מנעול מאולתר

מנעול מאולתר

איך אני מאלתרת מנעול לחדר שלי? רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה
.

De-Panther

New member
מעתיקנית../images/Emo3.gif השתמשתי בו עוד בתקופה..

שהייתי בגן
תקני מנעול חדש

shellyland

New member
קונה בהום סנטר

מנעול כזה שמחברים במסמרים צד אחד שלו לדלת והשני לקיר. כמו מנעולים של קופסאות.

צימעס

New member
הוא רק שלך?

למה את רוצה לנעול? למה מישהו אחר לא מאפשר לך לנעול? את רוצה שלא יכנסו כשאת שם או כשאת לא שם?

רק שלי

אבא שלי הוציא לי את המנעול מהחדר מזמן, ואני צריכה אחד, כי אף אחד לא דופק לפני שהוא נכנס, ככה שאין לי שום פרטיות. פשוט פותחים לי את הדלת. חוץ מזה, כל פעם שהם פותחים את הדלת, נכנס לי הריח של הסיגריות לחדר. (כשאני שם.)

Sea Urchin

New member
../images/Emo207.gif ראית ב"פלורנטין" את הפרק בו

צמר מכחיש את עובדת היותו הומופוב בפני שותפו הגיי לדירה, אך כשהוא נכנס לחדרו לישון חוסם את הדלת בכל רהיט שנמצא בחדר?

אני לא יודעת לחבר

וסביר להניח שאבא יוציא גם את החדש. הוא הוציא כי הוא התעצבן שאני בעצם משתמשת בו
.

אוך

הם ממש מעצבנים. הם פתחו לי את הדלת כשלא הייתי בבית, אז כל הריח של הסיגריות נכנס לי לחדר.

jahnon

New member
אם זו דלת נפתחת

ולכל הציניים הכוונה היא לדלת על צירים ולא דלת הזזה, את יכולה לשים מעצור דלת כשאת נמצאת בחדר, פתרון פשוט , יעיל וזול הבעיה מתחילה כשאת לא נמצאת בבית. במקרה וזו דלת הזזה את תמיד יכולה לקפוץ לחנות לשכפול מפתחות הקרובה לביתך ולקנות שם מנעול פשוט. אה כן ושלום לכולם

nutmeg

New member
קודם כל

תקני כזה ספריי שמנטרל ריחות עישון. יש חיה כזו. כשאת בבית, כל מי שפותח לך את הדלת - ישר מקבל שפריץ לעין. בעניין המנעול - אין ברירה. אל תאלתרי. קני מנעול והרכיבי אותו. זה לא סיפור גדול. אם את חוששת מההרכבה, נסי לשאול שכנים, חברים, ידידים ומכרים - בסוף תמצאי מישהו שירכיב לך. מכיוון שאת צריכה מנעול שאת יכולה לנעול גם כשאת יוצאת מהחדר, אני לא רואה דרך אחרת.

צימעס

New member
כשדלת נעולה, לא ניתן לפרק את המנעול

בלי לפרוץ. אבא שלך אולי יתעצבן, אבל סביר שלא יפרק. כשאת הולכת לפנימיה, פרקי את המנעול. חלב לקנות חדש לכל חופש. וגם -
ו
נשמע כמו מצב מבאס לגמרי.

עכשיו כשאמרת את זה

באמת יכולה להיות שאם אשים מנעול יוציאו לי את הדלת מהצירים
.

למעלה