מנשא לאופנים

פרדי30

New member
מנשא לאופנים

לפי מה שראיתי אצלאנשים שרוכבים ורוצים לשנע את אופנים שלהם ממקום למקום ע"ג רכבים פרטים יש שני פתרונות מנשאים שנרתמים אישהוא למכסה תא המטען ואחרים יש מסילה על הגגון רציתי לדעת מה יותר בטיחותי והאם לדבר יש תו תקן כל שהוא לא מחייב תקן ישאלי

nintense

New member
מנשא "תא מטען" אינו חוקי בישראל...

ובהרבה מקרים גורם להעשרת קופת המשטרה. בישראל ישנן שתי אופציות חוקיות לנשיאת אופניים מחוץ לרכב: 1. על הגג. 2. על מתאם לוו גרירה - חייב בסט אורות ומספר. תמיד כדאי לרכוש מוצר בעל שם שעומד בתקני בטיחות.

matmas

New member
דווקא המנשא חוקי

מה שלא חוקי זה הובלת מטען החורג מצידי הרכב ושמסתיר את מספר הרישוי אם מתקינים מספר רישוי חלופי התלוי על האופנייים בעת החשכה הוא צריך להיות מואר

פרדי30

New member
אם זה חוקי

איזה מנשא יש לו תקן במחיר סביר ושיעמוד בנשיאת 2 זוגות אופנים מבלי להסב נזק לרכב או לאופנים וכמה זה בטיחותי ?

matmas

New member
תו תקן אני לא חושב שיש למתקנים האלו

לגבי בטיחות, כמו כל דבר הרבה תלוי במשתמש. אופן הקשירה והתחזוקה של המנשא הזה קובעים הרבה לגבי בטיחות השימוש בו. מבחינת נזק לרכב או לאופניים אין שום בעיה עם המנשא הזה

פרדי30

New member
אתה

יכול להיות יותר ספציפי אולי לכוון אותי ולראות הוראות התקנה של מנשא או אולי לכוון אותי לדגם מסוים של מנשא יש עכשיו מבצע או שיהיה של אוטו דיפו מה אתה אומר על הדגם הזה

למעלה