מס´ שאלות

G e n o c i d e

New member
שאלות

העתקתי מההודעה אם תראה קצת למעלה.. והוספתי עוד שאלה סטייק עין כמובן. אני אוכל פעמיים בשבוע סטייק, לא יודע אם זה חשוב לציין. יש לי עוד שאלות 1. השאלה הקודמת, כמה חלבון בסטייק עין 2. האם המכשיר לבטן, זה שאתה יושב ומסתובב לצדדים (אני חושב שקוראים לזה "טוויסט משין") הורס את הגב? 3. אני אוכל 2-3 ביצים ליום רק את הצהוב, אמרו לי שזה לא טוב, אבל בכל זאת הכולסטרול שבביצים מכסים את מה שאני אוכל בכל היום כי אני לא אוכל הרבה מאכלים שיש בהם כולסטרול גבוה. אני 1.70 64 קילו, יש שרירים אבל עדיין אחוז שומן שצריך להוריד 4. אני מקבל הרבה מידע מהפורום וקראתי הרבה על מי גבינה, זה נשמע לי טוב כי זה ממש קשה להשיג 150 גרם חלבון, אני לא בדיוק חובב קוטג´ וטונה למרות שאני אוכל בכל זאת. אני עדיין חושב על זה אבל על מה אתה, אישית, ממליץ 5. כמה גרם פחמימות כדאי לאכול לפני אימון בחדר כושר

תשובות

1. כ-25 גרם 2. לא, אבל הקפד שאין כפיפה בגב ביחד עם הרוטציה. 3. אין צורך לאכול כלוסטרול, הגוף מייצר מספיק וגם אם תתאמץ בחלק גדול מהתזונה שלך יש כולסטרול. שורה תחתונה וותר על החלמון או בכלל על הביצין ותאכל טונה. 4. אתה לא צריך 150 גרם מספיק לך 100 גרם ! כמו כן בחלק גדול מהתזונה שלך יש כבר חלבון ולכן לא בטוח בכלל שאתה צריך תוספת !? - אני אישית ממליץ על אוכל אמיתי ולא תוספים למעט מקרים בהם אין ברירה. 5. 3-4 שעות לפני אימון, מומלץ לאכול ארוחה מלאה, שעה לפני האימון ניתן לאכול משהו כגון פרוסת לחם (אינדקס גליקמי גבוה).

barbaba

New member
אבל מה בקשר לפירות רמי ?

רמי אני תמיד לוקח איזה פרי לפני האימון , בערך חצי שעה לפני- יש לפירות ערך גליקמי גבוה?

qweasd1

New member
שונה מפרי לפרי. וגם , עדיף חלבון.

http://www.hypertrophy-specific.com/HSreport/iss02/ana_pro.html חפש ב GOOGLE טבלאת GI -Glycemic Index . GI של פירות שונה מאד בין פרי לפרי. ממה שהבנתי, עדיף חלבון לפני אימון, וחלבון+סוכר זמין אחריו (כלומר GI גבוה). נסה לשתות אחרי אימון 6 כפיות סוכר מומסות במים אחרי האימון. אם יש, תוסיף לזה 20 גרם whey protein.

למעלה