מסגרת אימונית

• פותח הנושא wafl
  • פורסם בתאריך

wafl

New member
מסגרת אימונית

הי מאמנים, אני מבקשת את עזרתכם. אני מאמנת אישית מזה 4 שנים אולם רק ב 8 חודשים האחרונים התחלתי לקדם את עצמי מבחינת הקמת עסק באופן משמעותי יותר. גרה בצפון הכמעט רחוק, בעלת טור במקומון ומאמנת כרגע שני מתאמנים ובמקביל עובדת בעבודה מסוימת על מנת להתפרנס.( כמבן שרוצה כבר להתפטר) אני מפעילה את הראש כל הזמן במציאת פתרונות יצירתיים כדי להתקדם ולהפוך להיות מאמנת אישית במשרה מלאה( זה המקום המאושר והמספק שלי) באזור שלי מאוד מאוד מאתגר להיות מאמנת אישית במשרה מלאה. היום הבנתי שמאחר ומקצוע האימון הוא מקצוע בודד, יהיה לי נכון יותר להיכנס למסגרת אימונית כלשהי כגון בית ספר לאימון על מנת להיות בקרב מאמנים אחרים, להשתפשף, לחוות חוויות נוספות ולהדריך מאמנים בעתיד. האם אתם מכירים בתי ספר למאמנים, המוכנים לקלוט לשורותיהם מאמנים שלא למדו אצלם? אגב, מבחינה גיאוגרפית אינני יכולה להיכנס בבית הספר בו למדתי. אשמח לשמוע רעיונות חדשים מכם. תודה והמשך ערב נעים.

bridges

New member
מסגרת אימונית

שלום רב לך, תזכירי לי מהיכן את (אני חושב שדיברנו בעבר, לא?). מה דעתך על ליצור מסגרת אימונית? אני לא מדבר על בית ספר לאימון (יש מספיק כאלה בעיניי) אלא על שיתוף פעולה בין מאמנים, צוות חשיבה ואימון הדדי. רונן

wafl

New member
אכן כן

תודה על תגובה מהירה דיברנו בעבר. לא חשפתי את שם בית הספר על מנת לשמור על כללי הפורום. זה רעיון נהדר. יחד עם זה, אני מחפשת לשלב מספר בחירות שלי: מסגרת המהווה התנסות אימונית, יצירת סביבה אימונית עבורי ( שפה משותפת) ופרנסה.

ממליץ על ארגון נטוורקינג

לדעתי כדי להדריך מאמנים אחרים את צריכה להיות בעלת נסיון עם המון מאומנים ולהיות שלמה עם עצמך שהצלחת להתפרנס מזה. זה לו חוכמה להעתיק את השיטות שלמדת ולהעביר אותם הלאה. ההצעה שלי היא: לקחת חלק בארגון נטוורקינג כלשהוא. אני שייך לפ.ל.א, אז אני יכול להמליץ לך עליו, אבל כל ארגון אחר יכול להיות טוב. גם תקבלי משם הפניות, גם תפגשי אנשים שיעשירו אותך ועוד...הצעה נוספת- להשקיע כסף בשיווק. בנאדם שמאמין בעצמו ומאמן אחרים לא יכול כזה שאומר: כרגע אין לי כסף להשקיע. הכסף לשיווק מגיע מהכסף שעוד לא עשית ולא מהכסף שיש לך בכיס. את צריכה להשקיע באתר אינטרנט, כרטיסי ביקור, פליירים וסרטון להצגה עצמית. מקווה שהועלתי. הכל ברוח טובה

wafl

New member
נטוורקיג

תודה ביקוספיד המקורי. ברור שכדי להדריך מאמנים אחרים עלי לצבור נסיון רב ולכן הכוונה היתה להיכנס להתנסות. לגבי הנטוורקינג: הצטרפתי לקבוצה בעבר שמשום מה לא התחברתי אליה והיא דרשה גם להצטרף לאתר מסוים. אולי זה שלי לגמרי, ונכון, שיש מאיתנו המאמנים מחשבה שנתתגבר על כל הפרדיגמות שלנו. בכל אופן משהו לא עבד לי. אני אבדוק באזור מגורי את עניין פ.ל.א. תודה על הרעיונות, אשתף בהמשך.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
נטוורקינג

לא עובד בשביל כל אחד. אני למשל לא ממש מתחברת, אבל יש אנשים רבים שמשמתשים בזה בהצלחה. זה נכון לגבי כל עיצה שיווקית - היא עובדת לחלק והיא לא עובדת לאחרים. החוכמה היא למצוא מה עובד לך.

מוזר בעיני

הדיאלוגים שקיימתי עם מאמנים עסקיים היו שונים מאוד. מאמן אף פעם לא אמר לי: יכול להיות שתתחבר, יכול להיות שלא. צריך לחפש שפה יותר אובייקטיבית- זה טוב לעסק? אז צריך למצוא את הכח הפנימי להתחבר. לא טוב? אז חבל על הזמן. עובדה שיש מאמנים שזה עושה להם טוב. היום למשל, יצרתי הפניה למישהי שרק הביעה התעניינות לגבי הקבוצה שאני פותח. היא חדשה בפרדס חנה וכבר פתחתי לה כמה דלתות כולל עצות לגבי איפה הילד שלה ילמד. ואני רק אחד ועוד לא התחלנו...איך יכול להיות שנטוורקינג לא יהיה טוב? לא מבין!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מה טוב ולא טוב

זה לא שנטוורקינג הוא טוב או לא טוב. יש המון עיצות טובות ואפילו מעולות. השאלה כמה אנרגיה צריך להשקיע בכיוון זה או אחר. למשל - לכתוב בפורום - מסייע לשיווק. לי זה קל, אני נהנית וזה מחזיר לי ערך. יש אנשים שהמחשבה על פורום מעייפת אותם. האם הם מחמיצים משהו אם הם לא כותבים בפורום? אולי, אבל אולי הם מרויחים בכך שהם מוצאים לעצמם ערוץ שמתאים להם וקל להם יותר - למשל נטוורקינג? אי אפשר לפעול בכל הערוצים. לכן הכוונה שלי היא שכל אחד צריך למצוא את הערוצים שקל לו ונוח לו לפעול בהם. אם הם לא מספיקים, יש מקום לבדוק מה עוד יש לעשות והאם הוא בעסק הנכון. לא צריך ללכת דווקא בנתיב שקשה לך.

את היית ב"ביז"

כל קבוצה זה סיפור אחר. הרבה פעמים זה תלוי ביו"ר. יש לי חברים ב"ביז" אבל השיטות שלהם לא מתאימות לי. אני לא רוצה להתעסק עם חישובי עמלות כל הזמן...B.N.I יקר מדי וקשוח מדי עם הרבה טכסים. אני התחברתי ל פ.ל.א- בכל קבוצה בארגון יש מאמן אחד לפחות. אני מתפלא שבפורום הזה לא שמעתי עדיין תגובות נלהבות לשיטת הנטוורקינג...

bridges

New member
מצטרף להמלצה...

אני הייתי פעיל ב"ביז" וכיום אני חבר בפ.ל.א (אני עדיין באתר של ביז אבל ממש, ממש לא פעיל). הדבר הכי טוב שיש בביז זה החשיפה לעשרות אלפי עסקים, אבל זה גם החיסרון. הכמות באה על חשבון האיכות. לצערי בשנה האחרונה שהייתי ב"ביז" גם השתנה הקונספט וזה הפך יותר למשהו כמו "אתם עובדים עבור ביז" ולא "ביז עובד עבורכם". התחושה בפ.ל.א. היא שונה לחלוטין. יש מקצועיות ומצד שני אין דרישה לדמי השתתפות בשמיים (כמו ב-BNI). רונן

דווקא מפרגן לאחרים

חשוב לי להגיד שהייתי במפגשים של ארגונים אחרים ודווקא התרשמתי לטובה. אני לא מתרגש מהסכום של b.n.i כי מה שחשוב זה ההפניות. יש לי חברים נהדרים בארגונים האחרים. אני פשוט התחברתי לפ.ל.א. מאוד נקשרתי לשולה שדה, ראש הארגון. היא אשה שכל חייה זה לתת ולתת, מאמינה שהנותן מקבל וזה המוטו של הארגון. לכן- אני מפרגן לאחרים אבל הכי אוהב את פ.ל.א. אתה מוזמן להתארח אצלנו- זה שעה נסיעה מסג'רה...

bridges

New member
כנראה לא הסברתי את עצמי

אני נמצא בארגון פ.ל.א. בעפולה. באיזו קבוצה אתה נמצא<?

למעלה