מנעולים

pasiflora3

New member
מנעולים

הבנתי שסוגיית המנעולים בדרום אמריקה היא חשובה ביותר, ואני חשבתי שמנעולים רגילים (אלה שמזהב, עם מפתח...) יספיקו לי לדרא"מ, ופתאום אנשים החלו להאיר את עיני לגבי סוגים שונים של מנעולים, ודוקא כאלה עם קוד, וחברות שונות... מה דעתכם?! ועוד שאלה - עד כמה כדאי לי לקחת כילה מהארץ!?

shaishoo

New member
דגשים +-

מנעולים, היו לי איזה 2 פשוטים בתיק שלא זוכר אם בכלל השתמשתי בהם מה שכן היה לי אחד בצורת שאקל עם קוד שהוא שימש אותי מאוד, אפילו יצא חרוז. אבל באמת לנעול את התיק באוטובוס וגד גם מאוד נוח הקטע של השאקל וגם מאוד נוח הקוד שלא צריך להסתובב עם מפתי ומה יקרה אם יאבד.. גם עכשיו לאופנים יש לי מנעול קוד...מאוד נוח לי לגבי קילה לא רק שאל תקח מהארץ... אל תקנה גם בדרא"מ !!.. בכל מקום שתצטרך תקבל תאמין לי משקל מיותר !

esttg

New member
לגבי מנעולי קוד

קל מאוד לפרוץ אותם ,עדיף מפתחות

shaishoo

New member
לא המנעול יציל את התיק

תמיד אפשר לחתוך את התיק ולגנוב את התוכן
המנעול נועד לגרום לכנב לבחור תיק אחר לגנוב, משהו שיותר קל לו, ברגע שהוא רואה תיק עם ותיק בלי הוא יקח את התיק בלי כי זה יותר נגיש שוב מי שממש רוצה ימצא דרך כמן לחתוך את התיק, את המקום שהמנעול מחובר וכד

dov cohen

New member
מנעול מספרים

על בסיס נסיון מזרח ולא דרא"מ: מנעול מספרים היה מאוד נוח ויעיל גם במקומות שנעלתי באמצעותו את דלת החדר (במקום במנעול של הגסט-האוס). ברור שעל כל דבר ניתן להתגבר, אבל במקרה זה, לדעתי, עדיף עם מאשר בלי.

natyh

New member
בגונגל בפאקיה סמיריה צפון פירו

לא יכלתי להסתדר שניה בלי כילה וכנ"ל בשייט על האמזונס בפרק מאנו למרבה הפלא לא נזקקתי לה כלל , אל תקנה בארץ כי היתושים יצחקו עליך רק שם ואין לה אגב משקל בכלל , למרבה הצער שלי טבעה בבוקה מאנו ואת זו מהארץ אני מחזיק עד היום כמוצג הקניה הגרועה.. נתי

למעלה