכה להתלבט הרבה.
אחרי לקיחת ההזמנה הונחה על השולחן סלסלה עם לחם ( לא זוכרת את טעמיו אך הוא היה טרי וחמים ) ופינכה עם 3 מטבלים של לימון כבוש , סוג של פסטו כוסברה וסלטון של חצילים ועגבניות משובח. כל המטבלים טובים.
לראשונה לקחתי פולנטה של תירס טרי עם פטריית פורטובלו וביצה עלומה ( תוספת של 20 ₪ לעיסקית ) אחח איזו מנה מעולה ! הייתי מוכנה לאכול אותה גם לעיקרית, פולנטה מתקתקה וקרמית עם פטריה בשרנית וביצה עלומה מושלמת. תוך כדי שאני מתענגת על המנה הגיעה צלחת נוספת עם סלט סלק טוסטון וגבינת שברה ע"ח הבית סלט טעים מאוד הסלק הגבינה והטוסט היו חגיגה בפה.
לעיקרית לקחתי רביולי כמהין ( נו ברור ! ) מנה מכובדת של 6 רביולי שמנמנים שוחים ברוטב חמצמץ של שמנת ( היו שם גם זיתים כמדומני..)
עם קישוט של מרנג בקצוות הצלחת. שילוב שהיה נראה לי מעט תמוה אבל הרביולי החמצמץ עם מתיקות המרנג היו מושלמים יחד.
מנה כבדה ומשביעה.
לקינוח לקחתי סוג של קינוח שכבות עם קוקוס ( לא זוכרת את שמו ) בכוס היו שכבות של עוגת גבינה שטרויזל קקאו, קרם לימון , וסורבה אננס, ומעל הכל קצף חלב.
מנה טעימה וחמצמצה לסיום הארוחה.
לסיכום נהנתי מאוד. היה לי טעים ביותר וכשראיתי שזה יכול להיות מאוד נעים לשבת לבד ולאכול ארוחה מפנקת אין לי ספק שעוד יהיו עוד כאלה !
שילמתי 196 ₪ מוצדקים ביותר כולל אספרסו אחד ממש לא זול לעיסקית צהריים ליחיד .אבל מגיע לי !

Gרר

New member
מוזר לי שהם לא מגישים חמאה

עם כל הכבוד למטבלים... מה בעיה להגיש גם חמאה?

מיתר44

New member
מסעדות וחמאה

אפשר לבקש חמאה. נכון שהמגמה כיום היא להימנע מהצרה הטעימה הזו, אבל מנסיוני מבקשים ומקבלים.

Gרר

New member
אכן ביקשתי במסה חמאה

ומה קיבלתי? חמאה שהרגע יצאה מהמקרר ושבעוד שעתיים בחום התל אביבי אולי היתה הופכת סוף סוף לקצת רכה. לקבל חמאה קשה כמו אבן זה כמו לא לקבל חמאה בכלל. אם היו מגישים חמאה באופן קבוע עם הלחם אז מן הסתם לא היה צריך לשלוף אותה מהמקרר בשביל הנודניק הזה מהפורום...

מיתר44

New member
ברגע זה נשמט הכוכב שהיה, אולי, מוענק למסה

וברור מדוע.
אתה לא נודניק אלא צרכן מסעדות שיודע "בדיוק" מה הוא רוצה.
הלוואי שירבו כמותך.

החתולית

New member
אין בעיה להגיש חמאה

אבל הם מגישים לחם עם מטבלים. באותה מידה אפשר לשאול, מה הבעיה להכין מנה עם מרכיב זה ולא אחר.

Gרר

New member
זה לא אותו דבר

לחם וחמאה הם צמד חמד שכל כך מקובל להגיש יחד, גם במקומת אחרים שמצרפים למנה מטבלים. בגלל שזה כל כך מקובל זה נראה לי מוזר לא להגיש אותה

נראה כל כך טוב...ושאלה...

מנה שמורכבת מ3 רביולי באמת יכולה להשביע?...
זה נראה לי כמו טעימונת....למרות שהמנה מוגשת ממש יפה...אהבתי את הכונכיות האלה בצד הצלחת(מרנג אמרת.?...)...

מתוקה31

New member
היו 6

רביולים דיי גדולים זו באמת מנה נדיבה המרנג רך ( כמו בפאי לימון )

מתוקה31

New member
יש שני מחירים

לעיסקיות במסה האחת 96 ₪ ( אם אינני טועה ) והשניה 116 ₪ שזו הארוחה שאני לקחתי.
כמובן שהקינוח לא כלול בעיסקית ולכן המחיר טיפס לכמעט 200 ₪.

גסטרו

New member
האם קבלת את קינוח סורבה קוקוס

וריבה בנוסף? שמחה שנהנת במסה העיסקית החביבה עלי ותודה על הדיווח

נקרא מעולהה!!!!!

כל הכבוד שהלכת לבד...
האמת שאני אוהבת ללכת לאכול לבד, אני תמיד אוכלת לאט וככה אף אחד לא מציק לי לאכול מהר יותר...

בערב אני לא יוצאת לבד אבל לארוחת בוקר או צהריים אין לי בעייה...
התמונות עשו אותי ממש רעבה :)

למעלה