מסגרות

נינושה2

New member
גן פרטי בזכרון?

הי, שואלת שוב אם מישהו מכיר פה גן פרטי מומלץ בזכרון לילדה שתהיה בת שנתיים ותשע בספטמבר.
וגם אם לא אתם מכירים, איך לכל הרוחות בוחרים שוב גן, אחרי 7 שנים שלא חיפשתי ? (מצאתי לגדול בקושי רב משהו נפלא ונשארנו עם אותו גן לכל שלושת ילדיי). אני גרה במרחק שעה וקצת נסיעה מזכרון ויש לי רק 4 שעות פנויות בבוקר עד שאני מוציאה את כולם מהמסגרות בצהרים, זה בקושי משאיר לי זמן לנסוע לשם לבדוק גנים, גם זה בהנחה שאין לי עבודה דחופה באותו יום. אין מישהו שיוציא אותם במקומי.
לדעתכן אפשר לעשות איזשהו סינון טלפוני קודם? כלומר לחפש באינטרנט גנים לפי כתובת, אם זה מתאים לאיזור שלי, ואז לשאול שאלות בסגנון "אני רוצה להוציא בצהרים, האם זה אפשרי?" "איזה אוכל אתם נותנים" וכאלה?
יש המלצות לאופן הבחירה?
כדאי לשאול בפורום יותר מורחב, כמו הורים לפעוטות או איזה פורום עוד יש פה?
מתה מפחד מהבחירה הזאת........

שלחי מסר לרוני של הארבעה

אני זוכרת שהיתה לה המלצה חמה על גן בזכרון לגיל הזה.

ובוודאי שאפשר לעשות סינון טלפוני! איזו שאלה.
זה תמיד דבר נכון לעשות, גם אם את בודקת גנים בעיר שלך אין טעם ללכת להסתכל על גן שלא יאפשר לך להוציא מתי שאת רוצה.
ובטח כשמדובר על עיר רחוקה.
תסבירי בתחילת השיחה שאת עוברת עיר, שאת מחפשת מרחוק ולכן את רוב האינפורמציה את צריכה לקבל בטלפון, כי הזמן שלך לראות גנים מוגבל מאוד.

אבל בסוף היום - בחירת גן היא מהבטן ולכן אחרי שלב הטלפונים צריך לבוא ולראות.

נינושה2

New member
תודה, אשלח לה מסר

האמת שמצאתי באינטרנט משהו ממש רחוב אחד ליד הבית שלנו, ובעלי ראה את הגן פיזית אתמול, והיה נראה לו סבבה. כמובן שאצטרך לראות גם אני.
תכל'ס הילדה תהיה כבר בת 2.9, זה לא שאני מחפשת גן לילדה בת שנה. כמובן שזה צריך להיות גן נורמלי ונחמד, אבל גם "ממוצע" יספיק לי כרגע, בהתחשב בכך שהיא רק 4 שעות ביום שם. הם הבטיחו לי שהאוכל מבושל יום יום ולפי המלצות תזונאית - נראה מה הקטע שלהם. אולי אזכה ליום בו אראה פסטה מחיטה מלאה בגן?
אשלח מסר לרוני, תודה.

למעלה