מנפלאות הגוף..

tairon

New member
מנפלאות הגוף..

קצב פעימות לב משהו בסגנון איש המרתון ואני בכלל לא רצתי מעין ריחוף כמעט יכול לומר שהרגלים באוויר זו התחושה ואני בכלל אין לי כנפים חיוך כמו איזה קעקוע על פניי ולי אין שום קעקוע בשום אזור בגוף אני כותב שירה כמו איזה משורר מדופלם ואני בכלל לא משורר בקושי לשיר יודע(בינינו זייפן גדול) מזל שאני לא חי באיטליה -ונציה אחרת איש הגונדולה היה משליך אותי למים אז התיישבתי וגרדתי את ראשי כמובן שהכינים של תפוז לא אהבו את זה לשניה מי זה שמעז להפריע להם בשעת הצעדה..?? ובכן זה..אני.. אני... המפריע תבינו אני בריכוז הכי טוב שאני מגרד בראשי וחשבתי לעצמי מה פשר כל הסימנים האלו אבל הלב הזה הוא טיפוס ממזרי הוא יודע הכל עוד לפני המוח.. אז מוחי פנה ב-? ללב והוא הלב יודע לשמור סוד יופי ``לא מגלה לך מה תתן לי בתמורה?`` המוח כיווץ את עצמו חשב הפעיל את כל התאים התאמץ.... כחכח בגרונו ``ממ...אני יתן פקודה לשפתים לצעוק את הסוד הגדול`` הלב היסס לרגע קט ומיד לחש ... `` א ה ב ה``.... המוח לקח לו שניות לקלוט ומיד קיים את הבטחתו ונתן פקודה בעזרת שליח רץ בשם שריר ואז לא יודע אייך קרא פתאום הדבר..(סתם.. סתם ..יודע גם יודע) חוצניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת -יעל אוהבבבבבבבבבב אותךךךךךךךך אמרתי לך כבר??? חושב שבזה הרגע צעקתי את זה בקול אוחחחחחח מנפלאות הגוף איזה שיתוף פעולה מושלם

dafna l

New member
שיתוף מדהים

רק שאל את הלב הוא יודע הכי טוב מה ? מתי? איפה? כמה? מי? הוא יודע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו הבנתי מה שמעתי טאי זה הגיע עד כאן חוצי בטוח שמעה אם אני שמעתי

אמ.........אמ.........

WOWWWWWWWWW רק היתעוררתי.. וטוש שלי ריגשת אותי אוהבתתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

למעלה