מסדר זיהוי שם: בן/בת: גיל: מקום מגורים: מסן+אייסי: תמונה שלכם: נהניתם?
נ נמר שחור1 New member 16/7/06 #1 מסדר זיהוי שם: בן/בת: גיל: מקום מגורים: מסן+אייסי: תמונה שלכם: נהניתם?
ק קמילה רוחאס New member 16/7/06 #2 עונה../images/Emo26.gif שם:דנה בן/בת:בת גיל:עוד פחות מחודש אני אהיה 16 מקום מגורים:ת"א מסן+אייסי:למי שרוצה שיפנה אלי במסרים תמונה שלכם:לא שמה נהניתם?ממה|?
עונה../images/Emo26.gif שם:דנה בן/בת:בת גיל:עוד פחות מחודש אני אהיה 16 מקום מגורים:ת"א מסן+אייסי:למי שרוצה שיפנה אלי במסרים תמונה שלכם:לא שמה נהניתם?ממה|?
י ילדה ללא סיבה New member 17/7/06 #4 עונה שם-אירינה בן/בת-בת גיל-12 מקום מגורים-מגדל העמק מסן+איסי-איסי לא נותנת תמונה שלכם-לא נותנת נהינתם?לא הבנתי ממה
עונה שם-אירינה בן/בת-בת גיל-12 מקום מגורים-מגדל העמק מסן+איסי-איסי לא נותנת תמונה שלכם-לא נותנת נהינתם?לא הבנתי ממה
L LindZiv Cohan New member 17/7/06 #5 עונה שם: זיו בן/בת: בת גיל: 15 מקום מגורים: פרדסיה מסן+אייסי: [email protected] תמונה שלכם: נופ נהניתם? אממ..בדרך כלל שואלים את זה בשאלונים ארוכים ממש.
עונה שם: זיו בן/בת: בת גיל: 15 מקום מגורים: פרדסיה מסן+אייסי: [email protected] תמונה שלכם: נופ נהניתם? אממ..בדרך כלל שואלים את זה בשאלונים ארוכים ממש.
ש שירלי113 New member 17/7/06 #6 עונה.. שם: שירלי בן/בת:בת גיל:15 מקום מגורים:לא אומרת.... מסן+אייסי:אמ...מישרוצה שיגיד לי בפרטי תמונה שלכם:לא שמה נהניתם? : ממה
עונה.. שם: שירלי בן/בת:בת גיל:15 מקום מגורים:לא אומרת.... מסן+אייסי:אמ...מישרוצה שיגיד לי בפרטי תמונה שלכם:לא שמה נהניתם? : ממה
ט טלוווששש New member 17/7/06 #7 עונה.. שם:טל בן/בת:בת גיל:עוד מעט 14 מקום מגורים:טבריה... כבר ניהיה מפחיד פה עם כול הטילים מסן+אייסי:אייסי:261678209 מסן:[email protected] תמונה שלכם:אין נמחקו לי... נהניתם?ממה בידיוק!?!
עונה.. שם:טל בן/בת:בת גיל:עוד מעט 14 מקום מגורים:טבריה... כבר ניהיה מפחיד פה עם כול הטילים מסן+אייסי:אייסי:261678209 מסן:[email protected] תמונה שלכם:אין נמחקו לי... נהניתם?ממה בידיוק!?!
L LINDSAY15 New member 17/7/06 #8 עונה../images/Emo6.gif שם: לידר בת:15 ו-5 חודשים מקום מגורים: אור יהודה אייסי:מי שרוצה שיפנה אליי בפרטי תמונה שלי: זה מה שיש ליי נהנתם:טחח ממה
עונה../images/Emo6.gif שם: לידר בת:15 ו-5 חודשים מקום מגורים: אור יהודה אייסי:מי שרוצה שיפנה אליי בפרטי תמונה שלי: זה מה שיש ליי נהנתם:טחח ממה
O o DaNiEl o New member 17/7/06 #9 עונה../images/Emo26.gif שם: דניאל בן/בת: בת גיל: 13 וחצי מקום מגורים: מרכז מסן+אייסי: מי שרוצה במסרים תמונה שלכם: לא נהניתם? זה לא שאלון ארוך במיוחד :-פ
עונה../images/Emo26.gif שם: דניאל בן/בת: בת גיל: 13 וחצי מקום מגורים: מרכז מסן+אייסי: מי שרוצה במסרים תמונה שלכם: לא נהניתם? זה לא שאלון ארוך במיוחד :-פ
נ נעה LOVE בר המושלמת New member 19/7/06 #10 עונה שם:נעה הררי בן/בת:בת גיל:12 וחצי מקום מגורים:רמת גן מסן+אייסי:[email protected] תמונה שלכם:אממ אין לי נהניתם?ממה
עונה שם:נעה הררי בן/בת:בת גיל:12 וחצי מקום מגורים:רמת גן מסן+אייסי:[email protected] תמונה שלכם:אממ אין לי נהניתם?ממה
O olsen cool New member 19/7/06 #11 אני שם:אפרת בן/בת:בת גיל:16 מקום מגורים:עכשיו בזכרון יעקב מסן+אייסי:[email protected]