מנשא

• פותח הנושא ohah
  • פורסם בתאריך

ohah

New member
פרטים נוספים...

מדובר בבת כשלושה שבועות שמשקלה בערך 3850 גר' ומחזיקה ראש די יפה. מדובר על מנשא של SNAGEL ואין לי אריזה כי הוא לא חדש כך שאין לי מושג לאיזה גיל / משקל מיועד.

kanga

New member
לי יש סנגלי

רופאת המשפחה שלנו שהיא גם רופאת ילדים התלהבה ממנו מאוד גם מהנוחות וגם בריאותית. לנו הוא מאוד נוח ואנחנו משתמשים בו מגיל 0 כי הקטנה לא אהבה את המנשארי שיש לנו. לטעמי בקיץ לשתינו יותר נעים הסנגלי. רק לציין שאני משתמשת בסנגלי של EVENFLO שלא ראיתי אותו בארץ ואולי את מתכוונת למשהו אחר

michalattia

New member
לפי אורטופד ילדים ../images/Emo193.gif

ד"ר אורי גבעון אומר שאפשר לשים מגיל אפס. תנוחה הראשונית היא עם הפנים אלייך. כאשר התינוק מחזיק את הראש ושולט בו היטב אפשר לשים עם הפנים קדימה. כיצד יודעים מתי? אם את מניחה את התינוק על הבטן והוא מרים ראש למשך זמן ממושך ולא נופל קדימה, אז הוא מוכן. לגבי המנשא הספציפי הזה - תצטרכי לחפש עליו מידע באינטרנט. הסיבה להגבלת משקל במנשאים היא יותר בטיחותית (חוזק הבד) ולא אורטופדית. תוכלי להתייעץ גם בפורום אורטופדיית ילדים (אי מכירה את זה של ד"ר גבעון ב"סטארמד", בטח יש עוד) מזל טוב ובהצלחה !

ohah

New member
מנשא

מאיזה גיל אפשר ללכת עם תינוק במנשא? אני לא מתכוונת למנשא מהבד שקושרים אותו אלא למנשא שהתינוק כאילו יושב בתוכו בפיסוק.

אלונה ע

New member
שמעתי ממומחית בתחום ש

לא מומלץ לזקוף את עמוד השידרה בשלבים כ"כ מוקדמים, כשהתינוק עדיין לא מוכן לכך. התנוחה היחידה שמתאימה לפני גיל 6 חודשים היא ערסול.

למעלה