מנצ'מע ?

מנצ'מע ?

כן כן אני יודע, אני רק אומר שלום כשאני צריך משהו... אני צריך משהו... וסליחה שאני מזכיר לכם נשכחות ונגעלות יש למישהו נתונים על הקמפיין המחפיר של לפ"ם עם האמא הצווחנית ל"לא נותנים לילד בן 9" בלה בלה... הכוונה לנתונים על שינוי מסויים בהתנהגות נהגים... אם הם בכלל מנטרים את האינפורמציה הזו. ואני מתכוון לסקר כמה שיותר אובייקטיבי... כן אני יודע שזאת ירייה בחושך. הערה... יש באתר של לפ"ם קישור למועצה הלאומית למחמה בתאונות הדרכים. שם נמצא סקר מטומטם לחלוטין שמעדי שמאז הקמפיין ירד אחוז הנדרסים וכו'. אם ככה למה הסקר מטומטם אתם שואלים ? כי לא מצויינות תקופות הביצוע של הסקר, משך הסקר, קיום של קבוצת ביקורת ולא כתוב בכלל אם כל אחד מהנבדקים היה מודע לקמפיין ! משמע הסקר חסר טעם לחלוטין ואין לו שום יכולת לבדיקה פרופר. הכסף שלנו הולך לחבורה של מטומטמים בלי חוש אמיתי לאסטרטגיה ולשום דבר לצורך העניין, ומצד שני עוד משלמים לחברת סקרים כדי שתפברק משהו... יש לכם דשי"ם

../images/Emo207.gif

היי שמוליק
אגב לפ"מ, נגיד שהתעלמנו מ"מחבל בחיי אדם" הנוראי ובכלל לא שמנו לב להתעקשות על קופי עלוב בכל הזדמנות, למה, הו למה, העיצוב כזה Wordart??? זה נראה להם הגיוני לכתוב 'מחבל בחיי אדם' באלכסון? יש לזה משמעות גרפית? עיצובית? איזושהי משמעות?! ואם עוד פעם אני שומעת את "רק אתמול הוא למד להגיד סבא והיום אין מאחורי המילה הזו כללללום" אני משתגעת!

למעלה