מסדר נשק........................

שקדי

New member
מסדר נשק........................../images/Emo66.gif

לפני המון המון שנים הייתי בקורס מכ´´ים בג´וערה שזה מקום שהוא כשלעצמו מלא סיפורים ונוסטלגיה של דורות אבל לא בג´וערה יעסוק סיפורינו הפעם אלא במסדר הנשק של הבקר כידוע לכל מי שהיה פעם בצבא כל בקר מנקים את הנשק בקפדנות מוגזמת ובשיאו של מסדר הבקר בודק המפקד את נשק חיליו וזהו רגע של חרדה כי מי שנתפס ולו גרגר אחד קטן של אבק בנשקו........... שלא לדבר על חלודה או מה שנקרא פילים בקנה מחכה לו לילה של קאדרים למיניהם.....שומר נפשו ירחק אני הייתי מאז ומעולם סבון גדול ובמשך כל ארבעת הקורס לא קיבלתי ולו מסדר נוסף אחד ואילו שכני לאוהל ולמיטה המתקפלת.....מושבניק מעין אילה בשם מיקלוש משהו לא משנה כמה טרח ועמל על נשקו כמעט תמיד זכה לנוסף ולקאדר שאחריו יום אחד סח לי אותו מיקלוש את מרי שיחו ואמר לי בוא ונעשה תרגיל כזה....שנינו ננקה את נשקנו כמהלך ימים ימימה אבל ממש לפני המסדר נחליף בינינו את הנשקים ונראה מה יהיה ומה אתם חושבים היה???????........ ניחשתם נכון............ אני עם הנשק שלו יצאתי זך ונקי כמלאך ואילו אותו מיקלוש עם נשקי קיבל שוב מסדר נוסף ויצא לקאדר הלילה ממורמר טיפה יותר.................... שלא תגידו שהצדק לא משתולל בצה´´ל...................

´שתוללות חופשית

הרי אמרנו שהצדק וההגיון נעצרים אצל הש.ג. בשער וזה באמת ממש ממש ממש ממש מ מ מ מ מ מ מ ש מרגיז

שקדי

New member
היו כאלה................

שהוטעו לחשוב שאני תמיד בסידר ולא האמינו שיכול להיות לי לכלוך בנשק זה אגב מלוה אותי בוריאציות שונות עד עצם היום הזה......תיזהרו ממני............

magy

New member
כלומר? תחמן גדול אבל עם

פרצוף של יורם?????????? אפשר הסבר קצת יותר מפורט???? ואנחנו נזהרים .....מאד נזהרים..... מה שתארת נשמע מסוכן....עד מסוכן מאד........

שקדי

New member
תרשי לי חבירה מנהלת................/images/Emo132.gif

לשמור ברשותך כמה שפנים בכובע.....ואולי אף במקומות אחרים נדמה לי שחשפתי מספיק ליום אחד.....לא ככה?? עוד יאשימו אותי פה בחשפנות......

@11@

New member
וואלה שקדי ידידי,המיקולוש שלך

מזכיר לי את עצמי,גם כשלא הייתי ´מוזמן´ למסדר קורות הייתי מתיצב מתוך הרגל,יותר מאוחר כשקבלתי גם מא"ג הבעייה החריפה, כשנהפכתי למפקד למסדרי קורות הייתי לוקח רק קיבוצניקים,{סתאאאם}

שקדי

New member
כמה מטובי ידידיי היו מושבניקים.....

אבל הסבונים הגדולים מכולם היו הקיבוצניקים השאלה הידועה ......עם קיטבג?? מה שקוראים שאלת קיטבג בטוח שהומצאה והוטמעה ע´´י כאלה.............................

magy

New member
מחק /שכח את מה שכתבתי.

שמור את שפנייך. בכובע, ובמקומות אחרים.

שקדי

New member
המממממממממ.........../images/Emo2.gif

ומה אני אמור לדעתכם להסיק ממשפט כזה?????????......

נתיבה

New member
בסיימי קורס מכי"ם[נח"ל] הגעתי למחנה

80 ו..בהיותי עלם חמודות[כפי שראיתם בתמונת הלהקה המפורסמת] ..לא הייתי מתגלח..עדיין, כך חשבתי לתומי. ושם היה מד"ס ושמו יגאל וולדרסקי[ז"ל] שהיה שחקן בנבחרת ישראל בכדורסל..קיבוצניק כמוני..והוא העביר את ידו על לחיי..וריתק אותי ועוד אחד, שבת..וזה בתור מ"כ חדש.כן.! אחה"צ בשבת הוא הרשה לנו לנסוע לאפטר. והיתה לי עוד ´התקלות איתו. עוד בהיותי טירון באותו מחנה בשיעור של קרב מגע..הוא הכניס לי במפתח הלב..כשאני הייתי אמור להיות בתנוחה של שמור.. או משהו כזה..! נו מנוחתו עדן...נפטר מהתקף לב בגיל 40.!

שקדי

New member
מחנה 80............

תמיד מתקשר אצלי לסיפור הבא היתה לי חבירה טירונית בנח´´ל וביום כיפור השד יודע למה הם נשארו בבסיס החלטתי לנסוע לבקר ושמעתי שמישהו מאצלנו נוסע לברקאי הצטרפתי אליו והוא הוריד אותי בצומת ברקאי ונסע ואני נעמדתי לטרמפים לכיוון היעד המיוחל אחרי כשלוש שעות בהן אף רכב לא עבר חזר אותו אדם והחזירני הביתה בשלום....כשכל תאוותי בידי..............

ez2

New member
מצומת ברקאי למחנה 80 זה אולי

15 דקות הליכה (ולא מהירה מדי). לא בטוח שהיה מועיל למה שנשאר לך ביד אבל לנסות כדאי תמיד.

אטיוד5

Active member
אצלנו ...

דווקא הגרגירים נקראו פילים. וחלודה, הס בכלל מלהזכיר, ריתוק מיידי. מה אמר הרובה כשהוא במקרה נפל לך מהיד? .... .... .... שעתיים שמירה. נכון מאוד. וקורס מכ"ים שלי לא היה בג´וערה אלא בכרמיאל. מי פה עוד זוכר איך עולים ויורדים את הר חזון להתעמלות בוקר? היום אני מתנשף רק מהמחשבה. חחחחחחחחח.

למעלה