מנפלאות הצאט

מנפלאות הצאט

פונה אלי איזה גבר חיפאי ומציג את עצמו כגבר גרוש רואה חשבון ואומר שהוא מחפש מזכירה למשרד שלו המזכירה תקבל משכורת גבוהה במיוחד שאלתי מה זה אומר גבוהה במיוחד הוא אומר עשרת אלפים שקלים אני אומרת - ממתי מחפשים מזכירה בצאטים? הוא אומר - זה מזכירה פלוס עוד משהו... כלומר - אני אומרת הוא - המזכירה זה גם לסקס במשרד! אני - איפה? על השולחן? הוא - כן על השולחן ועל הכסא וגם תוך כדי הקלדה וסקס במשרד כל יום! נקרעתי מצחוק. אמרתי לו כלומר אתה מחפש מזכירה שהיא גם שפחת מין בעצם... איזה טיפוסים יש בצאטים ממש לא יאומן...

אורמור

New member
ואת קוראת לעצמך חברה?.......

ככה נתת לו ללכת בלי לקחת את הIP שלו או לפחות טלפון? תשאלי את כל הפקידות האלה שמזיינים להן ת'מוח תמורת הרבה פחות, והן אפילו לא נהנות.... עשרת אלפים ש"ח ואת לא זורקת עצם?...
וברצינות באשר ל"טיפוסי הצ'ט" כמו בכל מקום ילדתי, יש בצ'ט את הדרעקעס למיניהם ויש את ה"טובים" (הרי את שם, ולפעמים גם אני ואחרים) ההבדל העיקרי בין הצ'ט לחיים הוא המהירות, או אם תרצי מהירות הגלישה,(לזבל) בחיים יסתבר לך שהוא מניאק\ שרוט\חולה רוח\סוטה וכו -לאט ובצ'ט את תעלי על זה הרבה יותר מהר כי בצ'ט הרי הכל מהר יותר... לא ככה? אור

ayb1

Well-known member
כמה שאת צודקתביחס למהירות הגילויי

למעלה