מנסי קבל...... והנה קישור לאתר של אום כולתום.....
א אשה עם אש New member 26/9/03 #3 תקוות חיי../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif אני בכלל מקווה שהקובץ הנכון יעלה..
תקוות חיי../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif אני בכלל מקווה שהקובץ הנכון יעלה..
מ מנסי New member 26/9/03 #6 תודה רבה ! שניכם הייתם אחלה!אבל.. אני אגזים קצת בבקשה שלי ! אני רוצה לשמוע!!!!!! מבינים אותי!? לשמוע! לשמוע. לשמוע. לשמוע....
תודה רבה ! שניכם הייתם אחלה!אבל.. אני אגזים קצת בבקשה שלי ! אני רוצה לשמוע!!!!!! מבינים אותי!? לשמוע! לשמוע. לשמוע. לשמוע....
G glock X New member 26/9/03 #7 מנסי יא חביב גלבי בהתחלה רצית אתר, אחרי זה רצית מילים, עכשיו אתה רוצה לשמוע וכשאתה תקבל אתה תרצה גם לראות ואחרי לראות אתה תרצה לגעת ואחרי שתיגע אתה תרצה........אוף לא רוצה לשחק איתך יותר!!!!!!! אינתי כתיר ע'אלאבי
מנסי יא חביב גלבי בהתחלה רצית אתר, אחרי זה רצית מילים, עכשיו אתה רוצה לשמוע וכשאתה תקבל אתה תרצה גם לראות ואחרי לראות אתה תרצה לגעת ואחרי שתיגע אתה תרצה........אוף לא רוצה לשחק איתך יותר!!!!!!! אינתי כתיר ע'אלאבי
מ מנסי New member 26/9/03 #9 ען גד אחי ! תכניסו איזה שיר .... לאום קלתום!....ובלמרה גיב מעאק ואנתה גאי וחדה אתיוביה! בס תקון מא אלהא שער! קרעא! ומו מהם לו קאנאת מזלבטא! ותודה!
ען גד אחי ! תכניסו איזה שיר .... לאום קלתום!....ובלמרה גיב מעאק ואנתה גאי וחדה אתיוביה! בס תקון מא אלהא שער! קרעא! ומו מהם לו קאנאת מזלבטא! ותודה!
מ מנסי New member 28/9/03 #11 דכיל אללא יא אשה עם אש אגיתי עלוגאע !האי אגניה ען גד בחבהא קתיר!בתגדרי תקולי בחבהא קד אלפסטוק אלחלבי.!
דכיל אללא יא אשה עם אש אגיתי עלוגאע !האי אגניה ען גד בחבהא קתיר!בתגדרי תקולי בחבהא קד אלפסטוק אלחלבי.!
א אשה עם אש New member 28/9/03 #12 יופי שאהבת יאללה תסבחו עלא כיר מיתה נאעס-למרות שלא בא לי להירדם גררררר נאיטי