מסדר ערב
ק קושקושית מתולתלת New member 26/12/07 #3 הרבה יותר טוב מאתמול זה בטוח! מחכה כבר למחר בבוקר מעניין איך יהיה..
מ מלך ארגמן1 New member 26/12/07 #11 יפה באדום אני במתח נוראי.... איך עבר עלייך יומך??????????. האם השכמת קום לחרוש על העבודה שלך?שתפי אותנו עד לקו הסיום אם ניתן
יפה באדום אני במתח נוראי.... איך עבר עלייך יומך??????????. האם השכמת קום לחרוש על העבודה שלך?שתפי אותנו עד לקו הסיום אם ניתן
י יפה באדום2 New member 27/12/07 #18 מלך למרות שכתבתי למטה אכתוב שוב קמתי בשבע בערך ואכן חרשתי.... {גם היום}
מ מלך ארגמן1 New member 26/12/07 #12 אמת,אני לא מכיר אותך... שחף אספה אותי מצידי הדרך הוירטואלית והביאה אותי הלום.
ש ש חף New member 26/12/07 #13 מה יהיה איתך? רק הלכתי לכמה שעות וכבר עשית כאן בלאגן מי יסדר אחריך? ותפסיקי עם התמונות ולא אני מעלה את התמונה הידועה שלך...
מה יהיה איתך? רק הלכתי לכמה שעות וכבר עשית כאן בלאגן מי יסדר אחריך? ותפסיקי עם התמונות ולא אני מעלה את התמונה הידועה שלך...
ד דסדס New member 27/12/07 #16 עוד לילה שיכרות... נופלת לישון כמו אבן. אוף, למה חברה שחי כ"כ חסרת הבנה לגבי המצב שלה עם האקס, ולמה אני השלתי את עצמי שלמרות ששניהם יוצאים יחד למסיבה זה יגמר טוב? העולם מסתובב....
עוד לילה שיכרות... נופלת לישון כמו אבן. אוף, למה חברה שחי כ"כ חסרת הבנה לגבי המצב שלה עם האקס, ולמה אני השלתי את עצמי שלמרות ששניהם יוצאים יחד למסיבה זה יגמר טוב? העולם מסתובב....