מנשא בייבי ביורן

smad522

New member
מנשא בייבי ביורן

אנחנו רוצים לקנות מנשא של בייבי ביורן יד שניה, האם מישהו מוכר? איזה סוגים של מנשאים של בייבי ביורן יש? מה ממולץ?

Miss Lagotte

New member
לי יש דגם אקטיב

זה הדגם המשופר עם התתמיכה לגב. הדגם הרגיל מגיע ללא התמיכה. אני לא בטוחה שאני כבר מוכרת למרות שזה יכול לבוא בחשבון,תני לי שבוע לחשוב על זה
(הוא חדש, קניתי לפני חודש בפריז).

smad522

New member
למה את שוקלת למכור?

האם את לא מרוצה? איזה צבע? בכמה תריצי למכור?

Miss Lagotte

New member
אני מרוצה באופן יחסי-

הוא מנשא מצויין,נוח מאוד והקטנצי'ק אוהב להיות בו אבל אני מעדיפה את המנשארי. זה בכחול כהה ואפור. תני לי שבוע לחשוב על זה

ניצנץ l

New member
גם לי יש אקטיב ואני מאוד מאוד מרוצה

אם כי בימים החמים עכשיו זה דיי חם ואני תמיד מסיימת את הטיול עם חולצה רטובה. אבל זו כנראה בעיה של כל מנשא, לא ?

ניצנץ l

New member
גם לי יש אקטיב ואני מאוד מאוד מרוצה

אם כי בימים החמים עכשיו זה דיי חם ואני תמיד מסיימת את הטיול עם חולצה רטובה. אבל זו כנראה בעיה של כל מנשא, לא ?

מcודי

New member
גם לי יש בייבי ביורן אקטיב../images/Emo60.gif

והוא שווה כל גרוש

ligla

New member
מנצל"שת - אני יכולה לרכוש את הבייבי

ביורן בזול יחסית, אני גרה בחו"ל, אבל פשוט לא ברור לי למה אני צריכה את זה. בראשון לא זכור לי שהשתמשתי במנשא. נראה לי ממש כבד לשאת את הילד על הכתפיים. זה לא גורם לכאבי גב וכתפיים נוראיים? ומתי בכלל משתמשים בזה? בקניון או בטיול בגינה נראה לי שעדיף עגלה, לא? בקיצור, אשמח לשמוע ברצינות באיזה נסיבות ותדירות אתן משתמשות במנשא. תודה.

ניצנץ l

New member
אנחנו כמעט תמיד במנשא ולא בעגלה

כשהיא בעגלה, אחרי כמה דקות נמאס לה והיא מתחילה לקטר ואחרי עוד כמה דקות זה הופך לבכי. במנשא ממש ממש כיף לה. יכול להיות שנחזור לעגלה כשהיא תוכל כבר לשבת ואז יהיה לה נחמד לשבת בעגלה ולהסתכל על הנוף.

למעלה