מסדר זיהוי

greenzg

New member
מסדר זיהוי../images/Emo101.gif

עוד אמן מהאייטיז עם להיט גדול - נסו לזהות ומה קורה עם החידה ממקודם- מישהו פה אמר שהתשובה ברורה........

alpha80

New member
המישהו היה אני

ועניתי וחוץ מזה לא אמרתי שהתשובה ברורה, אלא שזה קל. אני מבקש לדייק בפרטים, כמו שאתה מבקש תשובות מלאות.

greenzg

New member
רציתי להעיר אותך- והצלחתי !

וכדי להפוך לתותח-על תפתור גם חידה זו ללא רמזים !!

alpha80

New member
וואלה הצלחת......

אני צריך מין סאונד כזה כמו של האיי סי קיו (קו קו ) בכל פעם שמישהו מחפש אותי..... בקשר לחידה החדשה - האמת - או שהוא ממש הזדקן או ש.... אין לי מושג...

tofit

New member
אוקיי מספר הבהרות

תראה יקירי, אלפא הוא כבר מזמן תותח על, יש כאן כמה כאלה בפורום, ממש מעטים שפשוט מכירים את כל השירים, המבצעים, המפיקים ואלוהים יודע מה עוד, שהיו באייטיז. הם יודעים את הפתרונות ל99 אחוז מהחידות, ואין צורך לבחון אותם שוב. אמרתי לך יש מעטים מאוד כאלה, אבל מי שכבר קיבל את התואר, אין שום סיכוי לקחת לו את זה בחזרה.

greenzg

New member
טוב אז אני מצדיע ../images/Emo52.gif

אבל תאמיני לי כדי לא לקפוא על השמרים וכדי לא לשכוח את מה שנלמד וכל זאת ניתן תמיד ללמוד דברים חדשים אני מאתגר את תותחנו אלפא אני נאלץ גם להרגיז-להעיר את החבר'ה כדי שיתיחסו ברצינות לחידון בחזרה לחידה- אם תרצו אתן עוד תמונה של האמן

alpha80

New member
תודה טופית...

ו... גרינזג - אין מה להתנצל, לא היכרת אותי בשיאי כשגרתי בפורום, היום אני על תקן אורח פורח... וראוי לציון הידע שלך, והטעם המוסיקלי, סחתיייייין.

tofit

New member
מסכימה איתך

אסור לקפוא על השמרים טוב, עוד תמונות

greenzg

New member
טוב טוב בלי להפוך לקיטשים

הנה עוד תמונה של הבחור ובאמת מדובר בלהיט גדול

greenzg

New member
רציתם רמז

זה אחד משירי המחאה הגדולים של האייטיז

שמש27

New member
מממממ

הסולן של "עכברי בומטאון" עם השיר הנפלא (אך העצוב) "אני לא אוהב את ימי שני" ?

greenzg

New member
ננננננננ נננניטין ../images/Emo127.gif

אכן זהו פול ארדקסטל או פול הטירה הקשה בשירו הגדול 19 שיר מחאה ענק שהיה יכול להיות רלוונטי גם היום לצערנו ואלפא מועלה על ידי לדרגת קנון - בכל זאת הוא נזקק לרמז

alpha80

New member
סלח לי, אבל יש לי סיבות מקלות

פול לא הופיע מעולם בקליפים או בעטיפות הסינגל, וגם לא בפוסטר ההרכבה של "בראבו"....

למעלה