מסגרות

פאני10

New member
מסגרות

עם כול הכיף בהרכבת פאזלים, יש בעייה קטנה בעניין המחיר של המסגרות. (בעיקר למי שמרכיב הרבה פאזלים). ידיד שלי, שהוא בעל חנות לחומרי יצירה, המליץ לי על מסגור שונה וזול יותר: להדביק את הפאזל על איזה כן ציור, להשאיר שוליים, למרוח איזה חומר (צבע משפופרת) שמקבל גובה וצורה מיוחדת. משהו כמו גבס. אפשר לבחור איזה צבע שרוצים. האם מישהו עשה דבר כזה? איך זה נראה? חבל לי להרוס פאזל לפני שאני שומעת שמישהו עשה דבר כזה.

jocie1

New member
מיסגור הפאזלים

לא מכירה את השיטה הזו באופן אישי. נשמע מענין. ראיתי בפורום אחר של אומנות שימושית נדמה לי מסגור בשיטה שמזכירה את מה שתיארת.

fireman

New member
כמו גבס אבל משפורפרת

הדבר היחידי שעולה לי בראש זה מרק.....אבל הוא לא מקבל צורה מיוחדת אם לו עושים לו צורה מיוחדת.... בכל מקרה אני הייתי עובד הפוך בכדי לא לסכן את הפאזל. מניח אותו על המשטח המיועד, לסמן בעיפרון את קווי המתאר ההיקפיים שלו, להוריד אותו ולעצב את המסגרת לפי הסימונים של העיפון ולאחר היישום, הצביעה והיבוש למקם את הפאזל במקומו.

ssyוM

New member
פתרון מאוד יצירתי

היום הייתי בחנות לממכר דיברי אומנות ראיתי כני ציור , יכול להיות מעניין ... השאלה היא מה המחירים שלהם ואיך זה מתקבל בסופו של דבר . אני כמוך ...לא הייתי לוקחת סיכונים לפני שהייתי רואה תוצאות של מישהו שכבר ניסה .

פאני10

New member
מסגור

קניתי את החומרים. בחישוב גס זה יוצא כ-30 -50 שקל לפאזל של 1000 חלקים. אני מחכה כעת שהשכבה הראשונה (של הגבס) תתייבש ואח"כ אצבע את זה. כשיהיה מוכן אראה לכם תמונה, ואסביר בפירוט איך עושים. אני קיבלתי שיעור פרטי בחנות. אם לא ייצא יפה - לא מראה.

למעלה