מנעולים מומלצים?

Pink Roses

New member
מנעולים מומלצים?

שלום לכולם קניתי קימקו ויטאליטי שנת 2005 יש לי מנעול גדול וקשה לתפעול, מהאלה שהם לא גמישים ומצופים בפלסטיק חשבתי לקנות מנעול שרשרת מה דעתכם? איזה מנעול הכי כדאי לקנות?

osoldier

New member
תקנה שרשרת ...

...מחוסמת מחנות חומרי בניין. אני קיבלתי (לא קניתי אז לא יודע כמה עולה) שרשרת 8 טון שזו שרשרת שיכולה להרים עד 8 טון והיא ממש חזקה. מה שכן זה ישאיר לך סימנים וחלודה על הג'נג וישרוט אותו אז אתה חייב לקנות כיסוי. תעשה מה שאני עשיתי קנה בידוד לצינורות של דוד שמש 2 מטר עולה 20 שקל ותשחיל את השרשרת בפנים ואת הקצוות תסגור באיזולירדנבד לי זה החזיק 3 שנים(!) והא לך שרשרת מעולה:) מנעול תקנה של רב בריח אבל שים לב לבדוק שהוא נכנס בשרשרת!! אחרת אכלת אותה כי מנעול כזה זה הרבה כסף. ולא להתפתות לקנות את המנעולים הגדולים אבל כאלה עם מפתח רגיל הם זבלה... תקנה רב בריח או משהו דומה לו

bener

New member
אפשר לצפות את השרשרת עם פנימית ישנה של

אופניים. זה מה שעשיתי פעם אבל השרשרת הייתה לאופניים ולא לקטנוע. שאתה קונה את השרשרת בחנות כלי בניין שים לב איך המוכר מפריד את השרשרת שלך משאר השרשרת. חשוב אם זה עדיין משתלם לך להגן עם השרשרת הזאת על הקטנוע.

Hell ad

New member
שרשרת כזאת לא תמיד טובה להגנה נגד גנבות.

אולי זאת שרשרת שעומדת בעומס גדול - אבל לא בהכרח עמידה בפני פריצה - יש מצב שאפשר לחתוך אותה בקלות. צריך לבדוק את זה.

xguy

New member
הרבה מעבר לזה

שימו לב שברוב חניות חומרי הבניי מחזיקים את השרשראות בקילומטרים וחותכים אותם עם תוכי פשוט לפי דרישות הלקוח ! ממולץ לקנות שרשרת יעודית נגד פריצה למרות שברור שגם הן לא מבטיחות הרבה יותר.

כל שרשרת ניתן לפרוץ.

ההבדל הוא במידת ההשקעה הנדרשת לעניין. אם קנית בחנות חומרי בניין וראית אותו חותך עם תוכי פשוט, לך לחנות ציוד הנפה וכיו"ב (בחיפה= "פרל אוטו" ברח' העצמאות, לדוגמא) ותראה אותו חותך אותה עם ציוד קצת יותר כבד, שהסבירות שגנב ממוצע יגיע עם ציוד דומה-נמוך. מה שכן, המחיר בהתאם.

למעלה