מסגור פאזל ענק.

מסגור פאזל ענק.

הבעל שלי זה עתה סיים להרכיב פאזל של 12000 חלקים (בריאת האדם מתוך הקפלה הסיסטינית של רוונסבורג אם אני לא טועה). זה לקח המון זמן וכעת הפאזל מונח ב- 3 חלקים על גבי גליונות לבנים בחדר העבודה. אנחנו רוצים למסגר ולתלות אותו. הבעיה: גודל של משהו כמו 3 ומשהו מטר על מטר ומשהו. יש מקום מתאים - התקרה של חדר העובדה שלו - תקרה משופעת ונמוכה בלי נקודות חשמל ובגודל המתאים. אנחנו מחפשים מישהו שיוכל לקחת את הפאזל להביא מצע מתאים לנקות מאבק, להדביק את הפאזל למצע, למסגר + זכוכית או פלסטיק מגן, להביא לנו הביתה את המוצר המוגמר ולעזור לתלות אותו בצורה בטיחותית שלא יפול על הראש של מישהו? אם אתם לא מכירים אישית תוכלו להפנות אותנו? ואגב, המחיר בהחלט פונקציה. לא יכולים לפשוט את הרגל על כך....

Puzzluna

New member
כמה הצעות...

אני עדיין לא מסגרתי פאזל בגודל הזה אבל התייעצתי עם בעל מקצוע. יש כמה דברים שהבנתי ממנו לגבי הגדלים האלה... זכוכית לא באה בחשבון בגלל שזכוכית בגודל כזה שוקלת המון! אפשר לשים פרספקס (מאוד יקר). אפשר רק להדביק למשטח ולהציף בלכה שקופה כדי לקבע את הפאזל. אני מקווה שבעלי הנסיון מהפורום יוכלו לתת פרטים נוספים...

arielle2

New member
היות ומגדל בבל בדרכו אליי

כל 9120 החתיכות שלו נמצאים עכשיו בבטן האונייה בדרכם לארץ, אני ואת נהייה עם אותה הבעייה בדיוק. נרכש ב- 15.05.2005

arielle2

New member
חיפשתי, חיכיתי, מצאתי...../images/Emo6.gif

לאחר שחיפשתי כמה חודשים טובים, הועלה למכירה הפאזל המדהים הזה באיביי כמובן. עם הרבה סבלנות וקצת כסף בצד, ניתן להשיג כל מה שרוצים אפילו את מגדל בבל המיתולוגי. פשוט מחכים לרגע המתאים מחליטים עד כמה מוכנים לשלם והולכים על זה. רצוי גם קצת קסם אישי ולשכנע את המוכר שמוכן למכור רק לארה"ב לקחת סיכון ולתת לך אישור להשתתף. %100 פידבקים חיוביים בהחלט עוזר גם.

arielle2

New member
Tower of Babel

לשאול אפשר תמיד, וגם אענה לך (לא תמיד). הצעת המחיר שלי שזכתה הייתה $61 + 34.5$ דמי משלוח בדואר ים לארץ. סה"כ $95.50 ובהערכה גסה 420 ש"ח. לצורך השוואה מחיר של פאזל 9000 חתיכות באתר הפאזלים הישראלי הינו 649.90 ש"ח. כמובן שאם יועלה הפאזל שוב למכירה אי אפשר לדעת לאן המחיר שלו יגיע. תלוי מי מנסה לרכוש אותו באותו רגע נתון וכמה הוא מוכן לשלם.

MEGA GAME

New member
לפי מה ששמעתי...

את יכולה להזמין את המסגרן (האיש שממסגר) עליך הביתה (רק אם יש לך זמן וכסף).

Naomif

New member
אני לא יודעת אם זה אפשרי בגודל הזה

אבל... למינציה נראית לי פתרון טוב!

arielle2

New member
מזל טוב וכל הכבוד../images/Emo106.gif

אשמח אם תיידעי אותנו על הפתרון כשיימצא.

Silly LoveSong

New member
רעיון להעברה קומפקטית

הופכים את הפאזל, ומדביקים רצועות של מסקנטייפ לאורך ולרוחב, כמו שתי וערב. צריך להדביק אותם במרווחים צמודים יחסית, כדי שכל החתיכות יידבקו. עכשיו צריך פשוט לגלגל את הפאזל כלפי פנים (עם הציור כלפי חוץ). לא צריך לדאוג, המסקנטייפ שומר על החתיכות שלא יפלו, והפאזל יישאר שלם כשיפתחו את הגילגול! ככה אפשר לקחת אל הממסגר, לאכסן, לזרוק אותו באוויר ולתפוס, להחזיק אותו בצורה אנכית.... וכלום לא יקרה לו כי החתיכות דבוקות מאחור!

Silly LoveSong

New member
בהחלט

עשיתי את זה לפאזל של 1000 חלקים וזה מחזיק מעמד יופי. כדי לחזק את זה אפילו יותר אפשר אפילו לעשות שני פסים (אחד על השני).

סיפרתי לבעלי על הפאזל שעשיתם

וכל מי שעוקב בפורום יודע שגם אני רוצה לעשות את הקפלה הסיסטינית. יש לי משהו שנוסע השבוע לרומא אולי אבק ממנו שיכנס למוזיאון הותיקן לקנות לי את האפזל... בקיצור, שיתפתי את בעלי בסוגיה הזאת של פאזל על התקרה ועכשיו הוא כבר החליט שבחדר של הילד הוא הולך להביא משהו שיעשה תקרה מיוחדת מגבס, בצורה קמורה, להוציא מנורות חשמל מהצדדים ואז נדביק את הפאזל בקתרה כמעט כמו בקפלה ברומא. הוא ממש התלהב מהרעיון שלו. ממההההההה? כל זה בישביל פאזל????
אמרתי לו שאני חושבת שזה כבר קצת מוגזם, אבל הוא התלהב מהרעיון שלו, חבל"ז...

arielle2

New member
קניתי את הרעיון, אדיר

לכו על זה. ואם בעלך משתף פעולה אשרייך..

מבטיחה עידכון במידה וזה יסתדר

אנחנו עוברים לדירה החדשה בעוד שבוע (סוף סוף...) ואני חייבת לסיים את הפאזל המזוהב לפניכן. ביקשתי מהידיד לקנות לי את הפאזל ברומא ואז ישר לעבודה על ה"קאפלה" הביתית שלנו. המשך יבוא!

למעלה